Pomoc
834
pregleda
9
Moze li mi neko reci kako da radim svoje modove auta kako naprimer da ja napravim neki svoj auto,i kako da napravim svoj EML ? Hvala unapred
6. Jul 2011.
System32 wrote on July 6, 2011, 4:17 pm:
1.Neznam sta je EML
2.Idi u skolu za 3D Modeliranje nije to tako jednostavno kao sto ti mislis
2.Idi u skolu za 3D Modeliranje nije to tako jednostavno kao sto ti mislis
EML je emergency lights mod
6. Jul 2011.
Da napravis sovj neki mod treba ti puno vise od toga da nekoga pitas samo preko obicne teme..i oni koji to znaju koriste znanje da zarade..tako da ako si mislio da ces nesto dobiti free....prevario si se...naucis modeliranje naucis prigramirati, naucis HTML, C++ i javu i ne moze te niko zaustaviti
6. Jul 2011.
Quote from July 6, 2011, 4:28 pm:
Da napravis sovj neki mod treba ti puno vise od toga da nekoga pitas samo preko obicne teme..i oni koji to znaju koriste znanje da zarade..tako da ako si mislio da ces nesto dobiti free....prevario si se...naucis modeliranje naucis prigramirati, naucis HTML, C++ i javu i ne moze te niko zaustaviti
A jel onda neko zna za ovaj EML ?
6. Jul 2011.
Quote from July 6, 2011, 4:33 pm:
Pa to sto sam ti rekao nauci pa ces praviti EML
Evo nabavio sam neki EML mod i kad hocu da pokrenem onaj tool za instalaciju nece nesto,mozes mi pomoc ?
6. Jul 2011.
MirkoPFC wrote on July 6, 2011, 4:33 pm:
Evo nabavio sam neki EML mod i kad hocu da pokrenem onaj tool za instalaciju nece nesto,mozes mi pomoc ?
ti mu kazes to nauci pa ces napravit..nemoze se to sjest i naucit za 3 sata ...za to su potrebne GODINE jbt... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
6. Jul 2011.
Saul_Hudson wrote on July 6, 2011, 4:33 pm:
ti mu kazes to nauci pa ces napravit..nemoze se to sjest i naucit za 3 sata ...za to su potrebne GODINE jbt... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
Ok .....Aj mi sad recite u cemu je problem kad kerenem instalirati EML pise mi nesto nemoze ovako pise : The application failed to initialize properlt (0xc0000135) Click on OK to terminate the application
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava