Napravio: Jizzy 😎
Editovao: //
Da li je mapa koristena na hostovanim serverima: Nije
Da li mapa sadrzi teksture: Da
Vreme izrade: 2h [ ne znam tacno ]
Opis i mesto mape: Market 24/7,Pored Opstine
Slike ili Video: https://imgur.com/a/4IdyT0z
Kodovi: https://pastebin.com/EiqdQfQy
Dodatak (ukoliko imate nesto dodati): meni je sasvim okej mappica,zelim da cujem vase misljenje 😄
Scan Link (ukoliko mapa sadrzi download link): //
Market 24/7 [EXT]
4,055
4,055
pregleda
19
19
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 6 godina
pre 6 godina
rip kifla wrote on January 6, 2020, 10:00 pm:
bolje vise truda u 1 mapu,nego mnogo mapa malo truda
znaci da je mappa losa?
pre 6 godina
Šta će ti ovi fikusi vani? To je biljka za interijera. Za moj ukus pre plasticna mapa - ne svidja mi se tekstura jer se ne uklapa u okolinu. Mozda bolje da si uzeo neku teksturu cigle kao sto je kod zgrade do. Ostalo sve ok. Ukupan dojam - mora bolje.
pre 6 godina
©pawno wrote on January 7, 2020, 6:47 am:
Fino,samo nastavi
Aaron wrote on January 6, 2020, 11:37 pm:
Šta će ti ovi fikusi vani? To je biljka za interijera. Za moj ukus pre plasticna mapa - ne svidja mi se tekstura jer se ne uklapa u okolinu. Mozda bolje da si uzeo neku teksturu cigle kao sto je kod zgrade do. Ostalo sve ok. Ukupan dojam - mora bolje.
hvala bice bolje drugi put 😄
pre 6 godina
Sa obzirom da si pocetnik.. recu da je "okej" mapica.. 🙂
ali moram se sloziti i sa "odgovorima" iznad mene... definitivno moras texture malo prouciti jer
nije u svakoj mapi samo napravi stavi teksture kako ti se "ćefne" i objavljujes.. potrudi se malo vise sljedeci put..
al svjdno okej je, LP!
ali moram se sloziti i sa "odgovorima" iznad mene... definitivno moras texture malo prouciti jer
nije u svakoj mapi samo napravi stavi teksture kako ti se "ćefne" i objavljujes.. potrudi se malo vise sljedeci put..
al svjdno okej je, LP!
pre 6 godina
Pocetnik si nije tako lose , ali se potrudi vise , imas zelju i volju za mapanjem vidi se , ali kad vec imas radi jednu mapu malo duze gledaj da je odradis sto bolje , ti tipa radis 2-3-4 sata nesto i tjt , ali gledaj npr ja , odradim za kolko odradim ne zurim nigde , dodjem sutra dan i gledam jel mogu sta da popravim i to uradim , pa onda objavim
pre 6 godina
Somikaa wrote on January 7, 2020, 11:52 am:
Pocetnik si nije tako lose , ali se potrudi vise , imas zelju i volju za mapanjem vidi se , ali kad vec imas radi jednu mapu malo duze gledaj da je odradis sto bolje , ti tipa radis 2-3-4 sata nesto i tjt , ali gledaj npr ja , odradim za kolko odradim ne zurim nigde , dodjem sutra dan i gledam jel mogu sta da popravim i to uradim , pa onda objavim
Shoote ma Shoote wrote on January 7, 2020, 11:45 am:
Sa obzirom da si pocetnik.. recu da je "okej" mapica.. 🙂
al svjdno okej je, LP!
al svjdno okej je, LP!
hvala vam sledeca mapa ce biti mnogo bolja od ostalih 😄
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava