Tražim GameMode #1
909,117
909,117
pregleda
7,743
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 4 godine
αєzαкмι wrote on January 13, 2022, 6:36 pm:
jebem ti oca mrtvog vise sa tim red rose
popusi mi kurac
pre 4 godine
Ime gamemoda : https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/backplay-v10 Evo link
Mod : RPG ja mslm
Da dodam : Potreban mi je novi DL link hitno.
pre 4 godine
K.a.R.PWN wrote on January 13, 2022, 6:58 pm:
Ime gamemoda : https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/backplay-v10 Evo link
pre 4 godine
K.a.R.PWN wrote on January 13, 2022, 7:40 pm:
Inače ako imaš bolji RPG pošalji mi vamo 😛
Vec sam ti poslao, mod je jednostavan za raditi, kod je jednostavan a odlicno napisan. Jedan od boljih kodera ga je radio, trenutni koder Singleplayer Roleplaya, Dignity (Hades).
Ima mnogo zanimljivih i unikatnih stvari, citav gamemode je modularan, imas u njemu i mape, samo ih treba texturisati, ali mislim da imas u nekom folderu mape sa texturama, potrazi.
A to u vezi slika, sta ce ti? Samo ga pokreni i udji, videces sve sam. Slike svakako ne mogu da ti pokazu nista vise od mapa i nekih supljih textdrawova.
pre 4 godine
lance.BI$H0P wrote on January 13, 2022, 9:09 pm:
https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/the-next-generation-gaming-llc-samp-gamemode
Vec sam ti poslao, mod je jednostavan za raditi, kod je jednostavan a odlicno napisan. Jedan od boljih kodera ga je radio, trenutni koder Singleplayer Roleplaya, Dignity (Hades).
Ima mnogo zanimljivih i unikatnih stvari, citav gamemode je modularan, imas u njemu i mape, samo ih treba texturisati, ali mislim da imas u nekom folderu mape sa texturama, potrazi.
A to u vezi slika, sta ce ti? Samo ga pokreni i udji, videces sve sam. Slike svakako ne mogu da ti pokazu nista vise od mapa i nekih supljih textdrawova.
Početnik sam, Nećud a uzimam neki hard kod koji neću znati da editam. Sve u svemu imam svoje razloge zašto mi baš taj treba.
Ako imaš neki drugi RPG UP/SA preporuči ako ne ...
pre 4 godine
K.a.R.PWN wrote on January 13, 2022, 9:39 pm:
Početnik sam, Nećud a uzimam neki hard kod koji neću znati da editam. Sve u svemu imam svoje razloge zašto mi baš taj treba.
A ovo ti nije nikakav "hard" kod, samo lepo ispisan na kojem se moze sve razumeti.
Imenovanje je odlicno za razliku od takvih kodova gde se var zove "ZlatarOpljackana", "Ppopravi", "Opree"...
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava