Ime_Prezime: Coke
Odakle ste: Srbija
Godine: 19
Šta kupujete: SA:MP Gamemode.
Koliko para nudite: Zavisi od unikatnosti i spremnosti samog moda za otvaranje servera.
Zamena (Da/Ne): Ne
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): PP, nakon toga WA, Viber...
Dodajem: //
[0.3.7] Kupujem SA:MP Gamemode !!
965
pregleda
8
hulkberry wrote on November 10, 2021, 4:12 pm:
150e
full mysql, pawn.cmd, pawn regex
mod je jedan od najboljih koje ces vidjeti u svom zivotu samo ga treba zavrsiti do kraja 🙂
javi mi se pp za slike
mod je jedan od najboljih koje ces vidjeti u svom zivotu samo ga treba zavrsiti do kraja 🙂
javi mi se pp za slike
10. Nov. 2021.
hulkberry wrote on November 10, 2021, 4:12 pm:
150e
javi mi se pp za slike
javi mi se pp za slike
10. Nov. 2021.
20€ - Edit Miami Street Moda, naravno Miami Street ima objavljen ali ne radi...i na ovome je radjeno 😄.Ili ako zelis moze Vibe Gaming, planirao sam ga opet objaviti ali mi se neda jer ce ga dijeca uzimati.SQL Je i dovrsen do kraja 😄.Za vise na FB : Dino MH, Discord : DINO#6021, IG : dinovic_28 ili ovdje PP
10. Nov. 2021.
ᴅ ɪ ɴ ᴠwrote on November 10, 2021, 6:58 pm:
20€ - Edit Miami Street Moda, naravno Miami Street ima objavljen ali ne radi...i na ovome je radjeno 😄.Ili ako zelis moze Vibe Gaming, planirao sam ga opet objaviti ali mi se neda jer ce ga dijeca uzimati.SQL Je i dovrsen do kraja 😄.Za vise na FB : Dino MH, Discord : DINO#6021, IG : dinovic_28 ili ovdje PP
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava