Zakačeno Zaključano

Tražim GameMode #1

pre 8 godina
909,512
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
lance.bishop
Crime Lord
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 11, 2022, 11:03 am:
Ne mozete uporedjivati neki strani server koji je jedan od najunikatnijih u koj je ulozeno hiljade i hiljade evra,sa ovim nasim modovima.Samo to da kazem,i ne znam cemu toliki hejt i mrznja,ovo treba da bude forum gde cemo se svi lepo druziti,a ne vredjati nekoga zbog moda.Mislim stvarno 😉.Uzivajte,voli vas brat 😄

EDIT: OVO SU PO MENI NAJBOLJI MODOVI,NE MORA DA ZNACI DA CE SE VAMA SVIDETI ILI NECE SVIDETI

1. Pa da imate logicno razmisljanje, iskustvo i znanje mogli bi drugi tako govoriti o nama.. Ali ne, bolje je izmenjivati tudji code i uzimati sa interneta sta se stigne.
2. Ne moras uloziti ni $1 da bi imao "najunikatniji" gamemode.
3. Evo ja prvi pokusavam uvesti nesto novo kod nas po cemu bismo bili bolji, ali naravno.. NISTA SE NE MENJA. Evo, ovaj kralj jos uvek moli za gamemode iz 2010e godine koji ku*cu ne valja. (kao i vecina ljudi sa foruma)
4. KAKO MISLIS DA MOZEMO BITI BOLJI AKO STOJIMO U MESTU VEC 7-8 GODINA, ISTIM GAMEMODOVIMA KOJE "EDITUJETE"? AJDE URADITE NESTO NOVO DA VIDIM, A DA TO NE BUDE "UNIKATAN TEXTDRAW" I "UNIKATAN SISTEM", PA ONDA DODJI NA FORUM DA PRICAS O SEBI, HVALIS SEBE I GOVORIS KAKO TE SVI ZNAJU.

Ovo nije samo za tebe, vec za sve posetioce ovog foruma, cast izuzecima, mada ne znam ni da li postoje takvi.
gottinho
Made Man
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 11, 2022, 11:03 am:
Ne mozete uporedjivati neki strani server koji je jedan od najunikatnijih u koj je ulozeno hiljade i hiljade evra,sa ovim nasim modovima.Samo to da kazem,i ne znam cemu toliki hejt i mrznja,ovo treba da bude forum gde cemo se svi lepo druziti,a ne vredjati nekoga zbog moda.Mislim stvarno 😉.Uzivajte,voli vas brat 😄

EDIT: OVO SU PO MENI NAJBOLJI MODOVI,NE MORA DA ZNACI DA CE SE VAMA SVIDETI ILI NECE SVIDETI
ako su ti modovi najunikatniji ja stvarno ne znam, frajer je launcher jebeni stavio i samo na launcheru download stvari ne shvatam, vama se to cini unikatnim, naravno da stojimo i dan danas na istom mjestu kada npr vas ne zanima 0.3.DL, tamo imate skoro iste mogucnosti ali ne, jebeni san city mod i edituj ga brale...
Xyza
Enforcer
pre 3 godine
ryco wrote on June 11, 2022, 12:42 pm:
1. Pa da imate logicno razmisljanje, iskustvo i znanje mogli bi drugi tako govoriti o nama.. Ali ne, bolje je izmenjivati tudji code i uzimati sa interneta sta se stigne.
2. Ne moras uloziti ni $1 da bi imao "najunikatniji" gamemode.
3. Evo ja prvi pokusavam uvesti nesto novo kod nas po cemu bismo bili bolji, ali naravno.. NISTA SE NE MENJA. Evo, ovaj kralj jos uvek moli za gamemode iz 2010e godine koji ku*cu ne valja. (kao i vecina ljudi sa foruma)
4. KAKO MISLIS DA MOZEMO BITI BOLJI AKO STOJIMO U MESTU VEC 7-8 GODINA, ISTIM GAMEMODOVIMA KOJE "EDITUJETE"? AJDE URADITE NESTO NOVO DA VIDIM, A DA TO NE BUDE "UNIKATAN TEXTDRAW" I "UNIKATAN SISTEM", PA ONDA DODJI NA FORUM DA PRICAS O SEBI, HVALIS SEBE I GOVORIS KAKO TE SVI ZNAJU.

Ovo nije samo za tebe, vec za sve posetioce ovog foruma, cast izuzecima, mada ne znam ni da li postoje takvi.

Apsolutno se sve slazem sa svime ,ali nikada nisam rekao da me "SVI" znaju.

EDIT: Almir nisam rekao najunikatniji nego najbolji
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 11, 2022, 2:52 pm:
Apsolutno se sve slazem sa svime ,ali nikada nisam rekao da me "SVI" znaju.

EDIT: Almir nisam rekao najunikatniji nego najbolji

Jel mi mozes poslati mod taj gde pise SA a ne San City? Vec po koji put pitam i ti iz nekog razloga neces da posaljes..  😉
Xyza
Enforcer
pre 3 godine
Kybuu wrote on June 11, 2022, 3:22 pm:
Jel mi mozes poslati mod taj gde pise SA a ne San City? Vec po koji put pitam i ti iz nekog razloga neces da posaljes..  😉

ZAJEBI ME VISE ,DA SI MI POSLAO JEDNOM U PM POSLAO BIH TI ALI TI SMARAS I SKUPLJAS POSTOVE ZA MOD IZ 2017 ,SMARAS ME TU U PM I OVDE SMARAS JEBOTE  VISE NE SMARAJ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

JEBO TE SA
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 11, 2022, 3:25 pm:
ZAJEBI ME VISE ,DA SI MI POSLAO JEDNOM U PM POSLAO BIH TI ALI TI SMARAS I SKUPLJAS POSTOVE ZA MOD IZ 2017 ,SMARAS ME TU U PM I OVDE SMARAS JEBOTE  VISE NE SMARAJ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

JEBO TE SA

Poslao sam ti pm...
Lolek
Rookie
pre 3 godine
Ime GameModa: Neka dobra kopija skill arene mozda limex gaming ili black story
Vrsta GameModa: rpg ili rp
Nesto da dodate(nije obavezno): ako netko ima hitno da posalje  😄
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Ime GameModa: San City RPG
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ovaj gm  se  koristio  i na SA davne 2017-te pa ako neko ima neka posalje..  😉
https://imgur.com/zFfjMli
Fazla
Wheel Man
pre 3 godine
Ime GameModa:/
Nesto da dodate(nije obavezno):Trazim neki rp mod da se odvija na selu ne mora bit sad nes dobar glavno da nije zbugovan da editujem ucim malo
GoldVexY
Kingpin
pre 3 godine
Kybuu wrote on June 11, 2022, 7:33 pm:
Ime GameModa: San City RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Ovaj gm  se  koristio  i na SA davne 2017-te pa ako neko ima neka posalje..  😉
https://imgur.com/zFfjMli

ko te je slagao?
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Paradox.pwn wrote on June 12, 2022, 8:58 pm:
ko te je slagao?

Niko...ne kapiram
Lexy
Underboss
pre 3 godine
Kybuu wrote on June 12, 2022, 9:49 pm:
Niko...ne kapiram

ni ja nebi mogo ahhahaha
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Aj vise mi vas je pun kurac ako imate saljite ako ne odjebite idiot glupi 😎
lance.bishop
Crime Lord
pre 3 godine
Kybuu wrote on June 12, 2022, 10:01 pm:
Aj vise mi vas je pun kurac ako imate saljite ako ne odjebite idiot glupi 😎
Kralju, molis momke da ti salju gamemode, a onda su glupi idioti.
Napravi sam svoj gamemode ako nisi nesposoban i ne tupi ga previse.
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
ryco wrote on June 12, 2022, 10:39 pm:
Kralju, molis momke da ti salju gamemode, a onda su glupi idioti.
Napravi sam svoj gamemode ako nisi nesposoban i ne tupi ga previse.

Niko se tebi nije obratio... odjebi  😁

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava