Zaključano

◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast
pre 3 godine
93,436
pregleda
1,859
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
AleksaMIL
Wheel Man
pre 2 godine
CADILAB wrote on August 23, 2023, 7:20 pm:
Jel ima neko malo ozbiljniji ovdje a da je nostalgican? Hocu da pokrenem Balkan Underground opet, samo ovaj put dosta drugacije i fokus bi bio bas teski roleplay kao sto je ls rp bio. Ako je nekome bas dosadno i ima zelje da se jebe sa forumom i mapanjem i dizajnom neka se javi ?

trazis jednoroga bajO
AleksaMIL
Wheel Man
pre 2 godine
Quote from August 15, 2023, 4:28 pm:
Pozdrav svima koji igraju/ne igraju,

stari sam igrac od 2007. godine pa doso da vidim imal koji server na koji se moze ugodno/udobno uskocit malo zabavit ne kao u stare dane al barem nesto slicno.
Zadnje igrao na CroHerze pa nesto tipa takve zajednice da su ljudi ajmo reci donekle povezani, a ne da je sve rastrkano ko u kokosinjcu.
LP

strani serveri samo brate mili svaki je server balkanski losija kopija drugog a original je davno nestao...
realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
Jel ima neko malo ozbiljniji ovdje a da je nostalgican? Hocu da pokrenem Balkan Underground opet, samo ovaj put dosta drugacije i fokus bi bio bas teski roleplay kao sto je ls rp bio. Ako je nekome bas dosadno i ima zelje da se jebe sa forumom i mapanjem i dizajnom neka se javi ?

Dobra ideja ali znas i sam kako ce to zavrsiti...
whoME
Street Runner
pre 2 godine
Kako moze da se zavrsi nesto sto volis da radis a ne ocekujes nista zauzvrat?
Pocnes sam pa ko se prikljuci... Evo gledam komentare "nase ne valja", "nase sranje", bla bla.. Nama je oduvek bilo sladje tudje govno nego svojoa cokolada.
realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
whoME wrote on August 23, 2023, 9:44 pm:
Kako moze da se zavrsi nesto sto volis da radis a ne ocekujes nista zauzvrat?
Pocnes sam pa ko se prikljuci... Evo gledam komentare "nase ne valja", "nase sranje", bla bla.. Nama je oduvek bilo sladje tudje govno nego svojoa cokolada.

Zavrsit ce se sa par igraca koji ce se smoriti, jer godine idu dalje i nrmamo vise svi po celi dan biti na PC - server ce vecinu vremena biti prazan...
Vredi li nostalgije ?
cadilab
Administrator
pre 2 godine
Pa dobro, manje vise me interesuje broj igraca, ja sam softverski inzenjer po struci tako da mi je vise do developmenta nego igraca ?
realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
CADILAB wrote on August 24, 2023, 9:08 am:
Pa dobro, manje vise me interesuje broj igraca, ja sam softverski inzenjer po struci tako da mi je vise do developmenta nego igraca ?

Ako je sampsharp rado bih radio na modu u vidu kontribucija...
Sto se dizajna tice nije frka da odradim.
Ako je projekat opensource rado bih radio kontribucije u slobodno vreme...

Ako treba pomoc, nije problem
Emo
Kingpin
pre 2 godine

Sta bi ti trebalo oko dizajna (i forum mozda), svakako moram ostat aktivan

graph designer

xKristijan
Kingpin
pre 2 godine
Dizajn samo po kvadratu radim Real Madrid laganini, pozdrav
Viky
Crime Lord
pre 2 godine
coke wrote on August 8, 2023, 11:38 pm:
Čuveni v2.0 @BloodMaster
https://i.ibb.co/GHHkf6J/enb-2023-08-09-01-30-28-53.png

Imaš pozdrav od mene i House-a 🙂

Uskoro će biti 14 godina da sam na forumu.... majko
Antonioftww
Shot Caller
pre 2 godine
BloodMaster wrote on August 25, 2023, 10:42 am:
Imaš pozdrav od mene i House-a 🙂

Uskoro će biti 14 godina da sam na forumu.... majko

Vo pravi blodek ljebati ?

Popara69
Rookie
pre 2 godine
Zdravo ljudi. Igrao sam samp pre jedno 14-15 godina i imam samo jedno pitanje. Koji je najstariji samp RP server na Balkanu, ne mogu da se setim uopste. Da li je CroHerze ili neki drugi?
realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
Sta je ovo ljudi, sve ljudi koji su igrali SAMP od preko 10y pa nadalje se javljaju 😉
stevich
Kingpin
pre 2 godine
realnaith wrote on August 25, 2023, 12:11 pm:
Sta je ovo ljudi, sve ljudi koji su igrali SAMP od preko 10y pa nadalje se javljaju 😉
fazon 13 godina ima
FunnyGamingDay - FGD
OG Legend
pre 2 godine
Otkud da je ovaj forum "živnuo"? Vidim neke stare članove hahah 😄

Former SA:MP server developer

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava