Započeo gargy001
•7. Feb. 2015.• Zaključanogargy001 | Odlazim
704
pregleda
11
Balkan SA:MP
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
90 / 100 XP
Početnik(0)
221
Teme:
Pridružio se:Mar. 2014
7. Feb. 2015.
Dragi moji vjerni drugovi. DoÅ¡lo je vrijeme da se i ja povuÄem iz ovog foruma...
Ovaj put odlazim zauvijek ali ne iz SA:MP svijeta. Jednostavno me to viÅ¡e ne privlaÄi, posvećujem se motion designu i napuÅ¡tam gaming svijet... NauÄio sam se dosta toga o serverima,hostinzima,programiranja i dizajna. Hvala vama i Sopranu Å¡to je složio ovakvu prekrasnu zajednicu te nadam se da ćete joÅ¡ uvijek biti no.1, nadam da sam i ja vama pomogao, da ste uz mene doživjeli jedno nezaboravno iskustvo kakvo sam ja doživio uz vas. Ostanite uz BS jer ovo je zaista jedna kvalitetna zajednica koja zaslužuje puno viÅ¡e pažnje, mada moje iskreno miÅ¡ljenje je da i BS propada, jer ipak SAMP je stara modifikacija, GTA SA joÅ¡ starija igrica, malo ko to igra, danas svaki drugi balavac otvara serer... Ne znam Å¡ta da vam kažem...
Ostanite lijepi koliko ste i pametni 😉
Ovaj put odlazim zauvijek ali ne iz SA:MP svijeta. Jednostavno me to viÅ¡e ne privlaÄi, posvećujem se motion designu i napuÅ¡tam gaming svijet... NauÄio sam se dosta toga o serverima,hostinzima,programiranja i dizajna. Hvala vama i Sopranu Å¡to je složio ovakvu prekrasnu zajednicu te nadam se da ćete joÅ¡ uvijek biti no.1, nadam da sam i ja vama pomogao, da ste uz mene doživjeli jedno nezaboravno iskustvo kakvo sam ja doživio uz vas. Ostanite uz BS jer ovo je zaista jedna kvalitetna zajednica koja zaslužuje puno viÅ¡e pažnje, mada moje iskreno miÅ¡ljenje je da i BS propada, jer ipak SAMP je stara modifikacija, GTA SA joÅ¡ starija igrica, malo ko to igra, danas svaki drugi balavac otvara serer... Ne znam Å¡ta da vam kažem...
Ostanite lijepi koliko ste i pametni 😉
Wheel Man
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
75 / 100 XP
Početnik(0)
30
Teme:
Pridružio se:Jul 2014
Underboss
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosAktivan Član
7 / 250 XP
Početnik(0)
535
Teme:
Pridružio se:Nov. 2013
Crime Lord
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
240 / 250 XP
Početnik(0)
813
Teme:
Pridružio se:Nov. 2012
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava