Zaključano

Glavni razgovor #2

Započeo Obrisan korisnik
pre 16 godina
303,436
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Bebek
Made Man
pre 15 godina
Quote from July 3, 2010, 8:48 am:
evo ljudi ucio bi i ja skiprat kad sam vec na ovom forumu xD koji je najbolji tut i gm za pocetnike 😕

GameMod: gf a počni sa najosnovnijim stvarima omG 😛

e pa kaj je najosnovnije, tut za gm-ove ili dodat auto u skriptu omg nezz

Lakse receno.. Cijela cetvrta strana tutorijala 🙂

Al dobro je ovaj reko.. Auti,firme,kuce,objekti..
Sam
Kingpin
pre 15 godina
GF nije nikako mod za pocetnika...
GGC
Godfather
pre 15 godina
Sam ツ wrote on July 3, 2010, 10:11 am:

Pa nije, ali vecina je s njega naucila, recimo ja, mozda i ti, puno njih balkanaca.. tako da, ako nije, reci koji je?
Sam
Kingpin
pre 15 godina
ma neznam,ali neki jednostavniji...
sa cca 10k redova...
jer svi ovi koji otvaraju servere sa editom GFa neznaju ni za pola stvari iz tog moda...
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 15 godina
LuKsA wrote on July 3, 2010, 10:11 am:

Pa nije, ali vecina je s njega naucila, recimo ja, mozda i ti, puno njih balkanaca.. tako da, ako nije, reci koji je?

Treba se pitati šta su se ti ljudi uopče naučili. Optimiziranu kodu sigurno ne znaju napisati sa znanjem iz GF skripte.
pre 15 godina

U tome i je problem sta si odma krenuo na GF, a da si ucio od najjednostavnijih stvari onda bi naucio kako napraviti svoj RP mode 😉 Jer ovakvi ko ti ( koji su poceli sa GF modovima ) neznaju bas najbolje skriptati neki drugi server
GGC
Godfather
pre 15 godina
ค๔๓เภเรtгคt๏г wrote on July 3, 2010, 10:11 am:

U tome i je problem sta si odma krenuo na GF, a da si ucio od najjednostavnijih stvari onda bi naucio kako napraviti svoj RP mode 😉 Jer ovakvi ko ti ( koji su poceli sa GF modovima ) neznaju bas najbolje skriptati neki drugi server

Istina, ali meni ne treba za drugi, posto samo RP 😄, tj. znao bi ja DM nekako, ali nisam ti ja za DM..

Don Correlli wrote on July 3, 2010, 10:11 am:

Treba se pitati šta su se ti ljudi uopče naučili. Optimiziranu kodu sigurno ne znaju napisati sa znanjem iz GF skripte.

Da.. GF mod koristi previse 256 stringova + k tome onplayerupdate je jako za*ran..
pre 15 godina

Istina, ali meni ne treba za drugi, posto samo RP 😄, tj. znao bi ja DM nekako, ali nisam ti ja za DM..

Don Correlli wrote on July 3, 2010, 10:11 am:

Da.. GF mod koristi previse 256 stringova + k tome onplayerupdate je jako za*ran..
E a da sam pocnes pisati takav mode mogao bi pratiti radnju tj. drzis konce u svojim rukama i radis sta hoces i kako hoces i ljepo napravis sve kak treba zato bi puno bolje bilo da si poceo uciiti od race servera koji imaju 2 komande jedna od njih je /commands a druga /nitro XD i samo mapa race-a i onda od tamo poceti uciti a ne danas svi odma na RP i onda ovdje otvore 1.000.000 tema za pomoc
dinkO14
Underboss
pre 15 godina
Å to je najgore pola ovih skriptera vamo i pola tih sto traze pomoc nekako sklepaju to sto oce,al kod nerazumiju nit 1% i onda mi kaze "ja znam skriptat" -.- Povraca mi se od tog.
Bebek
Made Man
pre 15 godina
dinkO14 wrote on July 3, 2010, 12:22 pm:
Å to je najgore pola ovih skriptera vamo i pola tih sto traze pomoc nekako sklepaju to sto oce,al kod nerazumiju nit 1% i onda mi kaze "ja znam skriptat" -.- Povraca mi se od tog.

Ja ću baš reći da ja neznam skriptat.. Znam nešto, al neznam baš sve :=)

Sad kad sam dobio moderatora pazit ću na čćđšž 🙂
elmedin
Kingpin
pre 15 godina
Ja sam učio uz GF skriptu pa zato sam i predložio.. inaće nisam koristio nijednu drugu :O

I smatram za sebe da sam početnik, znam neke stvari i tak xD
gonss
Crime Lord
pre 15 godina
Ja samo znam da prevodim.. Priznajem znam nesto malo, ali sam najbolji u prevodu xDD
CroSector | Tequila
Crime Lord
pre 15 godina
kako argentina gubi...  😠
JuNiOr
Crime Lord
pre 15 godina
4-0 za Njemačku, siluju ih.
elmedin
Kingpin
pre 15 godina
Quote from July 3, 2010, 3:47 pm:
kako argentina gubi...  😠

Drago mi je Å¡to su zijanili 4 - 0 🙂)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava