Zakačeno Zaključano

Tražim GameMode #1

pre 8 godina
909,366
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Lexy
Underboss
pre 3 godine
ryco wrote on June 12, 2022, 10:39 pm:
Kralju, molis momke da ti salju gamemode, a onda su glupi idioti.
Napravi sam svoj gamemode ako nisi nesposoban i ne tupi ga previse.

koliko se nezelim slozit al se ipak moram slozit.. djeca danasnja neznaju cijent nista pozz  😎
keba123
Enforcer
pre 3 godine
Kybuu wrote on June 11, 2022, 7:33 pm:
Ime GameModa: San City RPG
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ovaj gm  se  koristio  i na SA davne 2017-te pa ako neko ima neka posalje..  😉
https://imgur.com/zFfjMli
Ja ti rekoh, kao prvo ovo ti nije klasicni SA mod sa neta ubacio sam dosta sistema nije problem ni da slikam 😛, a mozda i kroz par dana izbacim pa koristite ga svi
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Kybuu wrote on June 13, 2022, 8:15 pm:
Brate, jel mi mozes poslati mod u pp?

BTW znam da nije obican sa mod zato ga i trazim jer mi se jako svidja 😐
neshallon
Kingpin
pre 3 godine
Mislite na vase edite koji ne vrede 2centa ?
lance.bishop
Crime Lord
pre 3 godine
Dajte posaljite mu taj gamemode, poceo sam dobijati svakakva sranja privatnim porukama, jako boli!! 😢

Poceo sam i napadati po forumu... Izvinjavam se.
GoldVexY
Kingpin
pre 3 godine
neshallon wrote on June 14, 2022, 6:36 am:
Mislite na vase edite koji ne vrede 2centa ?

to je obicni sa mod promenjeni td i dodato par sistema nista vise kod gola kita 2
nedobognikom.pwn
Hustler
pre 3 godine
Samo trazite, mozda dobijete nekad nesto
DuleMaliDule
Rookie
pre 3 godine
Ime GameModa: Zenolo / Zara / V-RP
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako neko ima bukvalno bilo koji od ovih, a da Zara nije -1.0 verzija, bilo bi fino da posalje realno.. Ljubim...
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Ime GameModa: San Arena v2.0
Vrsta GameModa: RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako neko ima bilo bi lepo da posalje... hvala 😐
ivobosnjak
Shot Caller
pre 3 godine
Ime GameModa: Spotify Community
Vrsta GameModa: RP/RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako netko ima nek mi posalje,bio je davno objavljen na bsamp al je povucen valjda https://gtablkn.gg/forum/arhiva-5/spotify-roleplay-by-agga
DEV P4XON
Rookie
pre 3 godine
Ime GameModa: Bilo koji gamemode, da ima jake sisteme
Vrsta GameModa: Dm
Nesto da dodate(nije obavezno): Bukvalno treba da ima gamemode /duel /dm [Pa ti onda iskoci da biras sta ćeš: LVPD,ARENA i te glupost znate već] to mi treba, ne znam tačno ime gamemoda ali sam vidio negdje na forumu ali je povučen ili izbrisan, molim vas ako neko ima sličan gamemode neka pošalje ovdje hvala unaprijed <3
Xyza
Enforcer
pre 3 godine
DEV P4XON wrote on June 18, 2022, 3:58 pm:
Nesto da dodate(nije obavezno): Bukvalno treba da ima gamemode /duel /dm [Pa ti onda iskoci da biras sta ćeš: LVPD,ARENA i te glupost znate već] to mi treba, ne znam tačno ime gamemoda ali sam vidio negdje na forumu ali je povučen ili izbrisan, molim vas ako neko ima sličan gamemode neka pošalje ovdje hvala unaprijed <3

Sta mislis ti da napravis RPG/DM mod od nule,sa unikatnim sistemima i slicno.Ah da,ti samo znas napraviti i podesiti label na UP modu i prepistati sebi zasluge 😉 😉 😉 😉
GoldVexY
Kingpin
pre 3 godine
DEV P4XON wrote on June 18, 2022, 3:58 pm:

Mexico 20e
_djole
Shot Caller
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 18, 2022, 4:30 pm:
Sta mislis ti da napravis RPG/DM mod od nule,sa unikatnim sistemima i slicno.Ah da,ti samo znas napraviti i podesiti label na UP modu i prepistati sebi zasluge 😉 😉 😉 😉

Nemoj molim te samo ti da pricas nekome
Xyza
Enforcer
pre 3 godine
Лорд wrote on June 19, 2022, 8:38 am:
Nemoj molim te samo ti da pricas nekome

Ne moli me vise da ti radim mod 😉

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava