Problem(error/warning): ja kad napravim tajnu komandu uradim sve kako treba meni iskoci ovo: C:\Users\Srna\Desktop\Ideal Gaming v1.4\gamemodes\IG.pwn(89081) : warning 203: symbol is never used: "srnatajniskripter"
Pawn compiler 3.10.4 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
Header size: 37492 bytes
Code size: 9997488 bytes
Data size: 35865476 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage=7223 cells (28892 bytes)
Total requirements:45916840 bytes
1 Warning.
Dio skripte: [ pawn ]Ideal Gaming Mod [/pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): nije prob ig
pomoc?
743
743
pregleda
12
12
pre 5 godina
pa kad bi naucio malo da citas znao bi da resis, stavio si negde new srnatajniskripter i nisi ga iskoristio, Tako da idi u Search(CTRL + F) i trazi ovo srnatajniskripter, kad nadjes samo ga izbrisi to je to, ili ga iskoristi u toj tvojoj tajnoj komandi
pre 5 godina
Teodor wrote on May 24, 2020, 10:49 am:
pa kad bi naucio malo da citas znao bi da resis, stavio si negde new srnatajniskripter i nisi ga iskoristio, Tako da idi u Search(CTRL + F) i trazi ovo srnatajniskripter, kad nadjes samo ga izbrisi to je to, ili ga iskoristi u toj tvojoj tajnoj komandi
Zapravo nije to problem, vidiš da mu baca unused na komandu lol
Nemaš taj CMD procesor uopšte
Npr koristio si YCMD: a imaš zcmd ili uopšte nemaš cmd procesor included
pre 5 godina
Daj jebeno vise googlajte naucite osnove procitajte hocete sve na tacinu da dobijete da se ni malo ne namucite
ja sam se namucio da fixam 5 errora samo me muci jebeni 1 warning a ti sto neces da pomognes ti si 0 od coveka
ja sam se namucio da fixam 5 errora samo me muci jebeni 1 warning a ti sto neces da pomognes ti si 0 od coveka
pre 5 godina
Stefan Scripting wrote on May 24, 2020, 10:54 am:
Daj jebeno vise googlajte naucite osnove procitajte hocete sve na tacinu da dobijete da se ni malo ne namucite
Pročitaj moj komentar, ignoriši debile, ovakve zovemo Wannabe, "skripteri" 😄
pre 5 godina
Stefan Scripting wrote on May 24, 2020, 10:57 am:
imam zcmd i ycmd sta ond da radim
Izbriši zcmd i ostavi samo YCMD
pre 5 godina
Stefan Scripting wrote on May 24, 2020, 10:54 am:
Ja sam 0 od covijek zato sto necu da ti pomognem pa da si sam malo googlao nasao bi fix i nije to zato sto ja necu da ti pomognem nego da se naucis sam snalaziti u skripti ti ces za svaki error i warrning postavljat na BS da ti neko fixa trazi sam fix
pre 5 godina
// lestra wrote on May 24, 2020, 10:58 am:
Ja sam 0 od covijek zato sto necu da ti pomognem pa da si sam malo googlao nasao bi fix i nije to zato sto ja necu da ti pomognem nego da se naucis sam snalaziti u skripti ti ces za svaki error i warrning postavljat na BS da ti neko fixa trazi sam fix
https://gtablkn.gg/profile/Gaucho69/29995
Ako neko nema pravo bilo šta da kaže onda si to ti.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava