[pomoc]

Započeo zanda55
26. Avg. 2011.
1,319
pregleda
17
3
Hustler
26. Avg. 2011.
evo radim svoj RP server PowerExpress i treba mi pomoc oko fruma ja i forum smo kao "pas i macka" ako me razumijete pa ako bi mi mogli pomoc oko toga ako moze nesto slicno ovome 
http://us-rp.info/forum.php taj mi je formum najdrazi ako zelite pomoc  posaljite mi poruku i ja vam posaljem kako bi to izgledalo i sto sve treba biti ajde molim vas zauzvrat dobivate admina na mom serveru najveci level (6) ! Hvala
Obrisan korisnik
26. Avg. 2011.
zanda55 wrote on August 26, 2011, 2:55 pm:
evo radim svoj RP server PowerExpress i treba mi pomoc oko fruma ja i forum smo kao "pas i macka" ako me razumijete pa ako bi mi mogli pomoc oko toga ako moze nesto slicno ovome 
http://us-rp.info/forum.php taj mi je formum najdrazi ako zelite pomoc  posaljite mi poruku i ja vam posaljem kako bi to izgledalo i sto sve treba biti ajde molim vas zauzvrat dobivate admina na mom serveru najveci level (6) ! Hvala

Ako ces platit vBulletin neko ti mozda i napravi takav 😄
Junkie
3
Hustler
26. Avg. 2011.
Imas free i placene forume, placeni su ti 100 puta bolji jer imas puno vise opcija, ovako kada napravis free nitko ti nece doc na   server + nemas toliko opcija kao i na placenom..Taj forum ( kaj si postao link) je placen forum, ako zelis placen..najbolje ti je da uzmes Extrem Host, najjeftinije na balkanu..
zanda55
3
Hustler
26. Avg. 2011.
😳 sto je to vBulletin ?
Obrisan korisnik
26. Avg. 2011.
zanda55 wrote on August 26, 2011, 2:55 pm:

Takav 'oblik' foruma, tj. takav 'forum' nije besplatan, već moraš platiti neke license, ku*ce, palce.
zanda55
3
Hustler
26. Avg. 2011.
ma ja bi samo trebao :

BAN APPEL da se zale radi banova

ORGANIZACIJE/MAFIJE/FAMILIE da im pokaze moje organizacije i onda mogu uc u jednu od njih i zaljepiti zasto bi trebali biti leader/member te organizacije
Partybreaker
4
Enforcer
26. Avg. 2011.
zanda55 wrote on August 26, 2011, 3:00 pm:
😳 sto je to vBulletin ?

Vrsta foruma.

Inace,najbolji forum koji postoji,ali i najskuplji.
zanda55
3
Hustler
26. Avg. 2011.
ja bi trebao fourm na kojem ima ban appela i popis organizacija a da igraci mogu pisat zasto bi htjeli biti lider organizacije/mafije
Partybreaker
4
Enforcer
26. Avg. 2011.
Lol,kakav ban appel?
Junkie
3
Hustler
26. Avg. 2011.
To mozes na free i placenom, samo ti trebas otvoriti to..Imas Admin Control Panel, tamo davas banove, dodajes kategorije itd.
zanda55
3
Hustler
26. Avg. 2011.
BAN APPELA tamo di se zale za banove koje su dobili npr moneyfarming!(2 ista ip si salju novac) ili hack oruzja i ostalo
i tamo ja provjerim njihov post i mozda ih izbrisem iz liste bananih ! kuzis ?
Partybreaker
4
Enforcer
26. Avg. 2011.
zanda55 wrote on August 26, 2011, 3:14 pm:
BAN APPELA tamo di se zale za banove koje su dobili npr moneyfarming!(2 ista ip si salju novac) ili hack oruzja i ostalo
i tamo ja provjerim njihov post i mozda ih izbrisem iz liste bananih ! kuzis ?

Nikad cuo za ban appel,mozda mislis na panel?
zanda55
3
Hustler
26. Avg. 2011.
hehe ! cujte sad el vi mozete meni napravit forum ili ne ? stvarno ga trebam ali ga neznam radit pliss dobit cete admina na mom serveru
Partybreaker
4
Enforcer
26. Avg. 2011.
Poslusaj ti mene.

Kupi forum,nemoj free,jer ne mozes nista radit na njega,niti ce ti se ko registrovati.

Ali,evo ti sajt,na njega mozes napraviti forum.

www.forumotion.com
zanda55
3
Hustler
26. Avg. 2011.
e to sam trazio hvala 😄

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.