Zakačeno Zaključano

Tražim GameMode #1

pre 8 godina
909,344
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Hydden
Street Runner
pre 4 godine
😐Jel ima neko backplay da radi dlink help!
Luka_Hrsak
Underboss
pre 4 godine
Hydden wrote on December 3, 2021, 12:46 pm:
😐Jel ima neko backplay da radi dlink help!

Moja preporuka ti je ukoliko posjedujes predznanja o mysqlu i o pawnu da si pogledas ovaj mod https://github.com/Sacobrt/ultimate Rad i djelo Mume, Sace i mene sa nekim modernim i poboljsanim stvarima. ATH je izvorni inace, tj. bolje receno kronoloski SM-ATH-ZEN-IMP pa onda Ultimate 🙂
Dzidzi
Enforcer
pre 4 godine
koji je rcon i rcon sigurnosi kod? ultimate
stevich
Kingpin
pre 4 godine
El ces uspetti da nekad nesto sam uradis to ti je pre lako odes u mod ctrl h i kucas provera nesto tako i rcon ti je u server cfg bem te
Luka_Hrsak
Underboss
pre 4 godine
Dzidzi wrote on December 3, 2021, 1:19 pm:
koji je rcon i rcon sigurnosi kod? ultimate

Jedan dio (sigurnosni kod) je u skripti, a drugi dio imas sam da podesavas/vidis u .cfg
Cicko
Rookie
pre 4 godine
stevich wrote on December 3, 2021, 1:33 pm:
El ces uspetti da nekad nesto sam uradis to ti je pre lako odes u mod ctrl h i kucas provera nesto tako i rcon ti je u server cfg bem te
na nekim serverima je Rcon PW u server.cfg a na nemik u Skripti, a sto ste tice provere Ctrl + F u 90% Slucaja ima nesto kao " Uspesno si se ulogovao na Rcon" mozes samo tako nesto da ukucas i nadjes  😁
stevich
Kingpin
pre 4 godine
Haha ahah
Jevtic Script
Made Man
pre 4 godine
Ghetoven wrote on December 3, 2021, 12:55 pm:
Moja preporuka ti je ukoliko posjedujes predznanja o mysqlu i o pawnu da si pogledas ovaj mod https://github.com/Sacobrt/ultimate Rad i djelo Mume, Sace i mene sa nekim modernim i poboljsanim stvarima. ATH je izvorni inace, tj. bolje receno kronoloski SM-ATH-ZEN-IMP pa onda Ultimate 🙂

Ako ti je poboljasana stvar SaveProperty i ostale save gluposti koje saljes za cuvanje jednog intengera onda GG
Jevtic Script
Made Man
pre 4 godine
Ghetoven wrote on December 3, 2021, 12:55 pm:

ali svakako mod je dobar da se uzme za rad samo da se srede ti ispadi
Muma Rascall
Forum Don
pre 4 godine
BTL | jevta wrote on December 3, 2021, 8:11 pm:
Ako ti je poboljasana stvar SaveProperty i ostale save gluposti koje saljes za cuvanje jednog intengera onda GG

s obzirom kako je mod radio daleko je poboljšan, a te save funkcije i nisu neki problem jer ih može još 1000 handleat istovremeno, mada svakako su ostale još kad se prebacivalo u mysql negdje početkom 2019, nikad nije ni promjenjeno jer nije predstavljalo problem
Jevtic Script
Made Man
pre 4 godine
мυмα wrote on December 3, 2021, 10:28 pm:
s obzirom kako je mod radio daleko je poboljšan, a te save funkcije i nisu neki problem jer ih može još 1000 handleat istovremeno, mada svakako su ostale još kad se prebacivalo u mysql negdje početkom 2019, nikad nije ni promjenjeno jer nije predstavljalo problem

Ali sto bi primera radi, zbog jednog intengera/boleana/stringa morali da updatamo sve intengere/booleane/stringa?
Blago
Street Runner
pre 4 godine
Ime GameModa: //
Vrsta GameModa: RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Treba mi neki dobar mod gde se radnja dovija u selu
stevich
Kingpin
pre 4 godine
Jednostavno skines neki mod promenis pozicije mape kreiras kuce cas posla
~Vinnie~
Wheel Man
pre 4 godine
Blago wrote on December 4, 2021, 3:26 pm:
Ime GameModa: //
Vrsta GameModa: RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Treba mi neki dobar mod gde se radnja dovija u selu

https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/balkan-equality-by-velja
Muma Rascall
Forum Don
pre 4 godine
BTL | jevta wrote on December 4, 2021, 12:21 am:
Ali sto bi primera radi, zbog jednog intengera/boleana/stringa morali da updatamo sve intengere/booleane/stringa?
pa to nije "namjerno" tako urađeno, ja sam na tom modu učio i naučio mysql zato je ostalo tako kad se prebacilo iz yinia, a nije da predstavlja problem tako da nije došlo nikad na to da se sredi

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava