Pomoc

Započeo Rock Samper
15. Maj 2020. Zaključano
652
pregleda
6
3
Wheel Man
15. Maj 2020.
Problem(error/warning): Zdravo, da li mi mozete pomoci? Napravio sam kao sto mozete videti dole, ukoliko postoji acc u "Korisnici" izbaci igracu login, a ukoliko ne da ga postavi u interijet koji se jasno moze videti u kodu dole.
Dio skripte: [ pawn ]/public OnPlayerConnect(playerid)
{
  if(fexist(UserPath(playerid)))
    {
        INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
        ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_INPUT,""COL_WHITE"Login",""COL_WHITE"Ukucajte sifru dabi se ulogovali.","Login","Izadji");
    }
    else
    {
SetPlayerInterior(playerid, 9);
SetPlayerPos(playerid, 315.856170,1024.496459,1949.797363);
SetCameraBehindPlayer(playerid);
      /* ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_INPUT,""COL_WHITE"Registracija...",""COL_WHITE"Ukucajte sifru kako bi se registrovali","Register","Izadji");*/
    }
    return 1;
}
/[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)://

Hvala unapred na pomoci ! 😄
Teodor
4
Made Man
15. Maj 2020.
Dobro, koji je problem?
Gaucho69
5
Crime Lord
15. Maj 2020.
Pa kao sto ja ovde vidim u tebe je dialog za login kako da kazem skriven znaci nece ga ucitati u opste kad si stavio /*

public OnPlayerConnect(playerid)
{
    {
        INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
        ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_INPUT,""COL_WHITE"Login",""COL_WHITE"Ukucajte sifru dabi se ulogovali.","Login","Izadji");
    }
    else
    {
      ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_INPUT,""COL_WHITE"Registracija...",""COL_WHITE"Ukucajte sifru kako bi se registrovali","Register","Izadji");
    }
    return 1;
}
Rock Samper
3
Wheel Man
16. Maj 2020.
// lestra wrote on May 15, 2020, 8:58 pm:
Pa kao sto ja ovde vidim u tebe je dialog za login kako da kazem skriven znaci nece ga ucitati u opste kad si stavio /*

-Ovako. Ja ne zelim dijalog. Ja zelim da ukoliko ne postoji akaunt stvori igraca u interijer kao sto pise u kodu. Ali, kod mene se ne desava nista. Moze pomoc? Hvalaaa unapred
{
    {
    }
    else
    {
      ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_INPUT,""COL_WHITE"Registracija...",""COL_WHITE"Ukucajte sifru kako bi se registrovali","Register","Izadji");
    }
    return 1;
}

-Ovako. Ja ne zelim dijalog. Ja zelim da ukoliko ne postoji akaunt stvori igraca u interijer kao sto pise u kodu. Ali, kod mene se ne desava nista. Moze pomoc? Hvalaaa unapred
ShadowMortar
4
Shot Caller
Teodor
4
Made Man
16. Maj 2020.
Rock Samper wrote on May 16, 2020, 1:44 pm:

Ako sam ja tebe dobro razumeo tebi treba ovo....

{
    {
    }
    else
    {
      SetSpawnInfo(playerid, 0, 0, 315.856170,1024.496459,1949.797363,269.8959,0,0,0,0,0,0);
  SpawnPlayer(playerid);
  SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
    //  ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_INPUT,""COL_WHITE"Registracija...",""COL_WHITE"Ukucajte sifru kako bi se registrovali","Register","Izadji");
    }
    return 1;
}

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.