Potreban (Skripter ili maper): Maper
Nagrada: Maper na Zara Gaming
Vaše godine: Nije bitno
Kontakt: www.fb.com/zgnelson
Ostalo: Ko zeli da bude maper na jednoj od najboljih balkanskih zajednica koja je u konstantnom razvoju neka se javi na fb profilu navedenom iznad. Sa svojim radovima ( makar 3 gotova rada sa slikama).
Najbolji ce biti izabrani, srecno! 🙂
◄ Tražim team za svoj server ►
211,923
211,923
pregleda
1,917
1,917
Potreban (Skripter ili maper): Mapper
Nagrada: Za uzvrat Mapper pozicija na Serveru
Vaše godine: 18
Kontakt: https://www.facebook.com/dzenan.levic.39?ref=bookmarks Moze i ovdje u PM
Ostalo: Ime Servera Ghost Town, Rekord 154 igraca, radnja se odvija u SF i LS posle LV
Kontakt: https://www.facebook.com/dzenan.levic.39?ref=bookmarks Moze i ovdje u PM
Ostalo: Ime Servera Ghost Town, Rekord 154 igraca, radnja se odvija u SF i LS posle LV
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Pomocni Skripter
Nagrada: Skripter pozicija na Serveru
Vaše godine: 15+
Kontakt: Za pocetak ovdje PM
Ostalo: Treba mi pomocni skripter koji ce mi pomoci,rjec je o ozbiljnoj zajednici,ko hoce nek se javi PM
Nagrada: Skripter pozicija na Serveru
Vaše godine: 15+
Kontakt: Za pocetak ovdje PM
Ostalo: Treba mi pomocni skripter koji ce mi pomoci,rjec je o ozbiljnoj zajednici,ko hoce nek se javi PM
pre 6 godina
Nodze wrote on April 7, 2019, 8:42 am:
Potreban (Skripter ili maper): Mapper
@Nodze niko ti nece raditi za Mapper Poziciju na srv. Ako vec imas zajednicu od '154' igraca rekordnih (onda imas 200 slotova, to ti dodje negde oko 2000din/20e) nije ti tesko platit mappera od 5/10e.
Former SA:MP server developer
pre 6 godina
Vasic wrote on April 7, 2019, 4:40 pm:
@Nodze niko ti nece raditi za Mapper Poziciju na srv. Ako vec imas zajednicu od '154' igraca rekordnih (onda imas 200 slotova, to ti dodje negde oko 2000din/20e) nije ti tesko platit mappera od 5/10e.
U pravu si sto kazes bro, al zezaju me pare sto jest tako , Naucit cu se da mapam :-*
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Skripter i maper
Nagrada: Dogovoricemo se
Vaše godine: 20
Kontakt: PM ili fb
Ostalo: Radim mod 0,mod koji nema na balkanu ni u svetu
Nagrada: Dogovoricemo se
Vaše godine: 20
Kontakt: PM ili fb
Ostalo: Radim mod 0,mod koji nema na balkanu ni u svetu
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Skriter / Suvlasnik(Ako vi to tražite)
Nagrada: Dogovor, sve zavisi od posla koji napravi i kako se radi.
Vaše godine: 17
Kontakt: Pošalji PP i ostavi FB pa ću se ja javiti.
Ostalo: Radi se o jednoj staroj zajednici. Mod je 90% završen samo treba neko ko ima vremena da pregleda mod i da odradi update sitan.
Ostalo: Radi se o jednoj staroj zajednici. Mod je 90% završen samo treba neko ko ima vremena da pregleda mod i da odradi update sitan.
pre 6 godina
Papi420 wrote on April 15, 2019, 2:12 pm:
Potreban (Skripter ili maper): Skriter / Suvlasnik(Ako vi to tražite)
U PP posalji link FB Profila
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Promoteri
Nagrada: Promoter
Vaše godine: 22
Kontakt: www.ig-samp.com
Ostalo: Potrebni samo aktivni clanovi za Promotera prijavite se na nasem forumu www.ig-samp.com u pod forum "Prijave za promotera"
Nagrada: Promoter
Vaše godine: 22
Kontakt: www.ig-samp.com
Ostalo: Potrebni samo aktivni clanovi za Promotera prijavite se na nasem forumu www.ig-samp.com u pod forum "Prijave za promotera"
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): U potrazi za dobrim skripterom, again.
Nagrada: Pare, bilo bi dobro da je iz Hrvatske zbog lakse uplate ali svejedno.
Vaše godine: 24
Kontakt: PM ovdje ili fejs:https://web.facebook.com/profile.php?id=100010295077589
Nagrada: Pare, bilo bi dobro da je iz Hrvatske zbog lakse uplate ali svejedno.
Vaše godine: 24
Kontakt: PM ovdje ili fejs:https://web.facebook.com/profile.php?id=100010295077589
pre 6 godina
Potreban (Skripter ili maper): Voditelj Promotera
Nagrada: Dogovor
Vaše godine: 26
Kontakt: PM na forum
Ostalo:
Attox Ogc
Online gaming je u potrazi za voditeljem promotera.
- Opis radnog mjesta :
Dodjeljivanje zadataka Älanovima tima, kordinacija reklamiranja , praÄenje aktivnosti
Älanova, primanje/izbacivanje Älanova.
- Potrebne kvalifikacije :
Prije svega volja i želja za radom, organiziranost, komunikativnost i predanost.
Attox Ogc je zajednica sastavljena od mladog i profesionalnog tima, cilj zajednice je igraÄima osigurati maksimalnu zabavu i kroz tu zabavu i edukaciju igraÄa.
Smatraš da si dovoljno dobar za ovu poziciju? Javi nam se i postani dio našeg tima!
Nagrada: Dogovor
Vaše godine: 26
Kontakt: PM na forum
Ostalo:
Attox Ogc
Online gaming je u potrazi za voditeljem promotera.
- Opis radnog mjesta :
Dodjeljivanje zadataka Älanovima tima, kordinacija reklamiranja , praÄenje aktivnosti
Älanova, primanje/izbacivanje Älanova.
- Potrebne kvalifikacije :
Prije svega volja i želja za radom, organiziranost, komunikativnost i predanost.
Attox Ogc je zajednica sastavljena od mladog i profesionalnog tima, cilj zajednice je igraÄima osigurati maksimalnu zabavu i kroz tu zabavu i edukaciju igraÄa.
Smatraš da si dovoljno dobar za ovu poziciju? Javi nam se i postani dio našeg tima!
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava