Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Glavni razgovor #2

Započeo Obrisan korisnik
pre 16 godina
303,511
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
straksi
Hustler
pre 15 godina
RedMan wrote on October 11, 2010, 7:53 pm:
Eh meni ljepo danas bilo, svi živi me otvarali u imeniku...

uuu i kako si proša??

po njegovom postu i ne baš najbolje xD
Viky
Crime Lord
pre 15 godina
@Red blago tebi, vi pisete testove, nas pita pred kartom i jos moramo crtat one bogove izohipse i one stupnjeve...

@Nik tako i meni bilo proslu srjedu: 3 puta me otvore ; dvije jedince i jedna trojka, ma krasno sam poceo... ☹️
Legend
Enforcer
pre 15 godina
Hahaha ja nemam geografiju 😛P
Chili Willie
Shot Caller
pre 15 godina
Dje ste ljudi jeste zivi ?😛 Evo mene posle nekog duzeeeeg vremena cisto navratio da vidim sta se radi 🙂

Sta je ovoliko ovih servera ko da na grani rastu , ajde da neki valja od njih nego vecinom otvaraju ljudi sto ne znaju ni skriptat pa traze skriptere i cuda jednom rijecju LOL 🙂 Gledao po nesto ovo CH 411 igraca stvarno skidam kapu 😉 Vidim povecao se mnooooooogo broj igraca na balkanu i tako 🙂
JuNiOr
Crime Lord
pre 15 godina
Jep, više djece došlo. O.o
Dado_Capelletti
Wheel Man
pre 15 godina
ajmo se svi skripteri maperi i svi koji nesto znaju a nemaju svoj server skupit ovdje i napravit jedan dobar server,opis i forum... idemo oborit rekord 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Svi zainteresirani dodjite na forum
Zainteresirani add me na msn
dario.biuk@hotmail.com
Viky
Crime Lord
pre 15 godina
Pisi kuci, propalo... Vec je 90000 puta ovo bilo predlozeno, i onda neko napiri nos i objavi skriptu 🙂
..:::Eu:::...Nicky_Boss
Enforcer
pre 15 godina
Dado_Capelletti wrote on October 12, 2010, 9:48 pm:
ajmo se svi skripteri maperi i svi koji nesto znaju a nemaju svoj server skupit ovdje i napravit jedan dobar server,opis i forum... idemo oborit rekord 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dario.biuk@hotmail.com

hahahah ti radi sam ako znas
Willy
Underboss
pre 15 godina
Quote from October 9, 2010, 2:25 pm:
Hvala Svima, nego znate li šta mi je sve potrebno da frozen throne igram online ? Npr. one maze mape i tako to... Frozen Throne ofc, patch neki... ?

:-*

sorry na kasnom odgovoru ali nisam vidio..evo sta ti treba 🙂
Skines Garena,registrujes se i vidjeces igre koje mozes igrati...
onda odes na www.getdota.com i odatle ih stavis u mape...

Ako oces ja imam sve sta treba,to sam uzeo preko USB-a pa ako ne nadjes mogu ti ja poslati preko TimeViewera
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
haha ja već skontao, pomogao mi je jedan...  Nezz mu ime na forumu  xD  Fala mu uglavnom  :-*

Dado_Capelletti wrote on October 12, 2010, 9:48 pm:

dario.biuk@hotmail.com

Haj nećemo. To su predložili svi ambiciozni dječaci sa ovog foruma hahahaha

E, da.... Kod Warcraft III : The Frozen Throne-a, meni nekad izbaci, bude mi plav ekran, beginning psyhical memory dump i tako dalje piÅ¡e... I prije par dana mi je to na drugim igrama... Pa, je li to do graficke ili ?  :r
GGC
Godfather
pre 15 godina
Updataj graficku, i trebas najnoviji patch, nisam vise duugo dotu igro(igram LoL) pa zato neznam tocno koji je najnoviji patch, mislim da 1.24d

Skini takoder warkeyse za lakse upravljanje herojima(HOTKEYSI)
Bebek
Made Man
pre 15 godina
Dobio komad iz zemljopisaaa 🙂 Nasca iz engleskog me cetri put danas otvorila, i posto sam Kreso ^^ Podsjecam ju na nekog kresu
fixman
Underboss
pre 15 godina
ko to igra dotu preko garene ??xD nek se javi na PM da odigramo jednom partiju da pokazem kako se igra 😄
Willy
Underboss
pre 15 godina
igram ja  🙂 ali nemoj biti grub pocetnik sam  😐
fixman
Underboss
pre 15 godina
addaj me na gareni za prijatelja... nick: rascal93
pa bi sutra mogli odigrat jednu partiju ,ako budem kod kuce

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava