Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

[MAP] Novi grad u izradi od 23/8/10 (ljudi ocjenite me :D)

Započeo YellaDude
pre 15 godina
4,121
pregleda
17
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Igor_Nel
Wheel Man
pre 15 godina
Hvala na savjetu 🙂 Prihvacam ga, zmislit cu ness!

EDIT: imam samo 2 problema!
1.Nezz zas kad stisnem na test u MTA, zass mi auti padaju u vodu😕
2.Kad stavim sve objekte (preko streamera) u svoj kucni server, nece da ih sve ucita! imam MidoStreamer i stavim onako CreateStreamObject! I PUNOOO objekata mi ne ucita!
MOZE LI MI KO POMOCI OKO OVIH PROBLEMA😕
tomislav_lukic
Made Man
pre 15 godina
Igor_Nel wrote on August 27, 2010, 8:04 pm:
Hvala na savjetu 🙂 Prihvacam ga, zmislit cu ness!

EDIT: imam samo 2 problema!
1.Nezz zas kad stisnem na test u MTA, zass mi auti padaju u vodu😕
2.Kad stavim sve objekte (preko streamera) u svoj kucni server, nece da ih sve ucita! imam MidoStreamer i stavim onako CreateStreamObject! I PUNOOO objekata mi ne ucita!
MOZE LI MI KO POMOCI OKO OVIH PROBLEMA😕

Vijerovatno nisi nešto dobro napravio ako ti neprikaže dosta obijekata......
Igor_Nel
Wheel Man
pre 15 godina
Da ali sam ja taj streamer 3-4 puta preinstalirao i mod GF sam isto jedno 10 puta reinstalirao vec i sve i nece, nezz. valjda uspije jednom po sreci 😛 Inace nemam srece u zivotu al evo, tako je xD probat cu ness vec smislit
Igor_Nel
Wheel Man
pre 15 godina
KAKO😕 jesi pogledao slike?? kolko objekata na jednom mjestu smije bit?? najvise 10? na jednom mjesti imam ajde mozda 5 ograda sto sam produljivao, jedna CESTA mi se nevidi (ima ih jedno 10-15) ali to nije na jednom mjestu! Nema sanse da je vise od 50-60 objekata na jednom mjestu u mojoj mapi.
bero
Underboss
pre 15 godina
Lijepo..Svida mi se,za ovo je trebalo truda...10/10  😉
Max_Mambo
Shot Caller
pre 15 godina
i ja sam pokusavo napraviti neki otok, al nemam ja toliko vremena.... previse je previse, al ovo bome mi se svidja... 😄
10/10
Igor_Nel
Wheel Man
pre 15 godina
Hvala, hvala decki. Trudimo se, mada to jos nije gotovo. to jos mora bit barem mjesec dana posla. Jer mi hocemo napravit VELIKIIII grad!!! 😛 nezz bas kolko ce nam to uspjeti xD
[GG]Marc_Weed
Underboss
pre 15 godina
Ja ti nemogu ocjenit jer si stavio noc i nista nevidim osim zgrada i cesta
Igor_Nel
Wheel Man
pre 15 godina
Pa sta bi se drugo trebalo vidjet? Zgrade ceste i ograde, i neke kuce jos. Tek je zapocet rad, jos to ima PUNOOO posla s time!
Alem_Boss
Shot Caller
pre 15 godina
6/10,nadam se da ces nastaviti mapati,jer lijepo to radis i postat ces odlican mapper,samo nastavi !  🙂
Daya
Enforcer
pre 15 godina
9/10 😉
Photoshop
Rookie
pre 15 godina
Samo nastavi udarat po MTA. Jedina zamjerka ovdje je sto mi se nesviÄ‘a jel se u taj novi grad krece sa plaze, ali to je tvoje 😛
Igor_Nel
Wheel Man
pre 15 godina
Hvala vam svima ljudi, ali da vam kazem, vi meni svi govorite "Super samo tako NASTAVI" a ja sam napiso da nisam sam to radio 😄
Zero-man
Shot Caller
pre 15 godina
Prelijepo  🙂
Igor_Nel
Wheel Man
pre 15 godina
UFFFFF ovaj grad nisam vec radio mozda mjesec dana 😛 moram opet poceti!! Zaboravio sam vec na njega. A i taj moj prijatelj nije nista bio kod mene 😛 morat cu sam :S xD

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava