Zakačeno
Zaključano
Tražim GameMode #1
909,249
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 3 godine
realnaith wrote on January 7, 2023, 11:16 am:
😄
idi promeni pelene ☹️
skil arena naj bolji mod na balkanu
pre 3 godine
Ima neko abstract gaming mod.Toliko me zanima kakav je to mod , nikad ga nisam isprobao.
pre 3 godine
AleksaMIL wrote on January 7, 2023, 6:15 pm:
Nemam reci... I jos ti potpis kao Najbolji Skripter. Sigurno nemas vise od 12 god
EHEHEH a tebi potpis debil
ps. zajebavam se sa nejtanom i sa svima uopsteno, naravno da nisam retardiran toliko, lagano samo 😉
pre 3 godine
ℂ︎à¹ï¸Žâˆ€ï¸Ž Bℽ︎ɹ︎∀︎zΣ︎℟︎ ̄︎ wrote on January 11, 2023, 1:19 pm:
Poz jaranee 🙂 Imam ga bez bugova potpuno sredjen i spreman za rad 😉
BIL MOGA POSLATI?.Cisto sumnjam da je takav kako si ga opisao.Svaki mod ima nekih bugova,bili sitniji ili krupniji.
pre 3 godine
realnaith wrote on January 13, 2023, 12:26 pm:
Ima li neko Skill Arena mod hitno pls
Ovaj trenutni skill arena mod sto se koristi na serveru imamo samo Rade (Xunder) i ja. Mod se nikada nece objaviti,a i server je vec propao.
Mod je standardan rp/rpg server koji nema unikatnost i neke WOW sisteme,ali se nikada nece objaviti iz razloga sto taj server postoji ,ako se ne varam ,oko 8 godina. Glupo je da samo tako ode u vodu neciji trud i rad.
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on January 13, 2023, 3:44 pm:
Ovaj trenutni skill arena mod sto se koristi na serveru imamo samo Rade (Xunder) i ja. Mod se nikada nece objaviti,a i server je vec propao.
Mod je standardan rp/rpg server koji nema unikatnost i neke WOW sisteme,ali se nikada nece objaviti iz razloga sto taj server postoji ,ako se ne varam ,oko 8 godina. Glupo je da samo tako ode u vodu neciji trud i rad.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava