Pozdrav svima!!
zanimaju me vasa misljenja o ovome mobitelu??ukratko to je to
HVALA!!!!
Nokia 5228
607
pregleda
6
Iskreno da ti kazem bolje kupi http://www.youtube.com/watch?v=Mfn1vHnS4vw Ovu Motorolu,nego tu krlu od telefona imao sam ga ja ispao mi je na pod i Prso ekran ko jedan-dva...A ti kako oces 😉
pre 14 godina
Motorola 
Za jedan screen touch mobitel je dosta mal. Također, ima bluetooth 2.0, dok sadašnji noviji modeli bi trebali imati 2.1 koji je 50% brži.
Ima samo 70 megabajta memorije (Stane ti 5 pjesama -.-) a ako hoćeÅ¡ viÅ¡e, moraÅ¡ kupovati karticu (koja nedolazi u paketu ☹️ )
Također, kamera je jako slaba (samo 2 mp i pri tom nema neki veliki objektiv)...
Za takav mobitel se neisplati dati više od 500kn (novi)...
Ako želiÅ¡ takav sliÄan ali puno bolji, preporuÄam ti LG Pop. ( u tele2 je oko 700kn )
Za jedan screen touch mobitel je dosta mal. Također, ima bluetooth 2.0, dok sadašnji noviji modeli bi trebali imati 2.1 koji je 50% brži.
Ima samo 70 megabajta memorije (Stane ti 5 pjesama -.-) a ako hoćeÅ¡ viÅ¡e, moraÅ¡ kupovati karticu (koja nedolazi u paketu ☹️ )
Također, kamera je jako slaba (samo 2 mp i pri tom nema neki veliki objektiv)...
Za takav mobitel se neisplati dati više od 500kn (novi)...
Ako želiÅ¡ takav sliÄan ali puno bolji, preporuÄam ti LG Pop. ( u tele2 je oko 700kn )
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava