VANIMYU OBRISAN KANAL ?
ALI SE VRAĆA JAČI NEGO IKADA !!!
https://youtu.be/MeENd1rLEOI
Vanimyu obrisan kanal od 500k ...
1,761
pregleda
16
Fojnica wrote on June 19, 2018, 2:19 pm:
Joj kako mi je drago svega mi.. Nek su pametni likovi..
Donekle se i slazem 😄 ali et trud , rad ode 😛 opet da je usmjerio rad na gaming ili tak nest bolje bi proso ..
19. Jun 2018.
Sef wrote on June 19, 2018, 3:20 pm:
Meni je previse drago zbog ovoga jer je lik klasicni debil koji uci djecu retardiranom ponasanju.Jedan debil manje 🙂
Burazeru to ti je primitivno miÅ¡ljenje 😉 ajd ti probaj dosegnuti popularnosti kao on ? Kurac bajo ne mos ko ni ja 😄 njemu svaka cast 😉
sto je bio na vrhu 😄
19. Jun 2018.
Bakir wrote on June 19, 2018, 4:02 pm:
Burazeru to ti je primitivno miÅ¡ljenje 😉 ajd ti probaj dosegnuti popularnosti kao on ? Kurac bajo ne mos ko ni ja 😄 njemu svaka cast 😉
sto je bio na vrhu 😄
sto je bio na vrhu 😄
Druze on je prvo popularnost dostigao na radjenu reakcija na retardirane i poremecene ljude i kopiranju leafya, svaku je mogucu rijec iskopirao i preveo na srpskom.Onda Posle toga dostigao je popularnost prozivajuci Petru sa kojom je sad u vezi sto je previse sramno prvo srat po nekome pa onda biti sa nekim,zatim prozivanjem i psovanjem Marije Zezelj i fakeovanjem toga da mu je ona hakovala kanal. Na pokvarenosti i ciganluku kao sto je Vanimy radio mogao je svako postignuti to
I neka su mu ugasili kanal 🙂
19. Jun 2018.
Kao da slusam mog malenog bratanca 😂😂😂 pazi ti to kombinovanje srpakog i engleskog jezika samo da bi bio in.
19. Jun 2018.
Svako ima svoje miÅ¡ljenje 😉 ako je tako lahko dobiti popularnost zaÅ¡to onda ne uspijeÅ¡ ti ? Shvatam da ne zeliÅ¡ prozivati kao ni ja Å¡to ne bih loga 😛 ali burazeru nemoj ti zaboravit da ga raja voli ... On je onaj koji je oborio 11k subova za dan i priznajem ima par debilarnih scena i pizdarija ali svejedno trb postici to sto je on imao 😄 . PS: Svatko ima svoje miÅ¡ljenje !
22. Jun 2018.
Zasto komentarisete ako vas "bole tuki"?
Ne branim nikoga, vec mi nije jasno zasto moraju ostali znati da li vas "bole tuki"?
@DeitY @Fqris @#ð•®ð–ð–†ð–•ð–•ð–” @.jolunic @TheBadzoo obrisani postovi, manje glupiranja u offtopicu.
EDIT: Razlog brisanja:
- Fqris, Chappo, .jolunic i TheBadzoo zabranjeno je pisanje posta koji ima manje od 3 reÄi.
- Deityu je obrisan zbog glupiranja, ne zanima nas da li tebe bole tuki, hvala.
Ne branim nikoga, vec mi nije jasno zasto moraju ostali znati da li vas "bole tuki"?
@DeitY @Fqris @#ð•®ð–ð–†ð–•ð–•ð–” @.jolunic @TheBadzoo obrisani postovi, manje glupiranja u offtopicu.
- Fqris, Chappo, .jolunic i TheBadzoo zabranjeno je pisanje posta koji ima manje od 3 reÄi.
22. Jun 2018.
Sejnur337_ wrote on June 22, 2018, 5:09 am:
Zasto komentarisete ako vas "bole tuki"?
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava