Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Glavni razgovor #2

Započeo Obrisan korisnik
pre 16 godina
303,486
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
MrBeatUpG wrote on July 7, 2010, 10:51 am:
zašto je nekima zatamnjeno ovo moderator ?

Dobra promjena teme  😄  Svi koji imaju neki status im je zatamnjeno. Tebi je tamnije "Ekipa za Prijevod", Extreme-u je "Super Moderator" i tako  😁
Bebek
Made Man
pre 15 godina
Quote from July 7, 2010, 10:56 am:
svaka cast extreme power.. ja isto tak mislim... sta se imas hvalit sa tim mobitelima il sta je vec.. ja neznam ni sta je iphone vidio sam slike al neznam sta je jer me previse nezanima.. imam komp star 6 godina i vjerujem da ga vise "cjenim" nego ti svoj.... a vjerujem da tebi caca sve daje a ti njemu onda opsujes il napravis neku "pizdariju"  pa ga sam sramotis..ovo je jedna pizdarija.. ja da imam po balkana nebi se hvalio..j

Ti mislis na mene il na onog tatinog sincica?
Bebek
Made Man
pre 15 godina
Opet kažem, tatin sinčić ne zna šta je obiteljska ljubav! On samo misli na novce i na to kako će dobiti novi kompjuter, novi gamemod za SAMP.. Pokvareno derište !
ivicaosk
Made Man
pre 15 godina
slazem se sa svima vama tatini sincic ubiti propaliteti misle da ce imat sve gotova a kad krene poso,zena,djete onda ce ih isto tata uzdrzavat e dragi ljudi nece vjrujte
Bebek
Made Man
pre 15 godina
°° wrote on July 7, 2010, 11:19 am:
a kad krene poso,zena,djete onda ce ih isto tata uzdrzavat e dragi ljudi nece vjrujte

A da neće tatica unajmit sobaricu, dadilju i te kurceve.. ? Nisi na to mislio..
ivicaosk
Made Man
pre 15 godina
ma nek se onda svi bace sa mosta il odnegdje taki ljudi nezasluzuju zivjet eto sto se mene tice
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
Dosta pametovanja, aj drugu temu  -.-'  Njegova odluka kako živi, boli nas *urac  ;-)
iYoko
Shot Caller
pre 15 godina
Koji je vama ? Kako uspijete napravit raspravu od niceg... Ja i Luka se tu zajebavamo i kazemo da ima iPhone, ovaj se odma uvrijedi.

Ako ste VI takve, zasto onda serete meni i Luki?
Dewey
Hustler
pre 15 godina
Eo vidim pocelo je vrijedanje, samo da kazem, svi su se kurcili i srali pa smo iYoko i ja cisto radi zajebancije napisali da imamo iPhone, a zapravo imam samo komp, stari ima laptop, i imam ps2 jos, neam mobitel.
I uopce nisam bogat, jesam , jedva se prezivljava, placa na placu, zato extreme mamu ti ja malo jebem, jebe mi se sto si mod neces ti mene vrijedat da sam tatin sin.
Ja sa 14 godina vec imam posao (dostavljam novine, no to sad nije bitno), samo da mogu obitelji pomoc. Zato nemojte da serete vise, Jer 70% vas ovdje sjebava kraljeznicu za kompom.
I ja sam sretan sa ovakom obitelji, sprdnja cijeli dan.
Malo razmislite prije nego pocnete srat.
Ako mislite da se sad izvlacim, ne, ne izvlacim se.
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 15 godina
LuuKiCa | ng-samp.org wrote on July 7, 2010, 12:54 pm:
Eo vidim pocelo je vrijedanje, samo da kazem, svi su se kurcili i srali pa smo iYoko i ja cisto radi zajebancije napisali da imamo iPhone, a zapravo imam samo komp, stari ima laptop, i imam ps2 jos.
I uopce nisam bogat, jesam , digne se kredit da se moze kupit nesto, i jedva se prezivljava, placa na placu, zato extreme mamu ti ja malo jebem, jebe mi se sto si mod neces ti mene vrijedat da sam tatin sin.
Ja sa 14 godina vec imam posao, samo da mogu obitelji pomoc. Zato nemojte da serete vise, Jer 70% vas ovdje sjebava kraljeznicu za kompom.
Ti po mojoj mami neces psovati jer si ti razmazen tatin sincic zbogom stoko jedna razmazena, nemoj sada ici tati i reci da si dobio ban pa ce tata odma u ducan i kupit svom sinu nesto
ivicaosk
Made Man
pre 15 godina
LuuKiCa | ng-samp.org wrote on July 7, 2010, 12:54 pm:
Eo vidim pocelo je vrijedanje, samo da kazem, svi su se kurcili i srali pa smo iYoko i ja cisto radi zajebancije napisali da imamo iPhone, a zapravo imam samo komp, stari ima laptop, i imam ps2 jos, neam mobitel.
I uopce nisam bogat, jesam , jedva se prezivljava, placa na placu, zato extreme mamu ti ja malo jebem, jebe mi se sto si mod neces ti mene vrijedat da sam tatin sin.
Ja sa 14 godina vec imam posao (dostavljam novine, no to sad nije bitno), samo da mogu obitelji pomoc. Zato nemojte da serete vise, Jer 70% vas ovdje sjebava kraljeznicu za kompom.

ja nisam govorio za tebe :S
cobra
Kingpin
pre 15 godina
Alo štase prepirete koji vam je
Bebek
Made Man
pre 15 godina
°° wrote on July 7, 2010, 12:54 pm:

ja nisam govorio za tebe :S

Dakle.. Za mene si?
elmedin
Kingpin
pre 15 godina
ค๔๓เภเรtгคt๏г wrote on July 7, 2010, 12:54 pm:
Eo vidim pocelo je vrijedanje, samo da kazem, svi su se kurcili i srali pa smo iYoko i ja cisto radi zajebancije napisali da imamo iPhone, a zapravo imam samo komp, stari ima laptop, i imam ps2 jos.
I uopce nisam bogat, jesam , digne se kredit da se moze kupit nesto, i jedva se prezivljava, placa na placu, zato extreme mamu ti ja malo jebem, jebe mi se sto si mod neces ti mene vrijedat da sam tatin sin.
Ja sa 14 godina vec imam posao, samo da mogu obitelji pomoc. Zato nemojte da serete vise, Jer 70% vas ovdje sjebava kraljeznicu za kompom.
Ti po mojoj mami neces psovati jer si ti razmazen tatin sincic zbogom stoko jedna razmazena, nemoj sada ici tati i reci da si dobio ban pa ce tata odma u ducan i kupit svom sinu nesto

A jebemu extreme, i ti si njega vrijeđo -.-'
cobra
Kingpin
pre 15 godina
ajde idemo promijenit temu

Å TA IGRETE TRENUTNO??

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava