Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Glavni razgovor #2

Započeo Obrisan korisnik
pre 16 godina
303,469
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
CroSector | Tequila
Crime Lord
pre 15 godina
1 komp, 1 laptop i play2...
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 15 godina
Vi koji imate apple racunala shvatite da ce te morati koristiti Mac platformu jer apple racunala su jako spora na XP, Linux platformamam takoder oni koji imaju "air" verzije, od sada ce te korisiti Mac 10.5.7+ Show Leopard ja ga imam na svom kompu i znajte da na Macu nemozete igrati SA:MP, Mac je predobra stvar za ozbiljne ljude koji npr. stalno nes rade "Web dizajn, Montaža filmova, Photoshop..."  :-*
pre 15 godina
Quote from July 7, 2010, 9:43 am:
Ima moj jaran tu "Apple" jabuku xD... ak mislite na taj kompjuter..to je zivo smece da izvinete na izrazu..prima samo pojedine igrice koje su bas za taj kompjuter.. a nemogu se przit i orginali dodu vise od 200kn.. 🙂):. eto po meni je bolje da kupite jos jedan solidan komp za 4000kn.. tj 1000km..
JJJJOOOOOOJJJJ kako ti ne razumjessss, ne samo ti nego puno ljudi APPLE RACUNALA NISU ZA IGRAT IGRICE -.- SHVATI TO JEDNOM ZA SVA VREMENA, apple se koristi vec sam gore rekao za sta, normalno ako planirate igrati igrice onda si kupite normalan komp, Mac platforma nije ko Windows znaci ne cita setupove npr. .exe .msi itd nego mac ima svoj setup koji se zove .dna ili .daa koji windows NIKAD nece moci pokrenuti
Dewey
Hustler
pre 15 godina
Luka P. wrote on July 6, 2010, 9:06 pm:
Kad i Lukica brji mogi i ja... Jos jedan iPhone... Apple <3
* Luka P. Å¡apće iYoki: JoÅ¡ se od prije zna da je Lukica jedan big sheronja  :-*

Molim? Ko je seronja?
To ako ti nemas para da kupis iphone, ne znaci da ja nemam 🙂
Svatko u obitelji ima jedan iphone, svako ima jedan komp, i ja i stari imamo laptope.
pre 15 godina
@Luukica, srami se sad si ti nesto vrjedniji ako imas vise novaca jadnice jedan ti nikad neces imati ono sta imaju ljudi koji nemaju novaca i to znaj NIKADA jer si umisljeni "tatin sincic" koji dobije sve sta pozeli srami se razmazenko jedan umisljeni nikad se neces moci mjeriti sa ljudima koji nemaju novaca NIKADA!!

Poznata zidovsa kletva: Dabog da imao pa nemao 😉

Zapamti jedno, da covjek koji ima mozda jedan STARII kompjuter zna cjeniti ono sta ima, a ti to nikada neces shvatiti niti ces moci cjeniti
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
LuuKiCa | ng-samp.org wrote on July 7, 2010, 10:26 am:
Svatko u obitelji ima jedan iphone, svako ima jedan komp, i ja i stari imamo laptope.

Boli nas *urac  😉
Weite Tucker
Godfather
pre 15 godina
ja imam gameboy iz 20 stoljeca xD
Bebek
Made Man
pre 15 godina
LuuKiCa | ng-samp.org wrote on July 6, 2010, 9:01 pm:
3 kompa, 2 laptopa, 3 iphonea.
Jebte se xD

E ja imam Sony Ericsson xperia x10 🙂 To je ko 10 iphonea.. Ali necu se bojat rec imam i iphone 4G ti imas 3G(s) 😛

Tata mi radi u t-mobile pa donese kuć tog
elmedin
Kingpin
pre 15 godina
ค๔๓เภเรtгคt๏г wrote on July 7, 2010, 10:29 am:
@Luukica, srami se sad si ti nesto vrjedniji ako imas vise novaca jadnice jedan ti nikad neces imati ono sta imaju ljudi koji nemaju novaca i to znaj NIKADA jer si umisljeni "tatin sincic" koji dobije sve sta pozeli srami se razmazenko jedan umisljeni nikad se neces moci mjeriti sa ljudima koji nemaju novaca NIKADA!!

Zapamti jedno, da covjek koji ima mozda jedan STARII kompjuter zna cjeniti ono sta ima, a ti to nikada neces shvatiti niti ces moci cjeniti

Neka si mu reko, inače ja imam 1 kompjuter i Sony ericson K530i meni dovoljno 🙂
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
Koji se *urac sad natječete ko ima više stvari vrijednih ? wtf ?

Ja imam preludu familiju, putujemo, zaebavamo se, volimo se i stim se ponosim a ne stim 'stvarčicama', kojih i imam  xD... Jednostavno uživamo, a vi se igrajte sa iPhonom, laptopom, playkom i tako to  ;-) 

Bogatstvo nije samo novac  ;-)
pre 15 godina
Quote from July 7, 2010, 10:29 am:

Ja imam 3 kompa, dva stolna i jedan laptop, a mobitel imam k200i XD i koja mi razlika iPhona od 5000kn ili ovog od 200/300kn meni je ovaj dovoljan

a kompove nisam otiso u ducan i kupio ko ovaj gore razmazenko nego sam skupljo novce i kupovao dio po dio i sam ih slagao, a laptop sam dobio
elmedin
Kingpin
pre 15 godina
Ja na mobitelu jedino Å¡to Å¡aljem poruke i igram PES 2010 😄
cobra
Kingpin
pre 15 godina
viidm da opet spamate
Bebek
Made Man
pre 15 godina

Mi koji imamo nešto od ovih vrijednih stvari manje od tebe, mi to nemamo, možda nećemo imati! Ali ti nikad nećeš imati obiteljsku ljubav,vjeru i povjerenje! Jer si razmažen do boli!

Ja imam ove mobitele jer mi tata radi u t-mobileu, da neradi, ne bih ni dobio! Tako da nemojte mislit da imam para ko blata, jer isti sam ko i vi, kriza pogađa sve!

Ja imam 3 kompa, dva stolna i jedan laptop, a mobitel imam k200i XD i koja mi razlika iPhona od 5000kn ili ovog od 200/300kn meni je ovaj dovoljan

a kompove nisam otiso u ducan i kupio ko ovaj gore razmazenko nego sam skupljo novce i kupovao dio po dio i sam ih slagao, a laptop sam dobio

Ja sam isto skupljao novce, i skupio sam, ali nisam kupio dijelove nego sam kupio cijelu mašinu. A mašina dobra, jeftina , đeš boljeg xD
cobra
Kingpin
pre 15 godina
zašto je nekima zatamnjeno ovo moderator ?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava