Kako zaraditi 300€ pre 18. godine

Započeo Ognjen.
pre 8 godina
2,698
pregleda
30
Crime Lord
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 8 godina
Dobro, sad nije ono loÅ¡e 600KM mjesečno.. 😄 Dobar tut, samo ja se slabo u Å¡ta od ovoga razumijem, možda kad bih malo prelista po Internetu i naučio bih... Imaju tutorijali vlajda.. 🙂
Boki Boki
OG Legend
pre 8 godina
Eh šta cemo mi mutavi koji ne znamo nista od ovoga. Dok to naučiš prodje i 25 hahah.

Dobar video,i dobra reklama.
Aux
Crime Lord
pre 8 godina
Biće video onda i za Vas "mutave" Å¡to kaže Ludak 😄 hahahaha
Inače, postavljaću samo proverene stvari da ne bude da klikbejtujem i varam hahahaha
@LoOdaK
SejnurHD
OG Legend
pre 8 godina
Ovo je dobro, ja samo da naucim neke bitne stvari (u Sony Vegasu), i da malo sredim komp

Sinoc sam usao na sajt, pa sam video pod prevodjenje, ima puno njih koji nude.
Aux
Crime Lord
pre 8 godina
SejnurHD wrote on July 23, 2017, 12:49 pm:
Ovo je dobro, ja samo da naucim neke bitne stvari (u Sony Vegasu), i da malo sredim komp

Da, baš dosta, a naša prednost je što poznajemo 4 jezika, sprski, crnogorski, hrvatski, bosanski hahahah
SejnurHD
OG Legend
pre 8 godina
Ognjen𝓭𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷 wrote on July 23, 2017, 12:49 pm:

Da, baš dosta, a naša prednost je što poznajemo 4 jezika, sprski, crnogorski, hrvatski, bosanski hahahah

Ja poznajem malo Engleski i Nemacki, ju, pa setio sam se, sad cu ja tamo postaviti, ako neko trazi za Balkanski jezik prevod 😄
Aux
Crime Lord
pre 8 godina
SejnurHD wrote on July 23, 2017, 12:49 pm:

Ja poznajem malo Engleski i Nemacki, ju, pa setio sam se, sad cu ja tamo postaviti, ako neko trazi za Balkanski jezik prevod 😄

haha aj aj
Herarhije
Godfather
pre 8 godina
Ognjen𝓭𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷 wrote on July 23, 2017, 12:49 pm:

Kod mn jos i njemacki  i eng iet ga 6 jezika xD
pre 8 godina
I ove naÅ¡e ne poznajem kako treba hahahahahah. 😄
Muma Rascall
Forum Don
pre 8 godina
Serbianu narasla kosa!!! DISLIKE AKO JE LAŽ https://www.youtube.com/watch?v=xGQnGwWf5rs& hahahahah kad se sjetim ovog po fejsu, ja htio da režem vene za'rÄ‘alim bonsekom 😄
SejnurHD
OG Legend
pre 8 godina
Muma wrote on July 23, 2017, 7:31 pm:
Serbianu narasla kosa!!! DISLIKE AKO JE LAŽ https://www.youtube.com/watch?v=xGQnGwWf5rs& hahahahah kad se sjetim ovog po fejsu, ja htio da režem vene za'rÄ‘alim bonsekom 😄

Jos njih ima, evo poceli sad nesto sa Vanimy-a i neku Mariju Zezelj.. 😄
pre 8 godina
SejnurHD wrote on July 23, 2017, 7:31 pm:

Jos njih ima, evo poceli sad nesto sa Vanimy-a i neku Mariju Zezelj.. 😄

Marija kobajagi opasna, ajmo je nagovorit da Mumi obriÅ¡e profil hahaha @Muma 😛
Aux
Crime Lord
pre 8 godina
Hahahhaha ma to je sve smeÅ¡no 😄
Stefan Maper
Rookie
pre 8 godina
Ne diraj te mi mariju 😛  🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava