Tražim GameMode #1

pre 8 godina
909,140
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Nodze
Underboss
pre 2 godine
stefi23 wrote on June 8, 2023, 11:47 am:
Da ima neke sisteme, na primer, dinamično pravljenje organizacija, sistem paketića, dinamično pravljenje aktora, sistem imanja i tako dalje, neki solidan mod, nešto dobro.

Uzmi Athlone ako hoces sve dinamično  da je ,  nije težak za rad i imas ga ovdje na forumu
huskeza1
Street Runner
pre 2 godine
Ime GameModa: Neki DeathMatch mod
Vrsta GameModa: DM
Nesto da dodate(nije obavezno): ako ima neko neki deathmatch mod
fqzy
Shot Caller
pre 2 godine
huskeza1 wrote on June 7, 2023, 5:41 pm:
ali je myslq ☹️

Ja imam sve verzije balkan premium balkania koje nisu mysql . Radio sam par godine na njima ucio se fixo sve bugove dodavao sisteme sredio skriptu na max. Ali jedino uvijek koristio za zajebanciju.. ali sumnjam da bi podijelio u javnost.. A sta imam od te sice za koje skripte idu. jebo 100 200 eura. Znanje i iskustvo dobiveno iz rada na tim skriptamo vrijedi beskonacno.
stefi23
Wheel Man
pre 2 godine
Ime GameModa: RedRose/Old School
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): neki redrose ili old school
Keno.
Enforcer
pre 2 godine
uzmes bj mod i to je to..
Emperor
Street Runner
pre 2 godine
Ime GameModa: Balkanium / Balkan Squad / New Jersey / Balkan Premium ( no mysql)
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): paketici&robovi
Emperor
Street Runner
pegla zg
Wheel Man
pre 2 godine
Ime GameModa: Luda Kuca
Vrsta GameModa: RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako ima neko mod LK iz 2020 godine neka posalje
neshallon
Kingpin
pre 2 godine
Ako moze neko da mi posalje neki gamemode bez bagova a da je Lanmi skriptao skr skr
stevich
Kingpin
pre 2 godine
neshallon wrote on June 11, 2023, 9:59 am:
Ako moze neko da mi posalje neki gamemode bez bagova a da je Lanmi skriptao skr skr
steti ljudima u vasoj okolini
mikicaca
Shot Caller
pre 2 godine
Trazim neki mod, da vuce na RL, tipa sistem gladi, spavanja, ugl da je kao RealLife <3
Savo Stepanovic
Rookie
pre 2 godine
Ime GameModa: Bilo koji
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate(nije obevezno): Ako ima neko da ponudi neki dobar GM onda predlozite,ako nema nekih velikih bugova,top,i da nebude pre hrista. 😎
GoldVexY
Kingpin
pre 2 godine
Savo Stepanovic wrote on June 11, 2023, 7:42 pm:
Ime GameModa: Bilo koji
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate(nije obevezno): Ako ima neko da ponudi neki dobar GM onda predlozite,ako nema nekih velikih bugova,top,i da nebude pre hrista. 😎

Ako sam shvatio dobro trazis mod koji je dobar, da nema bugova i da je potpuno free, Vazi.
Savo Stepanovic
Rookie
pre 2 godine
.paradox-detth wrote on June 11, 2023, 7:52 pm:
Ako sam shvatio dobro trazis mod koji je dobar, da nema bugova i da je potpuno free, Vazi.

Ako sam ja lepo video pise da mi treba mod koji je dobar i da nema NEKIH VELIKIH BUGOVA,a i ako nemas GM koji meni treba onda neznam ni sto komentarises
GoldVexY
Kingpin
pre 2 godine
Ne znam* ni ja

https://www.mediafire.com/file/k8pcb155azdl4fo/myproject.rar/file

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava