Cepa trajko a ni tekst nije naucio..... 😁 😁
http://www.karaokefest.rs/player.php?id=1704&gal_id=0
Zaključano
Karaoke Fest 2008 - Nis - Trajko i Sanja
4,369
pregleda
31
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
hahahahhahahahah, strasno, hahahahah, pa nije niti cudo sta sve radi, pa pogledaj ga... omg.....
pre 15 godina
Hahahahahahahahahahahahahahaha jebote, crknit ću od smijanja Bože moj hahahahahahahaha. Trajko bolan, što pokvari ovako lijepu pjesmu? =/
I Trajko bolan, trebaš malo smršat, previše si se udebljo. Pozdravi ovu malu, nije slaba. =)
Hahahaha vidi ga kako mrda glavom, kao da ima Parkinsonovu bolest hahahahahaha. 😁 Trajko moj dragi, lijepo pjevaÅ¡ ali te je gadno sluÅ¡ati hahahahahahaha.
I Trajko bolan, trebaš malo smršat, previše si se udebljo. Pozdravi ovu malu, nije slaba. =)
Hahahaha vidi ga kako mrda glavom, kao da ima Parkinsonovu bolest hahahahahaha. 😁 Trajko moj dragi, lijepo pjevaÅ¡ ali te je gadno sluÅ¡ati hahahahahahaha.
pre 15 godina
hahahhhahahhahahhahahhahahahhahahhahahhaha 2:30minuta hahhahahhahahahhahhahahhaa....... 😄 😁
pre 15 godina
Quote from February 26, 2010, 8:08 am:
Trajko je ovde zajebo Dino Merlina 😄
Neka Trajko cut ce te Hakala 😄
pre 15 godina
HAhahahahahahahah aha hah hahaha hahahah hahhahhhahahahaha
Majke mi hahahahahah ahhaha ... moja mater se smije .. hahahahahahaha posto vito ja reko neka zajebancija kad ono fkt trajko ..moja stara se smije kaze lijepo decko pjeva al trese glavom ko bolestan hahahahhahahahahahhaahahahahahahaa
Ona mala ce se pokopat nakon ovog videa hahahahahah
Majke mi hahahahahah ahhaha ... moja mater se smije .. hahahahahahaha posto vito ja reko neka zajebancija kad ono fkt trajko ..moja stara se smije kaze lijepo decko pjeva al trese glavom ko bolestan hahahahhahahahahahhaahahahahahahaa
Ona mala ce se pokopat nakon ovog videa hahahahahah
pre 15 godina
mega_stil wrote on February 26, 2010, 9:25 am:
to je bilo pre 2 godine jbt biosam buckast xD
Nisi ni sad ništa zgodniji hahahaha.
pre 15 godina
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava