Pomoc

johny_ Započeo johny_
pre 5 godina
674
pregleda
6
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
johny_
Wheel Man
pre 5 godina
Problem(error/warning): Stavio sam da odredjeni vip ima odredjeni cooldown za komandu /goto Medjutim samo vipu 1 se ovo pokazuje, ostalima ne. Do cega moze biti ?
Dio skripte:
            else if (PlayerInfo == 1) if (gettime() < VGoto1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 120 sekundi.");
                      else if (PlayerInfo == 2) if (gettime() < VGoto2) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 90 sekundi.");
      else if (PlayerInfo == 3) if (gettime() < VGoto3) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 60 sekundi.");
      else if (PlayerInfo == 4) if(gettime() < VGoto4) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 30 sekundi.");
      else if (PlayerInfo == 5) if (gettime() < VGoto5) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 5 sekundi."); 

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)://
Da napomenem, nije do VGoto jer sam to vec lepo definisao
Mitsuki
Street Runner
pre 5 godina
Ovo sto si ti napisao je da samo posalje poruku igracu da mu je toliko ostalo do sledeceg porta , moras da nadjes u skripti gde je definisano vreme porta za VIPa1 i tu ispod definises vremena i za ostale VIPove. Pozdrav !
johny_
Wheel Man
pre 5 godina
Mitsuki wrote on April 3, 2020, 11:41 am:
Ovo sto si ti napisao je da samo posalje poruku igracu da mu je toliko ostalo do sledeceg porta , moras da nadjes u skripti gde je definisano vreme porta za VIPa1 i tu ispod definises vremena i za ostale VIPove. Pozdrav !

To sam i uradio ali sam mislio da sam nesto pogresno napisao, nema errora ali opet ne radi..
TheGabriel
Hustler
pre 5 godina
posalji celu komandu
TarikBrt
Shot Caller
pre 5 godina
johny_ wrote on April 1, 2020, 8:50 pm:
Problem(error/warning): Stavio sam da odredjeni vip ima odredjeni cooldown za komandu /goto Medjutim samo vipu 1 se ovo pokazuje, ostalima ne. Do cega moze biti ?
Dio skripte:
            else if (PlayerInfo == 1) if (gettime() < VGoto1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 120 sekundi.");
                      else if (PlayerInfo == 2) if (gettime() < VGoto2) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 90 sekundi.");
      else if (PlayerInfo == 3) if (gettime() < VGoto3) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 60 sekundi.");
      else if (PlayerInfo == 4) if(gettime() < VGoto4) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 30 sekundi.");
      else if (PlayerInfo == 5) if (gettime() < VGoto5) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ova komanda se moze koristiti svakih 5 sekundi."); 

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)://
Da napomenem, nije do VGoto jer sam to vec lepo definisao

Zasto ce ti za svakog vipa posebna varijabla ? Dovoljna je jedna varijabla:

new vgoto;

//kad se uspjesno porta
vgoto = gettime() + 120-PlayerInfo*30;

//provjera kad zelis da se porta
if(gettime() < vgoto) return SCMF(playerid, -1, "Ovu komandu mozete koristit svakih %d sekundi.", 120-PlayerInfo*30);
Mitsuki
Street Runner
pre 5 godina
TarikBrt wrote on April 4, 2020, 12:46 pm:
Zasto ce ti za svakog vipa posebna varijabla ? Dovoljna je jedna varijabla:

new vgoto;

//kad se uspjesno porta
vgoto = gettime() + 120-PlayerInfo*30;

//provjera kad zelis da se porta
if(gettime() < vgoto) return SCMF(playerid, -1, "Ovu komandu mozete koristit svakih %d sekundi.", 120-PlayerInfo*30);

Tacno tako

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava