Pomoc

6. Jul 2011.
834
pregleda
9
3
Hustler
6. Jul 2011.
Moze li mi neko reci kako da radim svoje modove auta kako naprimer da ja napravim neki svoj auto,i kako da napravim svoj EML ? Hvala unapred
Mr.Lowrey
5
Godfather
6. Jul 2011.
1.Neznam sta je EML
2.Idi u skolu za 3D Modeliranje nije to tako jednostavno kao sto ti mislis
MirkoPFC
3
Hustler
6. Jul 2011.
System32 wrote on July 6, 2011, 4:17 pm:
1.Neznam sta je EML
2.Idi u skolu za 3D Modeliranje nije to tako jednostavno kao sto ti mislis

EML je emergency lights mod
Ralph
4
Made Man
6. Jul 2011.
Da napravis sovj neki mod treba ti puno vise od toga da nekoga pitas samo preko obicne teme..i oni koji to znaju koriste znanje da zarade..tako da ako si mislio da ces nesto dobiti free....prevario si se...naucis modeliranje naucis prigramirati, naucis HTML, C++ i javu i ne moze te niko zaustaviti
MirkoPFC
3
Hustler
6. Jul 2011.
Quote from July 6, 2011, 4:28 pm:
Da napravis sovj neki mod treba ti puno vise od toga da nekoga pitas samo preko obicne teme..i oni koji to znaju koriste znanje da zarade..tako da ako si mislio da ces nesto dobiti free....prevario si se...naucis modeliranje naucis prigramirati, naucis HTML, C++ i javu i ne moze te niko zaustaviti

A jel onda neko zna za ovaj EML ?
Ralph
4
Made Man
6. Jul 2011.
Pa to sto sam ti rekao nauci pa ces praviti EML
MirkoPFC
3
Hustler
6. Jul 2011.
Quote from July 6, 2011, 4:33 pm:

Evo nabavio sam neki EML mod i kad hocu da pokrenem onaj tool za instalaciju nece nesto,mozes mi pomoc ?
Saul_Hudson
4
Shot Caller
6. Jul 2011.
MirkoPFC wrote on July 6, 2011, 4:33 pm:

Evo nabavio sam neki EML mod i kad hocu da pokrenem onaj tool za instalaciju nece nesto,mozes mi pomoc ?

ti mu kazes to nauci pa ces napravit..nemoze se to sjest i naucit za 3 sata ...za to su  potrebne GODINE  jbt...  🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
MirkoPFC
3
Hustler
6. Jul 2011.
Saul_Hudson wrote on July 6, 2011, 4:33 pm:

ti mu kazes to nauci pa ces napravit..nemoze se to sjest i naucit za 3 sata ...za to su  potrebne GODINE  jbt...  🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

Ok .....Aj mi sad recite u cemu je problem kad kerenem instalirati EML pise mi nesto nemoze ovako pise : The application failed to initialize properlt (0xc0000135) Click on OK to terminate the application

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.