Zaključano
Glavni razgovor #2
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 16 godina
303,487
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
Luka P. wrote on October 4, 2010, 12:06 pm:
MTA >> SA:MP 😉
Å to je to toliko dobro u MTA da je bolji od SA-MPa?
1. Ne znam nijedan MTA server na koji se možeš spojit odmah, nego prvo skidaš njegove resurse (tj. modove i ta shranja)... što zna potrajati i do par minuta na većim serverima
2. Jesi kad vidio MTA server sa viÅ¡e od 50 igraÄa? Mislim da nije problem to Å¡to nema igraÄa, nego MTA uopće ne može "upravljati" s puno igraÄa...
1.I tebi je to loÅ¡e? NapraviÅ¡ neÅ¡to tako jebeno i zaÅ¡to bi sad svaki igraÄ trebo to instalirat posebo a korisno je? A ovako može skinut to i odma mu je instalirano. Po tome ni CoD4 ne valja.
2. Naravno da sam ih vidio, imaÅ¡ valhalla i joÅ¡ par. MTA ne može "upravljat" s puno igraÄa? On može s 128 igraÄa upravljat bez problema. Stavili bi oni i viÅ¡e ali po meni ni ne treba jer Å¡to viÅ¡e ideÅ¡ to će ti viÅ¡e laggat. I kao Å¡to je luksa rekao nema igraÄa jer nema GF moda kao na SA:MPu pa da svaka budala napravi server. TrebaÅ¡ malo razbit glavu da bi napravio jeben mod.
Quote from October 5, 2010, 11:48 pm:
Mta mi se gadi zbog ocitavanja i onog ruznog chata... Mta sam igro svega dva puta, a nikad nisam naletio na neke nove aute...
pre 15 godina
mta je super isto igrao sam na par server i isvidja mi se... igram tamo stunt server i stvarno je super... (a i bolja je grafa nekako SA:MP ubija teksture)
pre 15 godina
Sretan Rođ.
.....
Od kojeg ste vi datuma registrirani na bs? Meni pise u potpisu!
.....
Od kojeg ste vi datuma registrirani na bs? Meni pise u potpisu!
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava