Zakačeno
Zaključano
Tražim GameMode #1
909,584
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 2 godine
lvо Dеv wrote on March 8, 2023, 2:59 pm:
LostBalkanSide / lastparty / offline
Sranje modovi
pre 2 godine
lvо Dеv wrote on March 8, 2023, 8:09 pm:
Radio ih neki klosar
sta je bilo retardu mene vredas?
pre 2 godine
Ivo Developer wrote on March 8, 2023, 8:16 pm:
sta je bilo retardu mene vredas?
Nije, nije tebe, mene je, ili ovog drugog full stack developera
pre 2 godine
Іvо Dеv wrote on March 8, 2023, 8:17 pm:
Nije, nije tebe, mene je, ili ovog drugog full stack developera
ma ko si ti sad fejkare mrtve ima da vas bijem
pre 2 godine
desibro wrote on March 8, 2023, 2:53 pm:
Ima neki mod kako da kazem kojem je samo temelj odradjen tipa fixani bugovi/anticheat a tek kasnije bi ja pravio sisteme,mape , ...
Na takve priče vec niti ptice vani ne nasjedaju. Kao ti bj pravio sisteme na modu koji je totalka bez bugova , eh eh vidjeli bi samo drugo ime ništa drugo....
PS: Za tvoju informaciju , svaki mod ima bugova niti jedan mod nije da nema nikakvog baga ak nisi skuzio, a ako ima plača se to ?
pre 2 godine
_xeon wrote on March 9, 2023, 6:02 pm:
Na takve priče vec niti ptice vani ne nasjedaju. Kao ti bj pravio sisteme na modu koji je totalka bez bugova , eh eh vidjeli bi samo drugo ime ništa drugo....
PS: Za tvoju informaciju , svaki mod ima bugova niti jedan mod nije da nema nikakvog baga ak nisi skuzio, a ako ima plača se to ?
Ne znam ko te je to ucio, al pogresno te je ucio. Postoji mod bez bagova, ako znas uopste sta je bag ?
pre 2 godine
realnaith wrote on March 9, 2023, 6:14 pm:
Ne znam ko te je to ucio, al pogresno te je ucio. Postoji mod bez bagova, ako znas uopste sta je bag ?
Pa da postoji mod bez bagova , Croherze FR/RP/DM i Balkan School , jedini modovi bez bugova ,a takav mod se placa previše , jer nema moda koji nema bug.
A ako ti znas mod koji nema bugova ajde reci , ako mi nabrojis barem 5 brišem acc sa ovog foruma 😉
pre 2 godine
Ivo Dev wrote on March 4, 2023, 8:45 pm:
https://www.mediafire.com/file/jbz1185h87n0u9m/Evening_Waves_by_Vostic.zip/file
Evo Evening Waves mod kome treba
Evo Evening Waves mod kome treba
Imas ti dozvolu za to ? kolko ja znam Rafael Garcia je sa razlogom maknuo mod sa foruma
pre 2 godine
_xeon wrote on March 9, 2023, 7:58 pm:
Imas ti dozvolu za to ? kolko ja znam Rafael Garcia je sa razlogom maknuo mod sa foruma
i naravno tdovi sto promenjeni
pre 2 godine
_xeon wrote on March 9, 2023, 7:58 pm:
ne smes objavljivat mod taj tuzit cu vas
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava