Zaključano
Glavni razgovor #2
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 16 godina
303,481
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
hh ja danas i sutra neću u Å¡kolu prekosutra hoću i u Äetvrtak hoću i kraj 😄
pre 15 godina
Quote from June 7, 2010, 4:18 pm:
Ne'a sanse da te je nastavnica nazvala "Devilni".Osim ako ti je to pravo ime.Posto nastavnici ne smiju tebe zvati nekim drugim imenom...🙂...🙂...
😐 😐
EDIT:Za Deovu temu:
Neas ti blage kakav je Mrer.... 😉
😐 😐
EDIT:Za Deovu temu:
Ovako setao po forumu i svuda di pogledam di je mrerova tema svako malo se... gov... mreru on je jos djete naucice ... niste ni vi znali kad ste imali 9 -10 godina ko sad ... morate se sloziti samnom jer je to tako ... "klinac" se stvarno trudi ... pa pruzite mu priliku pomozite mu malo a ne sto samo pljuvate po njemu ... eto ja mu pomazem sad oko servera ... foruma ... scriptanja ... ps-a ... i mislim da bi mu svako malo eto barem mrvicu pomagat ... i on ce postat "pametan" ... Eto ako imate imalo srca pomocicete mu ... zna slusati ... testirano Sirast nauci brzo te bi mogo on i napredovati kad bi mu neko malo pokazo ... eto ovo je bilo od mene ... stvarno mi ga je zao kad gledam kako svi pljuju po njemu -.-
Molim bez ih komentara na ovo ja sam se samo izjasnio i mislim da vi svi trebali malo drugacije poceti misliti o drugima ... i vi ste nekad bili mali, isli u skolu, igrali se u parku i takodalje ... ako mu neko zeli pomoci on ce rado poslusat pa eto ak neko oce nek se javi.
Molim bez ih komentara na ovo ja sam se samo izjasnio i mislim da vi svi trebali malo drugacije poceti misliti o drugima ... i vi ste nekad bili mali, isli u skolu, igrali se u parku i takodalje ... ako mu neko zeli pomoci on ce rado poslusat pa eto ak neko oce nek se javi.
Neas ti blage kakav je Mrer.... 😉
To u vas neko pravilo da ne smiju lol
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava