Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

>>**SRECNA NOVA 2011 GODINA**<<

Započeo TheMonk
pre 15 godina
2,941
pregleda
32
Enforcer
pre 15 godina
Sretna nova 😉
Zelim vam puno uspjeha i da se brzo otrijeznite😄
Rastaman
Hustler
pre 15 godina
sretna nova..hvala bogu ima nas jos pjanih..ja jesam...nigdje nisam isao za novu,ostao kod kuce sa porodicom i samo se ja napio 🙂 iskreno,svaka nova godina mi je ista,samo sto cu u ovoj godini imati 16 godina 😛 kakva ce tek biti 2012  😄
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
Najgori su mi klinci koji se furaju da su se napili.  Oni lafo se neÅ¡to napijali, opijali, a postove objavljivali oko ponoći  -.-

Ja sad u kuću uÅ¡ao, pili jesmo dramatično, al se napio nisam. 

Ludilo bilo.

Sretna nova godina svima.
Bebek
Made Man
pre 15 godina
мσмαк. ^ wrote on January 1, 2011, 9:55 am:
Najgori su mi klinci koji se furaju da su se napili.  Oni lafo se neÅ¡to napijali, opijali, a postove objavljivali oko ponoći  -.-

Ja sad u kuću uÅ¡ao, pili jesmo dramatično, al se napio nisam. 

Ludilo bilo.

Sretna nova godina svima.

Jesam klinjo, ali na fejsu djeca od 10 godina pisu "Idem u paladium" (nas techno klub). Dodje kuc u 1 sat "aaa jesam se napio, stvarno mi zlo od pica" a zapravo popio casicu vina i njemu to NAPIO SE? Koji njub -.-

Jucer od 11 sati sjedim kod kuce uz bocu kole i bocu crnog vina, do 4 sata sam to popio, ali nista neosjecam 🙂

Nego.. Sretna vam nova svima
..:::Eu:::...Nicky_Boss
Enforcer
pre 15 godina
ehh ja bio od 9 do 3 h...pa to se napijeÅ¡ 10 puta a ne 1... 😄
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
Freestyler wrote on January 1, 2011, 10:04 am:
ehh ja bio od 9 do 3 h...pa to se napijeÅ¡ 10 puta a ne 1... 😄

Ne provaljuj se molim te. Dokazao si već svoju zrelost sa onim "Meni murija došla na vrata i pitala me 'Jesi ti Micke_Boss sa San Andreas-a ?'"

I plus, ja sam bio vani, slavio od 7 pa sve do maloprije, kad sam se vratio kući.  I pilo se i vino i pivo i svaÅ¡ta neÅ¡to, ali se napio nisam  x)
Music
Wheel Man
pre 15 godina
Srecna Nova Godina!!! 😄 😄 😄 da bude manje servera na balkanu i vise igraca 😄 😄 xD
Djea Djea
Enforcer
pre 15 godina
Ja sam slavio sa drustvom u mom lokalu,nije bilo alkohola,a samo jedna cura je pusila cigare. Bilo nam je lepo,zevali smo od 21h do 4:30h,a onda smo svi otisli u moju kucu i zaspali. Evo sad sam ja na kompjuteru a ovi jedu,i sad cemo u Vrnjacku Banju. Veceras cu reprizu,ali sa sirim drustvom. 🙂 Jedan od boljih doceka za mene. Srecna Nova i Vama,kako ste se vi proveli? 🙂
eurosamp
Made Man
pre 15 godina
sretna nova godina! puno zdravlja srece i veselja zelim vam ja osobno i united-roleplay team!

i ko se napio da ga ja vidim xD jebote ak se ja nisam napio nemora nitko xD iako je bilo alkohola na bacanje nisam uopce pio 🙂 smiley!
Mario_Martinez
Shot Caller
pre 15 godina
ma ja nisam piio sam jedno 2,3 piva i to je to a men brat doso kuci mrtav pjan oko 4h nije znao da upali svetlo hahaha
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 15 godina
sretna nova 2011 puno zdravlja veselja novaca !  😉 :-*
CroSector | Tequila
Crime Lord
pre 15 godina
Sretna nova godina svima ! Sve najbolje 😄
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 15 godina
Nek je sretna vam svima  😎
Nxidza
Crime Lord
pre 15 godina
Sretna nova godina svima . . .  🙂
CH|Andrey
Enforcer
pre 15 godina
SREtNa NOva G0DInA

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava