Zaključano

Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks
pre 12 godina
89,917
pregleda
2,064
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
[SS] Speedy
Hustler
pre 11 godina
Streetboy wrote on June 11, 2014, 8:53 pm:
Streetboy skriptaÅ¡ li Å¡ta? 😄

Ma odustao sam ja od sampa odavno 🙂
Sad se cimam sa necim jacim,sto mi moze valjati u zivotu 😄

steta, imao sam jedan poslovni prijedlog 😄

Salji na pm,pa mozda nesto i sredimo 🙂

ÄŒitaj 😘

ShocK_ wrote on June 12, 2014, 12:17 pm:
Meni se na ovom fb-u pola profilne slike ne ucitavaju od kad im bio ovaj update kako je vama ?

sjebali su sve sad, treba vratit kako je bilo 2010 i amen
aleluja
Godfather
pre 11 godina
Speedy wrote on June 11, 2014, 8:53 pm:
Streetboy skriptaÅ¡ li Å¡ta? 😄

Ma odustao sam ja od sampa odavno 🙂
Sad se cimam sa necim jacim,sto mi moze valjati u zivotu 😄

steta, imao sam jedan poslovni prijedlog 😄

Salji na pm,pa mozda nesto i sredimo 🙂

ÄŒitaj 😘

ShocK_ wrote on June 12, 2014, 12:17 pm:
Meni se na ovom fb-u pola profilne slike ne ucitavaju od kad im bio ovaj update kako je vama ?

sjebali su sve sad, treba vratit kako je bilo 2010 i amen

ćek ćek, ti si 2010 imao 10 god? i imao si fb?
[SS] Speedy
Hustler
pre 11 godina
11* 🙂
tad su ga svi iz obitelji imali, a vecina je bila starija za par god, a i nisam ga previse koristio onda, al znam kako je izgledao 😉
denis_lapi
Godfather
pre 11 godina
Gde ste forumasi moji, sta se radi. Ajde da pokrenem jednu temu, mislim da je jako dobro.

Da li se na prostoru Balkana u sferi SA:MP-a dovoljno ceni dizajn tj. dizajneri?
[SS] Speedy
Hustler
pre 11 godina
Denis_Lapi wrote on June 12, 2014, 5:44 pm:
Gde ste forumasi moji, sta se radi. Ajde da pokrenem jednu temu, mislim da je jako dobro.

Da li se na prostoru Balkana u sferi SA:MP-a dovoljno ceni dizajn tj. dizajneri?

moje misljenje je da to bas i nije nesto previse cijenjeno u krugu sampa, nitko to previse ne gleda
denis_lapi
Godfather
pre 11 godina
Danas svako u nicku postavi "designer" kurci palci i taj ima posla tj. porudzbine, koje kao i uvek, budu ocajno odradjene. A uzecu za primer sebe. Ja koji sam uzimao mnoge nagrade za svoje radove, nemam porudzbina. Jer svoj rad napljacujem, oko 5€ po radu. I obicno kad to kazem oteraju me u vraziju. A niko nije svestan da se design radovi  po raznim sajtovima krecu od 100€ pa navise.
Mikjo_Ivanovski
Kingpin
pre 11 godina
Spored mene nimalo ih ne cene misle da oni to mogu srediti za 2 minute i to besplatno sve da srede.
Mislim da dizajnere treba vise da zgolemu svoju cenu i da im ne rade nista free ako nema nikave zeme sa tom zajednicom.
Dusan_Najdic
Hustler
pre 11 godina
Denis_Lapi wrote on June 12, 2014, 6:38 pm:
Danas svako u nicku postavi "designer" kurci palci i taj ima posla tj. porudzbine, koje kao i uvek, budu ocajno odradjene. A uzecu za primer sebe. Ja koji sam uzimao mnoge nagrade za svoje radove, nemam porudzbina. Jer svoj rad napljacujem, oko 5€ po radu. I obicno kad to kazem oteraju me u vraziju. A niko nije svestan da se design radovi  po raznim sajtovima krecu od 100€ pa navise.

U svetu sampa dizajneri jedino dobiju poziciju na serveru
denis_lapi
Godfather
pre 11 godina
Mislim da je najveci problem sto oni sebe nazivaju dizajnerima bez ikakve potvrde za to.. Pogledaju koji tut na YT, zguzvaju neku splacinu od rada, klinci koji ni to ne znaju se naloze i tako krece ta zavrzlama..
qTpba
Rookie
pre 11 godina
//Pravila. Bas si resio da popijes bananu.
PRAVILA!

-Lapi
STREETBOY
Kingpin
pre 11 godina
Pa sto se tice dizajnera u sampu,ima dosta cijenjenih,ali ne i placenih..Uzmimo za primer Bobana,ni jedan rad do pre nekoliko nije mu bio naplacivan,a covjek je radio za svaku pohvalu,ni jedan rad nije u vrednosti ispod 10$ ako bi se prodavao..

Mada dobro,mi balkanci bi da imamo sve a da ne placamo nista,tako da nista novo..Ovi ozbiljniji dizajneri treba da se posvete radovima u inostranstvu jer kod nas "nema 'leba od dizajna"..
xyzcod2
Underboss
pre 11 godina
pored SP-a vi pricate o dizajnerima, ajajajajaja

pocinje drugo poluvrijeme, poz
goran
Kingpin
pre 11 godina
xyzcod2 wrote on June 12, 2014, 9:00 pm:

Ima li neki stream negdje? 😄
James_SmithXDl
OG Legend
pre 11 godina
нυDιgα™ wrote on June 12, 2014, 9:00 pm:

Ima li neki stream negdje? 😄

http://www.balkan-tv.com/hrvatska/hrt-2/
cadilab
Administrator
pre 11 godina
Zna li neko kako da resim ovo

the program can't start because msvcr100.dll is missing

instalirao sam sve i jedan microsoftov c++ al opet nece.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava