Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

[Pomoc/Savjet] Windows 7 na 512mb rama

Započeo Markonו
pre 13 godina
621
pregleda
9
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
B-Line
Made Man
pre 13 godina
Ovako, sada zelim da obaram sistem da instaliram W7, imam 512mb rama i 2,1ghz.

Planiram u ponedeljak/utorak (ove sedmice) kupovati 1gb rama, tako da cu imati 1,5g rama.

Pa oce li moci izdrzat komp. par dana na W7 ?

Iskreni savjeti ?
Cannabis
Shot Caller
pre 13 godina
moci ce, na mom drugom kompu win7 ultimate savrseno radi, ima 1gb rama i oko 2Ghz procesor.. samo nemoj puno gluposti na njega stavljat, samo osnovno i ono sta ti je potrebno i radit ce super
B-Line
Made Man
pre 13 godina
Hvala ti 🙂

Jeste, ovo je Windows 7 ultimate, 21GHz, ram je samo 512mb, al to cu nadograditi.

Necu, nista, samo GTA SA (SA:MP), CS 1.6, MTA, Virtual DJ i Notepad++, vise nista necu download.

Ovo je sve u redu, bar mislim.
Cannabis
Shot Caller
pre 13 godina
Marko Jonhson wrote on December 2, 2012, 1:22 pm:
Hvala ti 🙂

Jeste, ovo je Windows 7 ultimate, 21GHz, ram je samo 512mb, al to cu nadograditi.

Necu, nista, samo GTA SA (SA:MP), CS 1.6, MTA, Virtual DJ i Notepad++, vise nista necu download.

Ovo je sve u redu, bar mislim.

ma vrtit ce ti ko podmazano ne brini 😉
meni moj necak ima neku naviku da mi skida na tom kompu sve i svasta i skuplja razne viruse pa mi malo blokaje ali inace radi super(kada nema virusa) hehehe... nezaboravi antivirus 😉
B-Line
Made Man
pre 13 godina
Uh, to prvo skidam, obavezno, ima mi drug na USB najnoviju Microsotft verziju, cim se digne, anti-virus je prvi 🙂

...Sweet... wrote on December 2, 2012, 1:26 pm:
Na w7 ces imat problema sa MTA 

Znam i sam, takodje necu moci ubaciti 0.3e objekte, i na WXP mi jebe, ali necu nesto narucito niti mappati, samo standarno, ako mi se cefi nekada, ako mogne, ako ne, nema veze, jebiga.  😛
Wiz_Khalfa
Hustler
pre 13 godina
mocice, ali  ce ti mozda malo kociti  😢 pa sam uzeo novi 8gb rama i 3.7ghza 🙂
Cannabis
Shot Caller
pre 13 godina
nemam nikakvih problema sa mta u win7, samo mi bloka kada stavljam vozila tamo gdje sam ubacija c i e objekte ali na instalaciji bez tih objekata mi radi bez problema...

skini si AVG antivirus, dobijes uz njega i lijepi gadget
viktor1
Hustler
pre 13 godina
Mogao si, već kad si stavljao, stavit Windows 8...

Velika ja razlika između Win7 i Win8 pogotovo na računalima s malo RAM-a!
B-Line
Made Man
pre 13 godina
Znam, velika je razlika, W7 daleko bolji, cuo sam od druga opis W8, ali gledajuci W7, sumnjam da je to tolika razlika, ali svako ima svoj ukus. 🙂

Nikad vise AVG, koristim Microsoft Security.

Ovo rijeseno.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava