◄ Glavni razgovor #50 ►

Daddy Započeo SlavicBeast
pre 3 godine
93,345
pregleda
1,859
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
lance.bishop
Crime Lord
pre 2 godine
NegativeIQ
Kingpin
pre 2 godine
Muma 2.0 wrote on August 16, 2023, 9:08 pm:
Otvorićemo Ultimate da igrate samo da nađemo gedoru 13ku da dotegnemo mašinu

Ne zaboravi da uzmes 8, 10, 17 i 19 za svaki slucaj...
xKristijan
Kingpin
pre 2 godine
Muma 2.0 wrote on August 16, 2023, 9:08 pm:
Otvorićemo Ultimate da igrate samo da nađemo gedoru 13ku da dotegnemo mašinu

realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
Kako ide momci ?
P3K1
Underboss
pre 2 godine
Eh sto nisiiii tako lepaaaa
Chuffy
Made Man
pre 2 godine
Šta reći više o liku koji svoj rad godinama samouništava. Ovo je predzadnji korak prije samog totalnog gašenja.

Johny_Johnson
Wheel Man
pre 2 godine
I dalje manje profila nego naithan imam ccc
realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
XORD wrote on August 21, 2023, 1:22 pm:
I dalje manje profila nego naithan imam ccc

Hahahahaha <3
Dellenzi_Car
Underboss
pre 2 godine
zna neko neki samp hosting da se moze online karticom platiti?
Chuffy
Made Man
pre 2 godine
Pa zar nije skoro svaki takav  😄 Do sada nisam sreo niti jedan gdje moraš da platiš pouzecem.
realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
Slade wrote on August 21, 2023, 8:44 pm:
Ma kancer, sto je najgore, postoji potencijal, zato se i razvija ova nova platforma, previse je i godina iza, razvijenih stvari, danas napisati dobar gamemode je 20x lakse nego zapravo prije 10 godina, a uz to sve, jednostavno je mogao prepustiti onima koji su mu pomogli razviti i zaraditi mnogo novca, da i oni nesto zarade a pritom drze SA-MP zivim. Uzeo je mnogo para, dokurcilo mu, uz samu cinjenicu da je GTA:SA sam od sebe vec i stara igra, pa je jednostavno odlucio sve pogasiti, vjerujem da sebi ne bi nikad oprostio da vidi da neko zaradjuje a taj neko je bio prije on, u jednom rijecju proklet covjek.

Cuti sad nas sto zaradjujemo od SAMP-a hejtaju...
muamerkadusic
Godfather
pre 2 godine
Slade wrote on August 21, 2023, 8:44 pm:
Ma kancer, sto je najgore, postoji potencijal, zato se i razvija ova nova platforma, previse je i godina iza, razvijenih stvari, danas napisati dobar gamemode je 20x lakse nego zapravo prije 10 godina, a uz to sve, jednostavno je mogao prepustiti onima koji su mu pomogli razviti i zaraditi mnogo novca, da i oni nesto zarade a pritom drze SA-MP zivim. Uzeo je mnogo para, dokurcilo mu, uz samu cinjenicu da je GTA:SA sam od sebe vec i stara igra, pa je jednostavno odlucio sve pogasiti, vjerujem da sebi ne bi nikad oprostio da vidi da neko zaradjuje a taj neko je bio prije on, u jednom rijecju proklet covjek.

baš tako
Kasper
Godfather
pre 2 godine
Ko me nije zaboravio, pozdravljam 😄
realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
#Kasperzi wrote on August 23, 2023, 5:20 pm:
Ko me nije zaboravio, pozdravljam 😄

Djes Kasperzi brate, pa dao te dragi Bog videti 🙂
cadilab
Administrator
pre 2 godine
Jel ima neko malo ozbiljniji ovdje a da je nostalgican? Hocu da pokrenem Balkan Underground opet, samo ovaj put dosta drugacije i fokus bi bio bas teski roleplay kao sto je ls rp bio. Ako je nekome bas dosadno i ima zelje da se jebe sa forumom i mapanjem i dizajnom neka se javi ?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava