Ovako, skinuo sam Texture Studio i sada kada idem server ono mi izbaci ovo http://www.dodaj.rs/f/35/wk/RFzcxQK/screenshot1.png
Ako moze neko da pomogne bio bih zahvalan, unapred veliko hvala 🙂
Pomoc hitno.
1,472
pregleda
22
6. Mar. 2015.
Skini MSVCR100.dll na google nadjes i ubacis local disc: C/windows/system32 i tu ubaci
7. Mar. 2015.
Ne kapiram, ubacio sam to u system32 i folder od texture i nece opet. Probacu opet nesto, ako moze link od Texture Studio
7. Mar. 2015.
http://prntscr.com/6dya4j to mi izbacuje opet ako neko zna da mi pomogne neka mi kaze resenje ako ne otkud znam onda sve sam probao i nece
7. Mar. 2015.
Trazio sam malo po internetu i pronasao sam moguce resenje.
Probaj da instaliras Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 ( KLIK ) i nakon sto skines vidi da li ti treba za x86 ili x64 u zavistosti sta ti imas..samo jedno odaberi i instaliraj . 🙂
Probaj da instaliras Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 ( KLIK ) i nakon sto skines vidi da li ti treba za x86 ili x64 u zavistosti sta ti imas..samo jedno odaberi i instaliraj . 🙂
7. Mar. 2015.
Sta kucni server? Texture Studio, nije isto kao to sto mislis 🙂
Inace, Bryant nece ovo, daj vise ne znam sta da radim, mozda je do mog kompa nesto,
Bryant😕
Inace, Bryant nece ovo, daj vise ne znam sta da radim, mozda je do mog kompa nesto,
Bryant😕
7. Mar. 2015.
Pinki ツ √ wrote on March 7, 2015, 9:14 pm:
Kako mapate preko ovoga ?Na kucni server ?
To je mod za rad sa teksturama, na njemu se rade teksture za objekte, to je jedan od nacina kako raditi teksture.. 🙂
Nikola1996 wrote on March 7, 2015, 9:17 pm:
Bryant😕
Bryant😕
Stvarno ne razumem, trazio sam jos malo i pronasao jos jedno moguce resenje.
Pokusaj da instaliras Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 ( KLIK ), instalacija je ista kao kod prosleg.. 🙂
7. Mar. 2015.
Vidim da hoces da mi pomognes, i hvala ti, probacu ako nece, ne znam stvarno 🙂 Hvala.
7. Mar. 2015.
Nikola1996 wrote on March 7, 2015, 9:24 pm:
Vidim da hoces da mi pomognes, i hvala ti, probacu ako nece, ne znam stvarno 🙂 Hvala.
Probacemo sve moguce nacine, pokusavacu sve vise da ti pomognem, sigurno postoji resenje samo treba da ga pronadjemo.
Probaj ovo sto sam ti rekao i dao 😉
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava