Zaključano
Glavni razgovor #3
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 15 godina
248,419
pregleda
3,010
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 14 godina
pozzz svima
P.S. ja sam na ch lvl 2 i imam $500, mehanicar nem nista rentam auto, zvim od $400 dolara koje nekad, ne cesto dobijem kad vodim auto u pauk sluzbu, pay day me izvadi iz minusa msm ono ne moze se popraviti xD
P.S. ja sam na ch lvl 2 i imam $500, mehanicar nem nista rentam auto, zvim od $400 dolara koje nekad, ne cesto dobijem kad vodim auto u pauk sluzbu, pay day me izvadi iz minusa msm ono ne moze se popraviti xD
pre 14 godina
Å kola mi je na prvom mjestu , ali kad poÄnem uÄiti uopće se ne mogu fokusirati uvijek odspavam prije uÄenja fino za knjigu i uvijek nije komp , samp blabla bilo Å¡ta razmiÅ¡ljam i to me nervira -.-'
pre 14 godina
Quote from February 2, 2011, 9:03 pm:
Å kola mi je na prvom mjestu , ali kad poÄnem uÄiti uopće se ne mogu fokusirati uvijek odspavam prije uÄenja fino za knjigu i uvijek nije komp , samp blabla bilo Å¡ta razmiÅ¡ljam i to me nervira -.-'
Ja smislim cijelu roleplay skriptu dok ucim xD
pre 14 godina
Ja smislim cijelu roleplay skriptu dok ucim xD
xD, ja kad legnem da spavam.. Samo mi padaju ideje na pamet za Server! Ujutru kad ustanem niceg se ne secam 😄
pre 14 godina
joXy wrote on February 2, 2011, 9:58 pm:
Jadni vi ako sanjate o serveru...
Jesam ja mozda rekao da sanjam to ?
Rekao si nešto na taj fazon.
pre 14 godina
Na medicinskom fakultetu pita profesor studenticu:
- Koliko spermatozoida ima u muškim testisima?
- Gutljaj, do gutljaj i pol!
😄
- Koliko spermatozoida ima u muškim testisima?
- Gutljaj, do gutljaj i pol!
😄
pre 14 godina
Quote from February 2, 2011, 10:32 pm:
Hawks imas balkan samp funny centar
Dobro je pa si ti komentiro
pre 14 godina
Zato Å¡to se ne pokuÅ¡avaÅ¡ dovoljno fokusirati ili nisi naÅ¡ao metodu uÄenja...
Npr. bilo je i meni u osnovnjaku da bio pred knjigom i 3-4h i Äitao i Äitao, zapamtio sam Äistu NULU
Onda sam si napravio sistem, prvo si sve ispiÅ¡em u word (pri tome već ponavljaÅ¡) i onda isprintam i iz toga uÄim (preglednije mi je jer nemoram toliko listat, pisano je na PCu pa se ne moram bojat da nemogu proÄitat itd.)
pre 14 godina
ƨтÑακƨı wrote on February 2, 2011, 9:03 pm:
Zato Å¡to se ne pokuÅ¡avaÅ¡ dovoljno fokusirati ili nisi naÅ¡ao metodu uÄenja...
Npr. bilo je i meni u osnovnjaku da bio pred knjigom i 3-4h i Äitao i Äitao, zapamtio sam Äistu NULU
Onda sam si napravio sistem, prvo si sve ispiÅ¡em u word (pri tome već ponavljaÅ¡) i onda isprintam i iz toga uÄim (preglednije mi je jer nemoram toliko listat, pisano je na PCu pa se ne moram bojat da nemogu proÄitat itd.)
Ovo ti je dobro Å¡to prvo piÅ¡eÅ¡ u Word, jer dok piÅ¡eÅ¡ taj "text" već ga pola zapamtiÅ¡ - proÄitaÅ¡ joÅ¡ 1-2 puta i znaÅ¡ sve ... Sjedi pet 😄
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava