Daily Mirror piÅ¡e da je 'kraljevski klub' spreman izdvojiti Äak 140 milijuna eura za argentinskog Äarobnjaka. Transfer bi nadmaÅ¡io onaj Ronalda
Real Madrid morao je 'potpisati' kapitulaciju projekta 'galacticos' za ovu sezonu. Nakon Å¡to je Florentino Perez proÅ¡lo ljeto potroÅ¡io milijune na perverzna pojaÄanja, u 'znak zahvale' predsjedniku Reala igraÄi su 'poklonili' ispadanje iz Lige prvaka te iz Å¡panjolskog kupa. Zadnju slamku spasa vide u domaćem prvenstvu u kojem samo bod zaostaju za Barcelonom. Kada Real gubi, Äelnici kluba depresiju lijeÄe novom kupovinom. Kupili su sve Å¡to na tržiÅ¡tu vrijedi, Å¡to im joÅ¡ preostaje? Dakako, Lionel Messi, Barcelonin Äarobnjak. Koliko daleko je doÅ¡la Å¡opingomanija na Santiago Bernabeuu govori i podatak da je 'kraljevski klub' spreman izdvojiti Äak 140 milijuna eura za omalenog Argentinca. Tako tvrdi Daily Mirror. Real kupovinom Messija želi jednim potezom u novÄanik kupiti sve ono Å¡to je Barcelona godinama stvarala. Katalonska strana po tom pitanju se nije oglasila, no ponuÄ‘eni iznos uvelike bi nadmaÅ¡io od 94 milijuna eura koliko su 'los blancosi' platili za Cristiana Ronalda
Izvor: http://www.24sata.hr/sport/real-ne-preza-ni-pred-cim-nudi-140-mil--za-messija/172194/
REAL nudi 140 milijuna eura za MESSIJA !!!
Započeo Obrisan korisnik
•8. Maj 2010.3,395
pregleda
29
Made Man
Novi Član
40 / 100 XP
🌱Početnik(0)
397
Teme:
Pridružio se:Maj 2009
Made Man
Novi Član
40 / 100 XP
🌱Početnik(0)
397
Teme:
8. Maj 2010.
Ma nece, duzan im je, vole ga svi, igra tu od djetinjstva, dobro mu je osvaja sve, i da ode u RM bacio bih mu bombu xD
8. Maj 2010.
Dex wrote on May 8, 2010, 12:38 pm:
Ma nece, duzan im je, vole ga svi, igra tu od djetinjstva, dobro mu je osvaja sve, i da ode u RM bacio bih mu bombu xD
Takodjer mislim..
Ako Messi ode,mozemo se okladit da Real i dalje nece biti prvi 😉
8. Maj 2010.
Devilni Vilko wrote on May 8, 2010, 12:38 pm:
Takodjer mislim..
Ako Messi ode,mozemo se okladit da Real i dalje nece biti prvi 😉
Messi bez Xavi-a i Inieste kanta. 😉 😉
8. Maj 2010.
Ma ja sam strastveni navijac REAL MADRIDA ,i da on dode u RMD on pbi se pobio sa Christioanom Ronaldom haha xD
Made Man
Novi Član
40 / 100 XP
🌱Početnik(0)
397
Teme:
8. Maj 2010.
Mislis, Messi zabije gol, ovaj gleda ljubomorno, Messi zabije jos jedan gol ovaj popizduje polako, Messi zabije jos jedan gol a CR dobije jedan lijepi crveni za nasilje 😄
8. Maj 2010.
Dex wrote on May 8, 2010, 6:30 pm:
Mislis, Messi zabije gol, ovaj gleda ljubomorno, Messi zabije jos jedan gol ovaj popizduje polako, Messi zabije jos jedan gol a CR dobije jedan lijepi crveni za nasilje 😄
Upravo to.. 😁
Made Man
Novi Član
40 / 100 XP
🌱Početnik(0)
397
Teme:
8. Maj 2010.
|- wrote on May 8, 2010, 6:31 pm:
Mislim dex messi i ronaldo su na istoj razini 😐
U tvojim snovima 🙂
8. Maj 2010.
Dex wrote on May 8, 2010, 6:31 pm:
Mislim dex messi i ronaldo su na istoj razini 😐
U tvojim snovima 🙂
Kako se prepirete hahaha
Ma daj,Messi zabije ronaldo popizdi,messi zabije a ronaldo izadje s terena s crvenim i dobije zabranu igranja na 20 godina hahahhahahaha
8. Maj 2010.
Ronaldo zabije,Messi popizdi,Ronaldo jos jedan ,Messi neizlazi van s crvenim nego u svlacionici mu samar opali
Hm... Odgovor je ovakav:
Messi pristojan decko - Argentinac
Ronaldo nepristojan - Portugalac
Hm... Odgovor je ovakav:
Messi pristojan decko - Argentinac
Ronaldo nepristojan - Portugalac
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava