Tražim GameMode #1

pre 8 godina
909,109
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
GoldVexY
Kingpin
pre 2 godine
iamcoaDe wrote on November 14, 2023, 5:04 pm:
Ha ha.. Ne znam ko je dete 😉

Moderator si a drzis neki oblik provokativni sadrzaj na profilu/NSFW kontenta, da je danas forum aktivan i da ima super modertatoratora bio bih skinut ili banovan u najboljem slucaju.
Xyza
Enforcer
pre 2 godine
Detth wrote on November 14, 2023, 6:14 pm:
Moderator si a drzis neki oblik provokativni sadrzaj na profilu/NSFW kontenta, da je danas forum aktivan i da ima super modertatoratora bio bih skinut ili banovan u najboljem slucaju.

Bravo,jedino pametno sto sam cuo od tebe.Respect.
Gospodar
Made Man
pre 2 godine

Kome god koji treba GM Javite se meni na discord i tamo vam posaljem download link.
gospodar5200
Jedwaj
Hustler
pre 2 godine
Gospodar wrote on November 14, 2023, 8:14 pm:

Kome god koji treba GM Javite se meni na discord i tamo vam posaljem download link.
gospodar5200

Jooooj decko al se ti umno gubis.... Onaj ko ti je rekao da taj forum postoji treba ravno u pakao a ti pod mač, idi obrisi forum acc ko boga te molim
Gospodar
Made Man
pre 2 godine
hu/go wrote on November 14, 2023, 10:52 pm:
Jooooj decko al se ti umno gubis.... Onaj ko ti je rekao da taj forum postoji treba ravno u pakao a ti pod mač, idi obrisi forum acc ko boga te molim

Nisi pitan za misljenje vec su se dosta njih javili mi aj z
Jedwaj
Hustler
pre 2 godine
Gospodar wrote on November 14, 2023, 10:56 pm:
Nisi pitan za misljenje vec su se dosta njih javili mi aj z

Kad smo kod toga nisi pitan za odgovor  🙄
i sta javile su ti se kidare neke male sto otvaraju weeekend servere
(moderatoru brisi ako ti je problem, al takve budale treba izbrisat a ne poruke )
Gospodar
Made Man
pre 2 godine
hu/go wrote on November 14, 2023, 11:01 pm:
Kad smo kod toga nisi pitan za odgovor  🙄
i sta javile su ti se kidare neke male sto otvaraju weeekend servere
(moderatoru brisi ako ti je problem, al takve budale treba izbrisat a ne poruke )

TI krivo oces i ti s njima u paket?
djoxiescobar
Hustler
pre 2 godine
gospodare dzaba pises kome treba mod da se javi dm, javim ti se dm za balkanium 1.6 ti mi trazis kes xddd
Gospodar
Made Man
pre 2 godine
djoxiescobar wrote on November 15, 2023, 11:08 am:
gospodare dzaba pises kome treba mod da se javi dm, javim ti se dm za balkanium 1.6 ti mi trazis kes xddd

Pa te jace modove nema ni kod babe dzb posto ga nema na forum sta si ocekivao ?  😕
Xyza
Enforcer
pre 2 godine
Gospodar wrote on November 15, 2023, 1:31 pm:
Pa te jace modove nema ni kod babe dzb posto ga nema na forum sta si ocekivao ?  😕

,Buraz bruka je da prodajes meanwhile, balkanium,evening waves i te tako modove za po 40 e. Pritom su ti modovi objavljeni milion puta na bsampu i jos  modovi nisu tvoji sto je najgore od svega.

P.S Nemas dozvolu za prodavanje tudjih modova.
lance.bishop
Crime Lord
pre 2 godine
Gospodar wrote on November 15, 2023, 1:31 pm:
Crnja je rekao jace modove 😕
Gospodar
Made Man
pre 2 godine
Fake_Yoker wrote on November 15, 2023, 3:37 pm:
,Buraz bruka je da prodajes meanwhile, balkanium,evening waves i te tako modove za po 40 e. Pritom su ti modovi objavljeni milion puta na bsampu i jos  modovi nisu tvoji sto je najgore od svega.

P.S Nemas dozvolu za prodavanje tudjih modova.

Fora sto ja necu ni da ih prodam ja mogu dam FREE koji god oce mod bilo ko nigde ne pise da je ZABRANJENO dati taj mod nekome FREE. 😉
SpArTa1
Shot Caller
pre 2 godine
Gospodar wrote on November 15, 2023, 5:15 pm:
Fora sto ja necu ni da ih prodam ja mogu dam FREE koji god oce mod bilo ko nigde ne pise da je ZABRANJENO dati taj mod nekome FREE. 😉
Mozda ne pise ali su sa razlogom uklonjeni tako da i ne bi se bas igrao sa tim! Uzivaj  😁
Xyza
Enforcer
pre 2 godine

Pricas nebuloze ,to je kao da nekom ispadne telefon iz dzepa i ti ga prodajes.

P.S JACIM MODOVIMA NAZIVAS MEANWHILE I BALKANIUM
djoxiescobar
Hustler
pre 2 godine
pa sendaj mi onda 1.6 balkanium

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava