Zaključano
Glavni razgovor #2
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 16 godina
303,479
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
Ma ne bojim se neorpavdanih imam ih 37 nego eto uspili smo rpvi put skupiti cijeli razred jer uvik ove streberske pick*e ostanu u raz. 😄
pre 15 godina
Quote from May 21, 2010, 9:34 pm:
uspili smo rpvi put skupiti cijeli razred jer uvik ove streberske pick*e ostanu u raz. 😄
Te sam najvise mrzio 😠
pre 15 godina
° wrote on May 21, 2010, 9:24 pm:
Ja u osnovnoj nikad nisam ucio , eto drugovi iz razreda su svjedoci . Uvjek sam se izvlacio na neko prepisivanje , ucenje 5 minuta u skoli i sl .
VEEEELIKI potpis na ovo... Prica mog zivota...
pre 15 godina
Pa kakve mi to Smodove imamo pa ono bjezanje i skole pa mislim ono............. xD
pre 15 godina
Huh kod mene 6 ne opravdanih ukor, 8 opomena pred iskljucenje a dalje da ne priÄam.
pre 15 godina
Nik Delgad wrote on May 22, 2010, 9:10 am:
Huh kod mene 6 ne opravdanih ukor, 8 opomena pred iskljucenje a dalje da ne priÄam.
14 neopravdanih ukor 30 izbacenje :S
pre 15 godina
Eh ovisi do Å¡kole kod mene su strogi u vezi toga i nemožeÅ¡ baÅ¡ imat pozitivno ako ne uÄiÅ¡.
pre 15 godina
Pa kod mene su strogi, ali druga je stvar sto je ja znam izvuc kad odgovaram i varat na testu pa uvjek dobijem 5.
pre 15 godina
ja sad imam 16 neopravdanih i imam samo opomenu, tj opomenu sam dobio dok sam imao 9 neopravdanih, al najbolje je sto cemo (kao i prosle godine ) nagovoriti razrednicu da na makne neke neopravdane...
pre 15 godina
Evo vam malo svjezih vijesti iz svijeta sporta 😉 http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=6802.msg60108#msg60108
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava