Zaključano

Error

Započeo Kenny19961
pre 4 godine
563
pregleda
6
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Kenny19961
Street Runner
pre 4 godine
Problem(error/warning): C:\Users\Kenan\Desktop\Project Meanwhile - v2.0\gamemodes\MW.pwn(37740) : error 033: array must be indexed (variable "Brusilica")
Deo skripte:
PlayerInfo[ playerid ][ Brusilica ]			= 	cache_get_field_content_bool(0, "brusilica");

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
 //
NegativeIQ
Kingpin
pre 4 godine
Iz nekog razloga ti je Brusilica niz a ne obicna variabla (makar tako izgleda po erroru).
Kenny19961
Street Runner
pre 4 godine
Deleted User wrote on April 19, 2021, 5:10 pm:
Iz nekog razloga ti je Brusilica niz a ne obicna variabla (makar tako izgleda po erroru).

A htio sam dodati kod pljacke zlatare da se koristi brusilica i kad je kupis hocu dqa se cuva na users i to sam stavio pod:
forward OnAccountLoad( playerid );
public OnAccountLoad( playerid ) {

ali izlazi ovaj error, gore sam definirao na pocetku:
new bool:Brusilica;
Lexy
Underboss
pre 4 godine
cek cek jesi dodao playerinfo,resetplayer,sql_user_update_disc,OnAccountLoad sad neznam kako su tebi definisane ove stvari ali tu sve to moras imat da ti fukcionira
NegativeIQ
Kingpin
pre 4 godine
Ako si je dodao kao:

Onda je i koristis kao
Brusilica

A ne kao
PlayerInfo[ playerid ][ Brusilica ]
Kenny19961
Street Runner
pre 4 godine
Deleted User wrote on April 19, 2021, 6:07 pm:
Ako si je dodao kao:

Onda je i koristis kao
Brusilica

A ne kao
PlayerInfo[ playerid ][ Brusilica ]

Izadje mi onda ovo kad tako stavim:
C:\Users\Kenan\Desktop\Project Meanwhile - v2.0\gamemodes\MW.pwn(37881) : error 017: undefined symbol "cache_get_field_content_bool"
C:\Users\Kenan\Desktop\Project Meanwhile - v2.0\gamemodes\MW.pwn(37881) : warning 213: tag mismatch: expected tag "bool", but found none ("_")

A kad stavim umjesto cache_get_field_content_bool = cache_get_field_content_int onda izadje :
C:\Users\Kenan\Desktop\Project Meanwhile - v2.0\gamemodes\MW.pwn(37881) : warning 213: tag mismatch: expected tag "bool", but found none ("_")

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava