Tražim GameMode #1
909,034
909,034
pregleda
7,743
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 1 godinu
Trazim black jack gamemode, koji je fixan compiler, ovaj ubagovao svaki include i ne moze da se kompajluje
pre 1 godinu
dukii.py wrote on May 20, 2024, 4:20 pm:
Neko dw link ovog moda! Hvala 🙂
https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/sa-skill-arena-roleplay-v52
https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/sa-skill-arena-roleplay-v52
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
pre 1 godinu
Gospodar wrote on May 20, 2024, 8:33 am:
Pa fiksaj ga
Ti bi taj MOD a da ne fiksas nista sve na gotovo
Ti bi taj MOD a da ne fiksas nista sve na gotovo
ae ne seri, lepo sam trazio, nebitno sredio sam ga sam hvala nikome
pre 1 godinu
Ime GameModa: Svejedno mi je, treba mi bilo kakav mysql mod koji koristi orm sistem
Vrsta GameModa: svejedno
Nesto da dodate(nije obavezno): radim svoj mod od 0 i koristim mysql, trebao bi bilo kakav gamemod/fs koji koriste orm sisteme, za igrace sam shvatio kak sta funkcionira,ali volio bi vidjet kako su drugi napravili za kuce,aute i server postavke preko orm sistema,pa eto ako znate za bilo kakav mod,ili fs molim vas podjelite 🙂 hvala
Nesto da dodate(nije obavezno): radim svoj mod od 0 i koristim mysql, trebao bi bilo kakav gamemod/fs koji koriste orm sisteme, za igrace sam shvatio kak sta funkcionira,ali volio bi vidjet kako su drugi napravili za kuce,aute i server postavke preko orm sistema,pa eto ako znate za bilo kakav mod,ili fs molim vas podjelite 🙂 hvala
pre 1 godinu
letecitanjur wrote on May 22, 2024, 9:37 pm:
Ime GameModa: Svejedno mi je, treba mi bilo kakav mysql mod koji koristi orm sistem
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava