Zaključano
Glavni razgovor #2
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 16 godina
303,498
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
Dobar dan,vece koji li je k* sada evo mene nakon dugog rada doso napisat usranu lektiru xD
pre 15 godina
Quote from May 26, 2010, 6:09 pm:
sta´š im ti trazi ko da su glupi pa neznaju ukucat www.lektire.org 😄 xD
Hahah ja jucer bas skidao i pisao, morao sam napisat bar 7 lektira za 2, za 3 ih je 9, za 4.. 13 a za 5 16 lool
pre 15 godina
Quote from May 26, 2010, 6:24 pm:
Pa sta vi u sk. pisete po 5 lektira ? xD
Ne, nego nam u srednjoj gledaju samo 2 puta godisnje lektiru, u prvom polugodistu na kraju i u drugom na kraju...i moras imat bar 7 lektira do tada za 2
pre 15 godina
Ahaaa omg ,mi imamo dva dana u mejsecu lektiru i u ta dva sata ispituje i prepricava se lektira za ocjenu 😉
pre 15 godina
Quote from May 26, 2010, 6:26 pm:
Ahaaa omg ,mi imamo dva dana u mejsecu lektiru i u ta dva sata ispituje i prepricava se lektira za ocjenu 😉
Uuu sta je vama lako...Nama nastavnik za 2 trazi da napisemo "dubokoumne" dojmove..Moram pisat eseje o opisima...Ako zelis vise od 3 moras pricat cijeli sat o likovima i lektiri i jos napisat jedno 3-4 stranice u biljeznicu...
pre 15 godina
ƧΛïMΛ.JPΣG wrote on May 26, 2010, 6:26 pm:
Uuu sta je vama lako...Nama nastavnik za 2 trazi da napisemo "dubokoumne" dojmove..Moram pisat eseje o opisima...Ako zelis vise od 3 moras pricat cijeli sat o likovima i lektiri i jos napisat jedno 3-4 stranice u biljeznicu...
sta to u vas psiho poremecen nastavnik ? xD
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava