Eto prije dan/dva je izašla nova verzija MTA 1.0.x serije i ova je 1.0.5 zadnja verzija te serije prije izlaska 1.1! Da previše ne duljim dosta bugova je rješeno i napravljena je bolja stabilnost clienta i poboljšan je anticheat tako je preporučljivo da se onemogući igračima ispod verzije 1.0.5 da uđu na server.
Eto originalne teme. http://forum.mtasa.com/viewtopic.php?f=31&t=32523 A promjene možete vidjeti ovdje. Promjene Download je na www.mtasa.com Ili DOWNLOAD Ako ste ljeni otiči na stranicu i stisnut "download".
Izašao MTA 1.0.5
7,131
pregleda
39
Shot Caller
Novi Član
90 / 100 XP
🌱Početnik(0)
123
Teme:
Pridružio se:Jan. 2011
28. Mar. 2011.
Aha misliÅ¡ na "News" da super mi je to. Samo Å¡to su te vijesti već popriliÄno starije. :|
28. Mar. 2011.
Ne, nemaju šta mjenjati tamo. Možda ga samo poboljšat a objekte neće dodavat ako si se nadao za samp 0.3c objekte. To nećeš vidit da će ih oni dodat.
28. Mar. 2011.
eXtreme wrote on March 28, 2011, 7:53 pm:
Vidim dodali su neke tri nove tackice i kad se klikne na njih izadje nesto news 😎 Super
Bar nisu lenji kao nas Kalcor 😕
budi zahvalan i na ovome, kako mozes rec da je lijen, 5 god radi mod 🙄
Godfather
Novi Član
240 / 250 XP
🌱Početnik(0)
2,079
Teme:
Pridružio se:Feb. 2011
28. Mar. 2011.
Bar nisu lenji kao nas Kalcor
Ako nisi znao, na MTA modu radi mnogo ljudi, a na SA:MP-u samo Kalcor i možda još netko tko mu pomaže (ne znam tko mu sve trenutno pomaže, ako mu itko uopće pomaže).
28. Mar. 2011.
e moj extreme...xd
covijek se trudi,kao sto je correlli reko...puno njih rade na MTA,dok rijetko tko na SA:MP 😉
ovo je dobro 😉
28. Mar. 2011.
Correlli wrote on March 28, 2011, 7:53 pm:
Ako nisi znao, na MTA modu radi mnogo ljudi, a na SA:MP-u samo Kalcor i možda još netko tko mu pomaže (ne znam tko mu sve trenutno pomaže, ako mu itko uopće pomaže).
Emilio znao sam... Ali on isto moze da okupi ekipu "pametnih" ljudi koji mogu dosta da mu pomognu... Znam da se trudi ali stvarno ako je on bar 2 puta pogledao temu sa predlozima... Npr da ubaci mogucnost stavljanja slike u samp levela vode (msm ovo sto meni treba xD), neke ozbiljnije stvari... Novi gui novi dialozi itd...
PS.
@Cobra11 o da znam taj nacin ulizivanja 😄 Jedno vreme sam ga i ja koristio 😢
28. Mar. 2011.
Emilio znao sam... Ali on isto moze da okupi ekipu "pametnih" ljudi koji mogu dosta da mu pomognu... Znam da se trudi ali stvarno ako je on bar 2 puta pogledao temu sa predlozima... Npr da ubaci mogucnost stavljanja slike u samp levela vode (msm ovo sto meni treba xD), neke ozbiljnije stvari... Novi gui novi dialozi itd...
bit ce to jednog suncanog dana...hahahaha
28. Mar. 2011.
Ovo vam nije tema za raspravljanje što samp treba ubacit ili koji je mod bolji. :| Zato molim držite se komentara o novoj verziji ili kakva pitanje ako imate u veti MTA.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava