United City RolePlay - v1.00
6,532
6,532
pregleda
27
27
мυмα wrote on December 17, 2021, 10:50 pm:
frajer uzeo moj nick, 'xza skraćenica od mumixza ahahahahahahah
pre 4 godine
vići wrote on December 18, 2021, 12:47 am:
Nije ni bitno, samo molim te odjebi od mene. Boli me k kako si se ti zvao ili zoves, kada platis da samo ti smes koristit to ime javi se.
Ti si dečko poremećen, zadnje 3 godine ajmo reći ti si svaki moj "temporary" nick kopirao, od X, Dior i još koje sam imao sve nemam pojma, počni malo mozak koristit pa vidi ko od koga treba da odjebe retarde
pre 4 godine
'xza wrote on December 18, 2021, 12:59 pm:
Ti si dečko poremećen, zadnje 3 godine ajmo reći ti si svaki moj "temporary" nick kopirao, od X, Dior i još koje sam imao sve nemam pojma, počni malo mozak koristit pa vidi ko od koga treba da odjebe retarde
pre 4 godine
Kako sam ti ja nebitna stavka ako ovo kažeš
znači pamtiš ako sam ja šta rekao prije par godina čega se ni ja sam ne sjećam ahahahahahahaha
Dior je prezime samo po sebi, Christian Dior je ime dizajnera koji je osnovao Dior jos prije 100g, ali nije poenta što neko uzme neko ime, kao na sampu što ima 20 nekih Jack-ova i slično nego što uzastopno kopiraš moje nickove čim ja promjenim umjesto na ovom sitnom communityu da pronađeš neki svoj nick po kojem će te znati ovi što igraju i koji su na ovom forumu
A i ovo sam tek sad vidio pošto si edit post posle odgovora, šta je to ubačeno? Sačo što je uradio na Ultimateu je 2 posla namještaj, uber, one questove i tjt otprilike, ostalo sam sve ja radio
vići wrote on December 17, 2021, 11:41 pm:
Kao sto ste vi zeleli bazu od jednog gamemode-a, pa posle par godina prozivate tog coveka tjst taj server
znači pamtiš ako sam ja šta rekao prije par godina čega se ni ja sam ne sjećam ahahahahahahaha
vići wrote on December 18, 2021, 2:43 pm:
Sto si ti stavio ime Dior? Kako smes da kopiras ime od kompanije Christian Dior?
Dior je prezime samo po sebi, Christian Dior je ime dizajnera koji je osnovao Dior jos prije 100g, ali nije poenta što neko uzme neko ime, kao na sampu što ima 20 nekih Jack-ova i slično nego što uzastopno kopiraš moje nickove čim ja promjenim umjesto na ovom sitnom communityu da pronađeš neki svoj nick po kojem će te znati ovi što igraju i koji su na ovom forumu
vići wrote on December 17, 2021, 11:41 pm:
A ne prica se o tome da su uzete neke ideje iz samog tog moda i ubacene na Ultimate od strane skriptera Sace.
pre 4 godine
'xza wrote on December 18, 2021, 2:59 pm:
Kako sam ti ja nebitna stavka ako ovo kažešznači pamtiš ako sam ja šta rekao prije par godina čega se ni ja sam ne sjećam ahahahahahahaha
A i ovo sam tek sad vidio pošto si edit post posle odgovora, šta je to ubačeno? Sačo što je uradio na Ultimateu je 2 posla namještaj, uber, one questove i tjt otprilike, ostalo sam sve ja radio
pre 4 godine
'xza wrote on December 18, 2021, 12:59 pm:
ALO BA JA SAM TEMPORARY!
pre 4 godine
audi100 wrote on December 18, 2021, 4:29 pm:
Kolko si ti imena promenio do sad ? ahahha Kamuflaza
temporaryMember. wrote on December 18, 2021, 4:40 pm:
ALO BA JA SAM TEMPORARY!
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava