Hvala na savjetu 🙂 Prihvacam ga, zmislit cu ness!
EDIT: imam samo 2 problema!
1.Nezz zas kad stisnem na test u MTA, zass mi auti padaju u vodu😕
2.Kad stavim sve objekte (preko streamera) u svoj kucni server, nece da ih sve ucita! imam MidoStreamer i stavim onako CreateStreamObject! I PUNOOO objekata mi ne ucita!
MOZE LI MI KO POMOCI OKO OVIH PROBLEMA😕
Zaključano
[MAP] Novi grad u izradi od 23/8/10 (ljudi ocjenite me :D)
4,121
pregleda
17
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
Igor_Nel wrote on August 27, 2010, 8:04 pm:
Hvala na savjetu 🙂 Prihvacam ga, zmislit cu ness!
2.Kad stavim sve objekte (preko streamera) u svoj kucni server, nece da ih sve ucita! imam MidoStreamer i stavim onako CreateStreamObject! I PUNOOO objekata mi ne ucita!
Vijerovatno nisi nešto dobro napravio ako ti neprikaže dosta obijekata......
pre 15 godina
Da ali sam ja taj streamer 3-4 puta preinstalirao i mod GF sam isto jedno 10 puta reinstalirao vec i sve i nece, nezz. valjda uspije jednom po sreci 😛 Inace nemam srece u zivotu al evo, tako je xD probat cu ness vec smislit
pre 15 godina
KAKO😕 jesi pogledao slike?? kolko objekata na jednom mjestu smije bit?? najvise 10? na jednom mjesti imam ajde mozda 5 ograda sto sam produljivao, jedna CESTA mi se nevidi (ima ih jedno 10-15) ali to nije na jednom mjestu! Nema sanse da je vise od 50-60 objekata na jednom mjestu u mojoj mapi.
pre 15 godina
6/10,nadam se da ces nastaviti mapati,jer lijepo to radis i postat ces odlican mapper,samo nastavi ! 🙂
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava