Zakačeno Zaključano

Tražim GameMode #1

pre 8 godina
909,473
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
keba123
Enforcer
pre 3 godine
Kybuu wrote on June 9, 2022, 6:26 pm:
Ime GameModa: San City RPG
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ovaj gm  se  koristio  i na SA davne 2017-te pa ako neko ima neka posalje..  😉
https://imgur.com/zFfjMli
Brate ovaj mod nemas na netu, ako hoces da kupis javi 😛
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Fake_Yoker, jel mi mozes poslati taj mod sto pise SA a ne  San City?  😁
ivobosnjak
Shot Caller
pre 3 godine
Ime GameModa: Neka dobra rp/rpg skripta za edit
Vrsta GameModa: RP/RPG
Nesto da dodate(nije obavezno)😄osta mi je vise ig edita mi je preko glave vise hocu nesto novo da editam
P3K1
Underboss
pre 3 godine
Sta smatras pod "dobru rp/rpg skriptu"
ivobosnjak
Shot Caller
pre 3 godine
aezakmi wrote on June 10, 2022, 8:12 pm:
Sta smatras pod "dobru rp/rpg skriptu"

Da ima dobre sisteme na to sam mislio
Fazla
Wheel Man
pre 3 godine
Ime GameModa: Ne znam
Vrsta GameModa: Trucking
Nesto da dodate(nije obavezno)😛a volio bi ako gdje ima trucking mod da radim na njemu i napravim server
Xyza
Enforcer
pre 3 godine
ivobosnjak wrote on June 10, 2022, 8:52 pm:
neki dobar rpg mod?

Evo nekoliko Dobrih modova

Ideal Gaming ima veoma dobre sisteme,Vaylria Script,Sacramento isto dobar,Centurion nije los (sistem bunker),ovaj MRP BY BORIS je dobar,Viallity Communnity,Generation,Black Money HardPlay BY Pinki (onako dobar mod,njega preporucujem isto)......................
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Fake Yoker, zbog cega mi ne zelis odgovoriti?  😕
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 10, 2022, 4:46 pm:
Ne vredi to kupiti.Imam ovaj mod,samo pise sa a ne San City.Bolje mu je da uzme ukleta kuca 2.1.6 (U Izradi) mod. 😄

Jel mi mozes poslati taj mod sto pise sa a ne san city? 😐
lance.bishop
Crime Lord
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 11, 2022, 9:11 am:
Evo nekoliko Dobrih modova

Ideal Gaming ima veoma dobre sisteme,Vaylria Script,Sacramento isto dobar,Centurion nije los (sistem bunker),ovaj MRP BY BORIS je dobar,Viallity Communnity,Generation,Black Money HardPlay BY Pinki (onako dobar mod,njega preporucujem isto)......................
I to su dobri gamemodovi? Svaka cast. Ne znate vi za dalje od balkana i pokusaja imitiranja pravih servera.
GoldVexY
Kingpin
pre 3 godine
ryco wrote on June 11, 2022, 10:16 am:
I to su dobri gamemodovi? Svaka cast. Ne znate vi za dalje od balkana i pokusaja imitiranja pravih servera.

Meni su jedino dobri engleksi valiant city i arizonia
Xyza
Enforcer
pre 3 godine
ryco wrote on June 11, 2022, 10:16 am:

Ne mozete uporedjivati neki strani server koji je jedan od najunikatnijih u koj je ulozeno hiljade i hiljade evra,sa ovim nasim modovima.Samo to da kazem,i ne znam cemu toliki hejt i mrznja,ovo treba da bude forum gde cemo se svi lepo druziti,a ne vredjati nekoga zbog moda.Mislim stvarno 😉.Uzivajte,voli vas brat 😄

EDIT: OVO SU PO MENI NAJBOLJI MODOVI,NE MORA DA ZNACI DA CE SE VAMA SVIDETI ILI NECE SVIDETI
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 11, 2022, 11:03 am:
Ne mozete uporedjivati neki strani server koji je jedan od najunikatnijih u koj je ulozeno hiljade i hiljade evra,sa ovim nasim modovima.Samo to da kazem,i ne znam cemu toliki hejt i mrznja,ovo treba da bude forum gde cemo se svi lepo druziti,a ne vredjati nekoga zbog moda.Mislim stvarno 😉.Uzivajte,voli vas brat 😄

EDIT: OVO SU PO MENI NAJBOLJI MODOVI,NE MORA DA ZNACI DA CE SE VAMA SVIDETI ILI NECE SVIDETI

JEL MOZES MENI DA ODGOVORIS GORE SAM POSLAO QUOTE
Xyza
Enforcer
pre 3 godine
JEBO TE SA 🙂
Kybuu
Street Runner
pre 3 godine
Fake_Yoker wrote on June 11, 2022, 11:59 am:
JEBO TE SA 🙂

Aj molim te posalji taj mod buraz  🙂

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava