E ovako..Imam dobar mod samo sto imam problem u vezi auta u bazama..Kao npr... baza hitmena,oni imaju u bazi nekoliko auta samo sto u njima mogu svi ulaziti i ptoblem je kod taxi kompanije niko ne moze uci clan ili lider taxi kompanije u njihova auta.Zato trazim skriptera koji bi to poboljsao jer nagrada mu je [1338 admin],a za server se ne mora brinuti jer cu ja kupiti 🙂 pozdrav...
Ako sam postao u pogresni podforum onda vi premjestite molim vas...
[TRAZIM]Trazim skriptera [Nagrada 1338 admin]
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 15 godina
1,943
pregleda
16
pre 15 godina
Oni koji su zeljni admina ce to napraviti to je 10 minuta posla samo se dvije linije naprave ispod OnPlayerStateChange i to je to
pre 15 godina
Offtopic: Zlatane oces doci u Milan?? 😄 😄 😛
Ontopic: Takve budale nem koja ce za 1338 to napravit -.-''
Ontopic: Takve budale nem koja ce za 1338 to napravit -.-''
pre 15 godina
1.
upri CTRL+f I u trazilicu upisi
2.
tamo dodaj ovo...
if(newcar == 95)
{
if(PlayerInfo == 8 || PlayerInfo == 😎
{
if(PlayerInfo < 3)
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Vas je Rank premal !");
RemovePlayerFromVehicle(playerid);
}
}
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Niste Hitman !");
}
}
3.
dakle sada da ti objasnim savi red...
1red
2red
3red
4red
5red
6red
7red
eto nadam se da sam pomogao
upri CTRL+f I u trazilicu upisi
if(newcar == 2.
tamo dodaj ovo...
if(newcar == 95)
{
if(PlayerInfo == 8 || PlayerInfo == 😎
{
if(PlayerInfo < 3)
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Vas je Rank premal !");
}
}
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Niste Hitman !");
}
}
3.
dakle sada da ti objasnim savi red...
1red
if(newcar == 95)dakle 1 red je broj auta 95 taj broj auta mozes doznati komandom /oldcar2red
if(PlayerInfo == 8 || PlayerInfo == 8)
{dakle ovo je rezervirano auto za koju org/mafiu ove brojeve 8 probjeni u brojeve svoje mafije3red
if(PlayerInfo < 3)
{ovo auto mogu voziti clanovi sa rankom 3+4red
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Vas je Rank premal !");salje poruku igracu ako nije rank 3+5red
RemovePlayerFromVehicle(playerid);ovo izbacuje igraca iz vozila ako nije rank 3+ ili clan6red
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Niste Hitman !");ovo salje poruku igracu ako nije hitman7red
RemovePlayerFromVehicle(playerid);izbacuje igraca iz vozila ako nije hitmaneto nadam se da sam pomogao
pre 15 godina
Ovo nije napravljeno u tocnom podforumu nego to ide u Trazim nesto ili u razgovor u vezi PAWN Skriptanja
a ako si owner podrazumjeva se da znas skriptati inace je nemoguce uspijeti sa serverom,trebao bi nauciti skriptati sto prije
a lol extremepower je ovo preselio tu...ja necu nista sad govorit da ne ispadne da napadam druge super moderatore opet
a ako si owner podrazumjeva se da znas skriptati inace je nemoguce uspijeti sa serverom,trebao bi nauciti skriptati sto prije
a lol extremepower je ovo preselio tu...ja necu nista sad govorit da ne ispadne da napadam druge super moderatore opet
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava