Zaključano

Glavni razgovor #3

Započeo Obrisan korisnik
pre 15 godina
248,419
pregleda
3,010
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
miki
Hustler
pre 14 godina
pozzz svima

P.S. ja sam na ch lvl 2 i imam $500, mehanicar nem nista rentam auto, zvim od $400 dolara koje nekad, ne cesto dobijem kad vodim auto u pauk sluzbu, pay day me izvadi iz minusa msm ono ne moze se popraviti xD
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
Škola mi je na prvom mjestu , ali kad počnem učiti uopće se ne mogu fokusirati uvijek odspavam prije učenja fino za knjigu i uvijek nije komp , samp blabla bilo šta razmišljam i to me nervira -.-'
Viky
Crime Lord
pre 14 godina
Quote from February 2, 2011, 9:03 pm:
Škola mi je na prvom mjestu , ali kad počnem učiti uopće se ne mogu fokusirati uvijek odspavam prije učenja fino za knjigu i uvijek nije komp , samp blabla bilo šta razmišljam i to me nervira -.-'

Ja smislim cijelu roleplay skriptu dok ucim xD
Marjan_King
Kingpin
pre 14 godina

Ja smislim cijelu roleplay skriptu dok ucim xD

xD, ja kad legnem da spavam.. Samo mi padaju ideje na pamet za Server! Ujutru kad ustanem niceg se ne secam 😄
Alen_Mekic
Enforcer
pre 14 godina
Jadni vi ako sanjate o serveru...
pre 14 godina
AGREEZ with momak 😄
Marjan_King
Kingpin
pre 14 godina
мσмαк. ^ wrote on February 2, 2011, 9:58 pm:

Jesam ja mozda rekao da sanjam to ?
Alen_Mekic
Enforcer
pre 14 godina
joXy wrote on February 2, 2011, 9:58 pm:

Jesam ja mozda rekao da sanjam to ?

Rekao si nešto na taj fazon.
pre 14 godina
hahah  😁
pre 14 godina
Na medicinskom fakultetu pita profesor studenticu:

- Koliko spermatozoida ima u muškim testisima?
- Gutljaj, do gutljaj i pol!

😄
pre 14 godina
Hawks imas balkan samp funny centar
pre 14 godina
Quote from February 2, 2011, 10:32 pm:
Hawks imas balkan samp funny centar

Dobro je pa si ti komentiro
straksi
Hustler
pre 14 godina

Zato što se ne pokušavaš dovoljno fokusirati ili nisi našao metodu učenja...

Npr. bilo je i meni u osnovnjaku da bio pred knjigom i 3-4h i čitao i čitao, zapamtio sam čistu NULU

Onda sam si napravio sistem, prvo si sve ispišem u word (pri tome već ponavljaš) i onda isprintam i iz toga učim (preglednije mi je jer nemoram toliko listat, pisano je na PCu pa se ne moram bojat da nemogu pročitat itd.)
pre 14 godina
ƨтяακƨı wrote on February 2, 2011, 9:03 pm:

Zato što se ne pokušavaš dovoljno fokusirati ili nisi našao metodu učenja...

Npr. bilo je i meni u osnovnjaku da bio pred knjigom i 3-4h i čitao i čitao, zapamtio sam čistu NULU

Onda sam si napravio sistem, prvo si sve ispišem u word (pri tome već ponavljaš) i onda isprintam i iz toga učim (preglednije mi je jer nemoram toliko listat, pisano je na PCu pa se ne moram bojat da nemogu pročitat itd.)

Ovo ti je dobro Å¡to prvo piÅ¡eÅ¡ u Word, jer dok piÅ¡eÅ¡ taj "text" već ga pola zapamtiÅ¡ - pročitaÅ¡ joÅ¡ 1-2 puta i znaÅ¡ sve ...  Sjedi pet  😄
Bebek
Made Man
pre 14 godina
LoL cujte ovog frajera.. Ja mu dam hosting (onaj vilko DM) za jedan gamemod i on digne slotove na 500, samo sam cekao da ga hoster suspendira xD I sad se meni zali kakav sam mu pokvaren hosting dao 😄

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava