LuKsA wrote on July 3, 2010, 10:11 am:
GF nije nikako mod za pocetnika...
Pa nije, ali vecina je s njega naucila, recimo ja, mozda i ti, puno njih balkanaca.. tako da, ako nije, reci koji je?
U tome i je problem sta si odma krenuo na GF, a da si ucio od najjednostavnijih stvari onda bi naucio kako napraviti svoj RP mode 😉 Jer ovakvi ko ti ( koji su poceli sa GF modovima ) neznaju bas najbolje skriptati neki drugi server
Istina, ali meni ne treba za drugi, posto samo RP 😄, tj. znao bi ja DM nekako, ali nisam ti ja za DM..
Don Correlli wrote on July 3, 2010, 10:11 am:
GF nije nikako mod za pocetnika...
Pa nije, ali vecina je s njega naucila, recimo ja, mozda i ti, puno njih balkanaca.. tako da, ako nije, reci koji je?
Treba se pitati Å¡ta su se ti ljudi uopÄe nauÄili. Optimiziranu kodu sigurno ne znaju napisati sa znanjem iz GF skripte.
Da.. GF mod koristi previse 256 stringova + k tome onplayerupdate je jako za*ran..
E a da sam pocnes pisati takav mode mogao bi pratiti radnju tj. drzis konce u svojim rukama i radis sta hoces i kako hoces i ljepo napravis sve kak treba zato bi puno bolje bilo da si poceo uciiti od race servera koji imaju 2 komande jedna od njih je /commands a druga /nitro XD i samo mapa race-a i onda od tamo poceti uciti a ne danas svi odma na RP i onda ovdje otvore 1.000.000 tema za pomoc