Zaključano

Glavni razgovor #7

Započeo Obrisan korisnik
pre 14 godina
145,768
pregleda
1,788
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Nikola I
Enforcer
pre 14 godina
Kaze Hoxxy da su sve komande Zcmd i sscanf to sto su ideje ukradene jeste o ali nema veze smislice se nesto.

Sada imaju novi Gamemod 2.0i on nema kopije cha kao sto kazes pa idite pogledajte bas.Svako ima svoje misljenje o necemu.
Kalu_Corleone
Underboss
pre 14 godina
Stigao je ip za Virtual Roleplay:188.138.112.32:7778

ostalo detaljnije mozete viditi na forumu
korda
Enforcer
pre 14 godina
Jel ima neko registriran na THR , pitam jer mi je neko bio na CH FREEROOM reko da je a sad se nesjecam ko je to bio 😄
pavle.bakun
Crime Lord
pre 14 godina
Jer ima neko od vas originalni "infernus.dff" & "infernus.txd" da mi da download posto sam ja svoj modirao glupostima...
CH | Marko
Underboss
pre 14 godina
eXtreme wrote on May 15, 2011, 10:33 am:
Jer ima neko od vas originalni "infernus.dff" & "infernus.txd" da mi da download posto sam ja svoj modirao ostima...

imam ja... posaljem ti na PM ili na xf link...
Dude
Crime Lord
pre 14 godina
Nikola I wrote on May 15, 2011, 10:31 am:
Kaze Hoxxy da su sve komande Zcmd i sscanf to sto su ideje ukradene jeste o ali nema veze smislice se nesto.

Sada imaju novi Gamemod 2.0i on nema kopije cha kao sto kazes pa idite pogledajte bas.Svako ima svoje misljenje o necemu.

da, obavezno, sad tek ima jos vise kopiranih stvari, toliko su jadni da i mape kopiraju... a ti si odjebao s ovog foruma, mami svoj lazi da ne kopiraju... cak su vidim i correllia kopirali i to naveliko...
Axel Nelson
Shot Caller
pre 14 godina
Vas kopirali su oni "sampovci" , koliko su i samo... ☹️ Sve 98% isto ko i kod vas.
Ja sam banovan je*o sam im mrtve ☹️
Dj_Scratch
Shot Caller
pre 14 godina
oo jbt napravim sve po pravilima i svaku mi temu lockaju... da barem izloze zasto je lockana  pa da znan -.-
Kalu_Corleone
Underboss
pre 14 godina
Moze mi ko pojasniti ko , koga kopira ovdje? Shavtio sam da je nesto oko CH
OiSkora
Shot Caller
pre 14 godina
Evo malo sam preudreio svoj forum koji je zasad besplatan , ali tjekom ljeta kupujem .com.hr domenu za forum , ovako mi sad izgleda :

btw...tema firefoxa nije moja , jer nije moj profil , trenutno sam na majcinom profilu .
ellyxinho
Made Man
pre 14 godina
Dude wrote on May 15, 2011, 10:31 am:

da, obavezno, sad tek ima jos vise kopiranih stvari, toliko su jadni da i mape kopiraju... a ti si odjebao s ovog foruma, mami svoj lazi da ne kopiraju... cak su vidim i correllia kopirali i to naveliko...

Zato sam definitivno odustao od ovog svog moda i od skriptanja općenito. Bolan ti napraviš nešto što niko nema i sutradan svi to na svojim serverima imaju -.- A kakvi su nam zakoni i slično tomu nema mjesta, tako da te nema ko zaštit, jedino što CH ima dosta igrača i ovdje par ljudi, pa se mogu čupat nekako, al' ovi novootvoreni ništa da naprave svoje.

Sramota zaista.
mafica .pwn
Made Man
pre 14 godina
Ako ima ko da mi na PM senda download banshee.txd i banshee.dff stavio modove a neam baskup :S
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
MTA.user wrote on May 15, 2011, 10:33 am:
Jer ima neko od vas originalni "infernus.dff" & "infernus.txd" da mi da download posto sam ja svoj modirao ostima...

imam ja... posaljem ti na PM ili na xf link...

Ajd jel možeš poslati i meni na PM ? Hvala ...
Alen_Mekic
Enforcer
pre 14 godina
Izigrah se na CH😛TG...

Zaebavao se sa Djeom, oplakao ocm'.
CH | Marko
Underboss
pre 14 godina
мσмαк. ^ wrote on May 15, 2011, 11:49 am:
Izigrah se na CH😛TG...

Zaebavao se sa Djeom, oplakao ocm'.

sad slijede banovi kao sto si rekao, zar ne ? 😛

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava