Tražim GameMode #1

pre 8 godina
909,139
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Edo Castelllano
Underboss
pre 2 godine
Trazim Nova Kuca mod, sto noviji 😄
Xyza
Enforcer
pre 2 godine
ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ wrote on November 27, 2023, 5:15 pm:
Ti nisi kompetentan da odgovaras na takve komentare, poklopi se i tisina

Ne tvrdim nužno da sam i ja apsolutno  kompetentan, ali smatram da nije primereno da osoba bez relevantnog iskustva iznosi besmislice,nebuloze i izražava bespotrebne tvrdnje .
Lakering
Made Man
pre 2 godine
Fake_Yoker wrote on November 27, 2023, 8:14 pm:
Ne tvrdim nužno da sam i ja apsolutno  kompetentan, ali smatram da nije primereno da osoba bez relevantnog iskustva iznosi besmislice,nebuloze i izražava bespotrebne tvrdnje .

Tako je. PazzOnee ne iznosi besmislice, nebuloze i ne izražavaj bespotrebne tvrdnje
St3van
Shot Caller
pre 2 godine
Fake_Yoker wrote on November 27, 2023, 8:14 pm:

Miroslave, kad si postao lingvista? xD
St3van
Shot Caller
pre 2 godine
ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ wrote on November 27, 2023, 10:29 pm:
Tako je. PazzOnee ne iznosi besmislice, nebuloze i ne izražavaj bespotrebne tvrdnje

Ha, ha, ha......  😢
Xyza
Enforcer
pre 2 godine
ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ wrote on November 27, 2023, 10:29 pm:

Tebi je baš lepo u životu a? Baš ono bleja, smeješ se sam sa sobom kući. Tako i treba. Svaka čas'.
Edo Castelllano
Underboss
pre 2 godine
@St3van @Fake_Yoker imate privatne poruke za raspravljanje...nema potrebe da ovdje pisete u podforumu "Trazim gamemode"
Lakering
Made Man
pre 2 godine
Fake_Yoker wrote on November 27, 2023, 10:56 pm:
Tebi je baš lepo u životu a? Baš ono bleja, smeješ se sam sa sobom kući. Tako i treba. Svaka čas'.

Molim te uozbilji se, ali molim te
Xyza
Enforcer
pre 2 godine
Edo. wrote on November 27, 2023, 11:35 pm:
@St3van @Fake_Yoker imate privatne poruke za raspravljanje...nema potrebe da ovdje pisete u podforumu "Trazim gamemode"

Izvinite moderatoru necu vise nikada. 

ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ wrote on November 28, 2023, 7:23 am:
Molim te uozbilji se, ali molim te

Pokusavam da budem niskointeligentan da bi ti razumeo sta sam hteo napisati.
Lakering
Made Man
pre 2 godine
Fake_Yoker wrote on November 28, 2023, 8:35 am:
Izvinite moderatoru necu vise nikada. 

Pokusavam da budem niskointeligentan da bi ti razumeo sta sam hteo napisati.

Spustas se na nivo niskointeligentnih ljudi, a clan si njiih ? Nisam ja njemu dzaba to napisao, primjeti se kako pricu posmatras iz jednog ugla...
Vedad.pwn
Made Man
pre 2 godine
🙄
Xyza
Enforcer
pre 2 godine
//greska
Xyza
Enforcer
pre 2 godine
ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ wrote on November 28, 2023, 10:08 am:
Spustas se na nivo niskointeligentnih ljudi, a clan si njiih ? Nisam ja njemu dzaba to napisao, primjeti se kako pricu posmatras iz jednog ugla...

"Clan niskointeligentnih ljudi"  😕

Ako sam ja "clan niskointelignentih ljudi" kako se spustam na njihov nivo? Huh? Neko nije isao u skolu.
ivan221
Made Man
pre 2 godine
Fake_Yoker wrote on November 28, 2023, 11:38 am:
"Clan niskointeligentnih ljudi"  😕

Ako sam ja "clan niskointelignentih ljudi" kako se spustam na njihov nivo? Huh? Neko nije isao u skolu.
Recenica je napisana u smislu vec si clan niskointeligentnih ljudi, kako mozes da se spustas na taj nivo kad si vec na tom nivou
Xyza
Enforcer
pre 2 godine
PazzOnee wrote on November 28, 2023, 11:58 am:
Recenica je napisana u smislu vec si clan niskointeligentnih ljudi, kako mozes da se spustas na taj nivo kad si vec na tom nivou

Naucite da se izrazavate......

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava