Zaključano
Glavni razgovor #2
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 16 godina
303,495
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
Evo mene napokon,naso sam nesto malo sitno vremena,,,eto zaposlio sam se i sad opet u 5h idem na posao a poslje posla idem s curom tako da nemam skoro nikako vremena
pre 15 godina
Quote from June 17, 2010, 2:18 pm:
Evo mene napokon,naso sam nesto malo sitno vremena,,,eto zaposlio sam se i sad opet u 5h idem na posao a poslje posla idem s curom tako da nemam skoro nikako vremena
A prijevod ?
pre 15 godina
Kao sto si zaposlen?
pre 15 godina
Kao sto si zaposlen?
Pomazem jednom mheanicaru,sad cekam odgovor Violete za sezonksko rađenje....
@Prepustam ti Nogometne Novosti 😉
Kao sto si zaposlen?
ubi boze satrah me s ovim pitanjem xD
pre 15 godina
Kao sto si zaposlen?
Kao spammer xD
pre 15 godina
♫◄Chris►♪ wrote on June 17, 2010, 2:18 pm:
Kao sto si zaposlen?
Kao spammer xD
Si primjetio da ne spamam vise otkad sam se zaposlio ?? 😄
pre 15 godina
Luka P. wrote on June 17, 2010, 2:18 pm:
Kao sto si zaposlen?
Kao spammer xD
Si primjetio da ne spamam vise otkad sam se zaposlio ?? 😄
Ti ne spamaÅ¡, nego strateÅ¡ki odgovaraÅ¡ rijeÄ po rijeÄ xDDD
Haha potpis...ali moramo priznat da u zadnje vrijeme nije bas toliko spamer kao prije
pre 15 godina
M4R1HUAN4 wrote on June 17, 2010, 5:28 pm:
Bok ljudi novi sam sviđa mi se ovdije ali forum nije bas bolje da je tamnija pozadina ali ovo sve drugo je odlicno : )
Jos jednom dobrodosao.
Ma dobra je pozadina 😄
pre 15 godina
Quote from June 17, 2010, 5:28 pm:
Bok ljudi novi sam sviđa mi se ovdije ali forum nije bas bolje da je tamnija pozadina ali ovo sve drugo je odlicno : )
Jos jednom dobrodosao.
Ma dobra je pozadina 😄
Meni je bolja tamnija nije da reklamiram server ali meni je jos najbolja ko na GeForcu tamnija je pa je lakse citati i sve uociti
pre 15 godina
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/52467/Default.aspx
2PAC je ZIV !!!
2PAC je ZIV !!!
pre 15 godina
Quote from June 18, 2010, 11:59 am:
Ne vjerujem i ovo.. 😉
Ovo je istina, odavno se znalo i skriva se negdje, kao i Majkl Džekson
pre 15 godina
Quote from June 18, 2010, 10:10 am:
to se odavno zna na slici autopsije mu fali jedna tetovaza makaveli koju je imao oko vrata....
al da je vidjen tako to bi ti citav svjet znao -.-
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava