REAL nudi 140 milijuna eura za MESSIJA !!!

Započeo Obrisan korisnik
8. Maj 2010.
3,395
pregleda
29
Obrisan korisnik
8. Maj 2010.
Daily Mirror piše da je 'kraljevski klub' spreman izdvojiti čak 140 milijuna eura za argentinskog čarobnjaka. Transfer bi nadmašio onaj Ronalda

Real Madrid morao je 'potpisati' kapitulaciju projekta 'galacticos' za ovu sezonu. Nakon što je Florentino Perez prošlo ljeto potrošio milijune na perverzna pojačanja, u 'znak zahvale' predsjedniku Reala igrači su 'poklonili' ispadanje iz Lige prvaka te iz španjolskog kupa. Zadnju slamku spasa vide u domaćem prvenstvu u kojem samo bod zaostaju za Barcelonom. Kada Real gubi, čelnici kluba depresiju liječe novom kupovinom. Kupili su sve što na tržištu vrijedi, što im još preostaje? Dakako, Lionel Messi, Barcelonin čarobnjak. Koliko daleko je došla šopingomanija na Santiago Bernabeuu govori i podatak da je 'kraljevski klub' spreman izdvojiti čak 140 milijuna eura za omalenog Argentinca. Tako tvrdi Daily Mirror. Real kupovinom Messija želi jednim potezom u novčanik kupiti sve ono što je Barcelona godinama stvarala. Katalonska strana po tom pitanju se nije oglasila, no ponuđeni iznos uvelike bi nadmašio od 94 milijuna eura koliko su 'los blancosi' platili za Cristiana Ronalda

Izvor: http://www.24sata.hr/sport/real-ne-preza-ni-pred-cim-nudi-140-mil--za-messija/172194/
Dex
4
Made Man
8. Maj 2010.
I vi u svasta, jest njemu je san igrati u Real Madridu xD
Dex
4
Made Man
8. Maj 2010.
Ma nece, duzan im je, vole ga svi, igra tu od djetinjstva, dobro mu je osvaja sve, i da ode u RM bacio bih mu bombu xD
Bebek
4
Made Man
8. Maj 2010.
Dex wrote on May 8, 2010, 12:38 pm:
Ma nece, duzan im je, vole ga svi, igra tu od djetinjstva, dobro mu je osvaja sve, i da ode u RM bacio bih mu bombu xD

Takodjer mislim..

Ako Messi ode,mozemo se okladit da Real i dalje nece biti prvi 😉
RazoR_SkY
4
Shot Caller
8. Maj 2010.
Devilni Vilko wrote on May 8, 2010, 12:38 pm:

Takodjer mislim..

Ako Messi ode,mozemo se okladit da Real i dalje nece biti prvi 😉

Messi bez Xavi-a i Inieste kanta. 😉 😉
orsat
4
Made Man
8. Maj 2010.
ja kao najveci fan reala madrida na ovom forumu govorim nama on netreba
Obrisan korisnik
8. Maj 2010.
Ma ja sam strastveni navijac REAL MADRIDA ,i da on dode u RMD on pbi se pobio sa Christioanom Ronaldom haha xD
Bebek
4
Made Man
8. Maj 2010.
Eee tooo M gun..

Messi nis nebi sluzio jer bi se Ronaldo i MEssi potukli hahahahahha

Ronaldo zabije gol , Messi ovog sakom
Messi zabije gol , Ronaldo Messija sakom hahahh
Dex
4
Made Man
8. Maj 2010.
Mislis, Messi zabije gol, ovaj gleda ljubomorno, Messi zabije jos jedan gol ovaj popizduje polako, Messi zabije jos jedan gol a CR dobije jedan lijepi crveni za nasilje 😄
Bebek
4
Made Man
8. Maj 2010.
Dex wrote on May 8, 2010, 6:30 pm:
Mislis, Messi zabije gol, ovaj gleda ljubomorno, Messi zabije jos jedan gol ovaj popizduje polako, Messi zabije jos jedan gol a CR dobije jedan lijepi crveni za nasilje 😄

Upravo to..  😁
Obrisan korisnik
8. Maj 2010.
Mislim dex messi i ronaldo su na istoj razini  😐
Dex
4
Made Man
8. Maj 2010.
|- wrote on May 8, 2010, 6:31 pm:

U tvojim snovima 🙂
Bebek
4
Made Man
8. Maj 2010.
Dex wrote on May 8, 2010, 6:31 pm:

U tvojim snovima 🙂

Kako se prepirete hahaha

Ma daj,Messi zabije ronaldo popizdi,messi zabije a ronaldo izadje s terena s crvenim i dobije zabranu igranja na 20 godina hahahhahahaha
Obrisan korisnik
8. Maj 2010.
Mislim a sta kad Ronaldo zabije, Messi legne na pod i pocme plakat i trazir sisu xD
Bebek
4
Made Man
8. Maj 2010.
Ronaldo zabije,Messi popizdi,Ronaldo jos jedan ,Messi neizlazi van s crvenim nego u svlacionici mu samar opali
Hm... Odgovor je ovakav:
Messi pristojan decko - Argentinac
Ronaldo nepristojan - Portugalac

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.