Potreban (Skripter ili maper): Ozbiljan maper
Nagrada: Novac ili rank na serveru sta se dogovorimo
Vaše godine: 22
Kontakt: Pm cemo kasnije preci na fb ts ili sta imate
Ostalo: Samo ozbiljni ljudi trazi se maper iz razloga moj maper studira i nestigne da napravi sve na vrijeme
Zakačeno
◄ Tražim team za svoj server ►
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 12 godina
211,945
pregleda
1,917
Potreban (Skripter ili maper): Maper
Nagrada: Novac
Vaše godine: 25
Kontakt: PM.
Ostalo: Trazi se iskljuÄivo profesionalna usluga i rad duži niz godina.
Kontakt: PM.
Ostalo: Trazi se iskljuÄivo profesionalna usluga i rad duži niz godina.
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Maper, pomoćni skripter
Nagrada: Dogovor
Vaše godine: 15
Kontakt: PM/FB
Ostalo: Imam ideju, nemama mapera, pomoć je dobrodošla 😉
Nagrada: Dogovor
Kontakt: PM/FB
Ostalo: Imam ideju, nemama mapera, pomoć je dobrodošla 😉
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Neko ko zna da pravi modele za DL verziju 😄
Nagrada: PM
Kontakt: PM
Ostalo: Imam jednu ideju za 0.3DL pa ako ko zeli 😄
Nagrada: PM
Ostalo: Imam jednu ideju za 0.3DL pa ako ko zeli 😄
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): SKripter
Vaše godine: 28
Kontakt: Viber/What`s up: 060 33 89 577 ili FB: https://www.facebook.com/halid.culles
Ostalo: U pitanju je ravens mod, potrebno je prebaciti procesor komandi sa strmcp na pawn.cmd i koliko sam obavijesten potrebno je vremena. Treba mi covjek od povjerenja da to zavrsi tj ako ima vremena za to ili da bar skriptu koliko toliko optimizuje da je ubrza da se sta bilo moze na njoj raditi. Naravno nagrada za vas rad i trud je novac. Javite se na ove kontakte nisam na forumu puno prisutan.
Kontakt: Viber/What`s up: 060 33 89 577 ili FB: https://www.facebook.com/halid.culles
Ostalo: U pitanju je ravens mod, potrebno je prebaciti procesor komandi sa strmcp na pawn.cmd i koliko sam obavijesten potrebno je vremena. Treba mi covjek od povjerenja da to zavrsi tj ako ima vremena za to ili da bar skriptu koliko toliko optimizuje da je ubrza da se sta bilo moze na njoj raditi. Naravno nagrada za vas rad i trud je novac. Javite se na ove kontakte nisam na forumu puno prisutan.
pre 6 godina
Halco111 wrote on September 2, 2019, 12:52 pm:
Potreban (Skripter ili maper): SKripter
Ne radi ti fon tj viber/wa
pre 6 godina
zlaja95 wrote on September 4, 2019, 7:36 pm:
Potreban (Skripter ili maper): Skripter
Nagrada: Placanje
Vaše godine: 24
Ostalo: Inbox za vise informacija i obavljanje razgovora na ts3
Nagrada: Placanje
Vaše godine: 24
Ostalo: Inbox za vise informacija i obavljanje razgovora na ts3
Jednom sam bio sjebah, -rep.
@6cadilab9 chat ako trebaju dokazi, deleteaj msg 😁
pre 6 godina
Saxy Bracurda wrote on September 7, 2019, 10:06 am:
Nagrada: Pozicija
Vaše godine: 17
Kontakt: FB : Emotion SA , il pm tu..
Ostalo: Bitno mi je da je ozbiljan ..
Nagrada: Pozicija
Vaše godine: 17
Kontakt: FB : Emotion SA , il pm tu..
Ostalo: Bitno mi je da je ozbiljan ..
Niko normalan nece za poziciju radit ..
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Skripter & Maper.
Nagrada: Uredno plaćanje.
Vaše godine: 18.
Kontakt: PP.
Ostalo: Traži se profesionalni skripter sa iskustvom i poznavanjem mysql relacione baze. Radi se o APOCALYPSE gamemodu.
Mapa celog Los Santosa se menja, tako da je potrebno dugogodišnje iskustvo u map editoru.
Skripteri, odnosno maperi koji nemaju vremena i volje neka se ne javljaju.
Nagrada: Uredno plaćanje.
Vaše godine: 18.
Kontakt: PP.
Ostalo: Traži se profesionalni skripter sa iskustvom i poznavanjem mysql relacione baze. Radi se o APOCALYPSE gamemodu.
Mapa celog Los Santosa se menja, tako da je potrebno dugogodišnje iskustvo u map editoru.
Skripteri, odnosno maperi koji nemaju vremena i volje neka se ne javljaju.
pre 6 godina
Nagrada: Pozicija na serveru ili pare na ZG / MW / BE / OS
Vaše godine: 16
Kontakt: https://www.facebook.com/milan.anunaki.1
Ostalo: Mod je odradjen vec 60% ali je skripter prestao skriptati i igrati samp, u pitanju je nova zajednica ( Fierro OGC ) od koje ne zelim tek tako odustati, samo mi treba normalan i iskusan skripter, imam iskustva, drzao sam prije ovog 2 servera koja su imala rekord od 30+ igraca..
Nagrada: Pozicija na serveru ili pare na ZG / MW / BE / OS
Vaše godine: 16
Kontakt: https://www.facebook.com/milan.anunaki.1
Ostalo: Mod je odradjen vec 60% ali je skripter prestao skriptati i igrati samp, u pitanju je nova zajednica ( Fierro OGC ) od koje ne zelim tek tako odustati, samo mi treba normalan i iskusan skripter, imam iskustva, drzao sam prije ovog 2 servera koja su imala rekord od 30+ igraca..
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Neko ko zna da radi TDove.
Kontakt: Privatna poruka, kasnije cemo da vidimo.
Ostalo: Potreban je neko ko je kreativan i iskusan u ovom poslu. Teamspeak 3 i mikrafon su obavezni radi bolje komunikacije i realizacije ideje.
Ostalo: Potreban je neko ko je kreativan i iskusan u ovom poslu. Teamspeak 3 i mikrafon su obavezni radi bolje komunikacije i realizacije ideje.
pre 6 godina
Dissident wrote on September 17, 2019, 10:38 pm:
Potreban (Skripter ili maper): Neko ko zna da radi TDove.
Newton Bleach na fejsbuku, momak je majstor!
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava