Zaključano
Pitanje
627
pregleda
10
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 6 godina
Može neko da mi napravi system da kad ukucam /org da bi izbaci dialog restart vozila org i onda se respawnuju sva vozila, nemam vremena da napravim jer sam stalno vani/zauzet pa ako neko ima vremena da napravi pa mi da sve full , Hvala unapred ! 😎
pre 6 godina
Kao što su ti drugi rekli, prvo jako loš razlog imaš vremena da ubacis komandu a nemaš vremena da je napraviš koja ne traži ni 5 minuta, drugo ne trebaš nagotovo da dobijas bolje da si rekao da ne znaš, takođe po formularu popunjavaj i izbaci pawno iz imena mnogi će te hejtati..
pre 6 godina
Tebra , ja sjednem za racunar maximalno 30 minuta.. A i nemam vremena da se bagcem oko komande vec da je samo ubacim ako necete pomoc zaobidjite, hvala na razumijevanju!
pre 6 godina
002 wrote on August 5, 2019, 11:02 am:
Nikoga ne mrzim al mrzim drogu i KURVEEEE
Puko si 😄
Ruthless Pawno wrote on August 5, 2019, 10:20 am:
Tebra , ja sjednem za racunar maximalno 30 minuta.. A i nemam vremena da se bagcem oko komande vec da je samo ubacim ako necete pomoc zaobidjite, hvala na razumijevanju!
Pa bolje reci da ne znaÅ¡ uraditi nego da se na neÅ¡to drugo izvlaÄiÅ¡, kako si do sada radio taj "mod" ili kako ćeÅ¡ raditi ako nećeÅ¡ sjesti i raditi sam...
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava