Kaze Hoxxy da su sve komande Zcmd i sscanf to sto su ideje ukradene jeste o ali nema veze smislice se nesto.
Sada imaju novi Gamemod 2.0i on nema kopije cha kao sto kazes pa idite pogledajte bas.Svako ima svoje misljenje o necemu.
Zaključano
Glavni razgovor #7
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 14 godina
145,768
pregleda
1,788
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 14 godina
Nikola I wrote on May 15, 2011, 10:31 am:
Kaze Hoxxy da su sve komande Zcmd i sscanf to sto su ideje ukradene jeste o ali nema veze smislice se nesto.
Sada imaju novi Gamemod 2.0i on nema kopije cha kao sto kazes pa idite pogledajte bas.Svako ima svoje misljenje o necemu.
da, obavezno, sad tek ima jos vise kopiranih stvari, toliko su jadni da i mape kopiraju... a ti si odjebao s ovog foruma, mami svoj lazi da ne kopiraju... cak su vidim i correllia kopirali i to naveliko...
pre 14 godina
Vas kopirali su oni "sampovci" , koliko su i samo... ☹️ Sve 98% isto ko i kod vas.
Ja sam banovan je*o sam im mrtve ☹️
Ja sam banovan je*o sam im mrtve ☹️
pre 14 godina
oo jbt napravim sve po pravilima i svaku mi temu lockaju... da barem izloze zasto je lockana pa da znan -.-
pre 14 godina
Evo malo sam preudreio svoj forum koji je zasad besplatan , ali tjekom ljeta kupujem .com.hr domenu za forum , ovako mi sad izgleda : 
btw...tema firefoxa nije moja , jer nije moj profil , trenutno sam na majcinom profilu .

btw...tema firefoxa nije moja , jer nije moj profil , trenutno sam na majcinom profilu .
pre 14 godina
Dude wrote on May 15, 2011, 10:31 am:
da, obavezno, sad tek ima jos vise kopiranih stvari, toliko su jadni da i mape kopiraju... a ti si odjebao s ovog foruma, mami svoj lazi da ne kopiraju... cak su vidim i correllia kopirali i to naveliko...
Zato sam definitivno odustao od ovog svog moda i od skriptanja općenito. Bolan ti napraviÅ¡ neÅ¡to Å¡to niko nema i sutradan svi to na svojim serverima imaju -.- A kakvi su nam zakoni i sliÄno tomu nema mjesta, tako da te nema ko zaÅ¡tit, jedino Å¡to CH ima dosta igraÄa i ovdje par ljudi, pa se mogu Äupat nekako, al' ovi novootvoreni niÅ¡ta da naprave svoje.
Sramota zaista.
pre 14 godina
Ako ima ko da mi na PM senda download banshee.txd i banshee.dff stavio modove a neam baskup :S
pre 14 godina
MTA.user wrote on May 15, 2011, 10:33 am:
Jer ima neko od vas originalni "infernus.dff" & "infernus.txd" da mi da download posto sam ja svoj modirao ostima...
imam ja... posaljem ti na PM ili na xf link...
Ajd jel možeš poslati i meni na PM ? Hvala ...
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava