Započeo lv
•10. Apr. 2016.[HELP] 025: Function heading differs from prototype
2,015
pregleda
3
Balkan SA:MP
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
7 / 250 XP
Početnik(0)
401
Teme:
Pridružio se:Avg. 2013
10. Apr. 2016.
Skripta koju koristim: Moja skripta
Detaljan opis problema: Dobijam navedeni error. Jedno vreme sam radio svoj mod, i onda sam prestao, smorilo me... Kada sam odlucio da nastavim update-ovao sam .exe i .inc fajlove i plugine (logicno), i kada sam krenuo compile-ujem skriptu dobio sam error. Nikako ne mogu da resim, cak sam i u AntiCleo include-u dobio neki error, ja mislim isti takav. Pomoc !
Isao sam i u a_samp.inc da vidim da nije ta funkcije update-ovana, sve je isto, public je kao i forward u include-u
Dio skripte:
Dacu ceo OnPlayerTakeDamage ako treba...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Detaljan opis problema: Dobijam navedeni error. Jedno vreme sam radio svoj mod, i onda sam prestao, smorilo me... Kada sam odlucio da nastavim update-ovao sam .exe i .inc fajlove i plugine (logicno), i kada sam krenuo compile-ujem skriptu dobio sam error. Nikako ne mogu da resim, cak sam i u AntiCleo include-u dobio neki error, ja mislim isti takav. Pomoc !
Isao sam i u a_samp.inc da vidim da nije ta funkcije update-ovana, sve je isto, public je kao i forward u include-u
Dio skripte:
public OnPlayerTakeDamage(playerid, issuerid, Float: amount, weaponid, bodypart)Dacu ceo OnPlayerTakeDamage ako treba...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Kingpin
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosAktivan Član
185 / 250 XP
Početnik(0)
1,050
Teme:
Pridružio se:Nov. 2013
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava